Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 589
  • 332
  •   1
Отговори
# 255
Психопатско ми се вижда това желание да се заобиколи блок-а, за да се обясни на нежелаещия вече комуникация, че не може да не иска комуникация, и колко е прав досаждащия.

# 256
  • Агент под прикритие
Който е способен да псува дори един човек, той е способен да псува всички. Хора с лабилна психика. Не знам обаче защо много хора продължават системно се заблуждават, че само защото един човек е благосклонен в момента към тях, а в същото време псува други, един ден това няма да се обърне към тях. Въпрос е просто на време и на "подходящи" условия.

Човек е най-лошото, което демонстрира от себе си, без значение по какъв начин го оправдава (оправданието е най-вече за пред себе си).

# 257
  • София
Финикс, имаш известно право! Дълго време си пишех с един, който ме обиждаше, защото не бях на неговото мнение и ме изкарваше тъпа и проста, защото упорствах и държах на мнението си!  И после се чудеше защо го игнорирам. Даже не се и чудеше, глупости! Започваше да ми пише все едно нещо не е станало. Той си е такъв и в живота. Но! Момичето за което говорим в случая е млада, неопитна и все още не е намерила "стила" с който да се представя като поведение. Обноските се учат. Просто е реагирала пресилено емоционално.

# 258
Тоест и да мисли някого за простак, да не му го казва! Wink

# 259
  • София
Да! Малко като английската кралица! Sunglasses

# 260
Аз пък си мисля, че момичето има проблеми с гнева, по-точно слаб контрол върху импулса (защото каза, че и друг път го е обиждала). И за съжаление тя едва ли ще успявя да ги овладява на време тези изблици, та тъй ще е, обиди-блокиране-съжаляване-извиняване и отново същото. Като алкохолиците пият-съжаляват-извиняват се и пак отначало същото.

# 261
Аз пък си мисля, че момичето има проблеми с гнева, по-точно слаб контрол върху импулса (защото каза, че и друг път го е обиждала). И за съжаление тя едва ли ще успявя да ги овладява на време тези изблици, та тъй ще е, обиди-блокиране-съжаляване-извиняване и отново същото. Като алкохолиците пият-съжаляват-извиняват се и пак отначало същото.
Не мисля. Човек уляга с годините и с опита, който натрупва. Поне повечето хора са така. Същото е като първите любовни разочарования, когато си мислиш, че е настъпил края на света и едва ли не ще умреш от мъка. С годините вече реакциите са други. Да, пак ти е тежко, но по различен начин и не драматизираш ситуацията. Поне при повечето хора е така, единици са тези, които цял живот остават такива, каквито са били и на 20.

# 262
Не , ще го кажа, понеже съм обидена "пасивно" , както една дама каза по горе.
Имахме среща в 22 часа , дойде в 1.45 през ноща
Аз с рокля, гримирана бях задремала
Писа нещо, но не каза, че отпада срещата
Това ме разяри и др. Неща, да не изпадам в подробности
За блокирането:
Тел. И вайбър ми блокирал
Писах на уат с ап, извиних се за думите
Отговори ми, извини се веднага и той
Мили дами, не винаги блокирането е нежелание за разговор , а реакция на яд,
Веднага започнаха да ме нападат, че досаждам.
Не, не досаждам
Чувствах, че трябва да се извиня, бях груба.
Пък вече, ако иска да пише, да ме блокира , каквото желае
Възпитаният човек ще разбере , че това е жест, а не досада !
Благодаря Ви

# 263
Съветвам те ти да спреш контактите с него. Това, което е направил, е супер обидно и няма оправдание за такава постъпка. Може всичко да се случи, хора сме, но едно съобщение или обаждане отнемат секунди. Случвало ми се е абсолютно същото нещо и знам колко е унизително и грозно. Не продължих контакти след това.

# 264
Бъркате досаждането с възпитание.
Той не желае комуникация, няма нищо възпитано в настояването да заиска, нито в стремежите да се заобиколи блок-а. Колкото повече обяснения, толкова по-психопатско става.

# 265
Peypy, да знаеш не само от гняв го правят. В случая, да. Голям похват им е. Бившият така ме правеше, докато не се научих, че е провокация и спрях да му се връзвам. И по-често блокират мъжете.

# 266
Стрина Калина , многооо си права
Много
Почувствах се унизена много.
Имаше и др. Подобни *пасивни*  постъпки
Сланчогледово момиче, да
Съгласна съм. Нарочно е направено блокирането с цел финна манипулация
Усещам го.

Не заобикалям блокиране, не обичам да обиждам, грозно е, най малко една дама да бъде груба.
Затова супер деликатно и *стегнато* се извиних.
И той веднага писа, но не съм отговорила
Стрина Калина е права

# 267
  • СИ
Леле-е-е-е...! Като гледам как са се затръшкали някои по-горе...! Ама блокиране и отблокиране. Аз му писах, той ми каза, аз му върнах, пък после той еди какво си... Ама ще види той/тя...! Дебненен по Фейсове, Вайбъри, Уатсапи и прочие. Абе хора, нормални ли сте? Изкарайте си носовете от телефоните. Не можете ли да живеете без неврози и излишни глупости?
Ама явно не може. Искат го хората...!

# 268
Тамън щях да кажа как се изобикаля блока - очи в очи. Grinning Ако е с културни подбуди като извинение, разбира се, не за още епитети.
Ако сте познати само онлайн, човекът няма голямо значение.

# 269
Здравейте и аз да се включа защото още съм в шок
Блокирана от бивш,причини няма
Разблокирана след седмица и блокирана отново
Днес!
Падам от смях
Иначе блокирвам в фейса само и единствени хоа които ме притесняват или такива който се опитват да ме следват а аз не искам

Общи условия

Активация на акаунт