Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 664
  • 332
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички,които отделихте от времето си и ми отговорихте.Исках да видя чуждо мнение и най-вече как изглежда в очите на жена.Не оправдавам поведението си.Беше ми важно да се видя през очите на другите,да се видя отстрани.

# 181
  • София
Такааа.. Писала съм май месец, пиша и сега. Влязох леко в едни чатове, оттук-оттам ме налазиха разни и през социалните мрежи. Ставам сутрин, поглеждам телефона и кръц-кръц - блокирам. Даже ми е забавно.
Не блокирам без причина! Ама какво да правя с някакъв изкуфелник, който ми е звънял в 2 нощес?

# 182
  • София
Бях доста настоятелен
Все едно прочетох някой трилър с преследвач психопат. Леле ... доста вика, не доста - това си е прекаляване отвсякъде и после що се държала така ... е как да се държи, бе момко?!
Е, недейте така. Чак трилър...Човекът явно държи на нея, освен това е написал, че в един момент е прекратил опитите за комуникация, за да не досажда повече. Значи, все пак, се е усетил да постави граница.

# 183
Абе, я оставете жената на мира ! Нейна си работа дали ще ви блокира/отблокира. Да виждаш, че някой те е блокирал, обаче да си толкова нахален, че през чужди телефони да се докопаш до него/нея е наистина плашещо !!!
Надявам се, че успяхте да се видите отстрани и да осъзнаете, че поведението ви е крайно притеснително.

# 184
  • Агент под прикритие
Благодаря на всички,които отделихте от времето си и ми отговорихте.Исках да видя чуждо мнение и най-вече как изглежда в очите на жена.Не оправдавам поведението си.Беше ми важно да се видя през очите на другите,да се видя отстрани.
Човек, ти някакво базово самоуважение нямаш ли? Защо правиш опити да задържаш някой в живота си, който явно демонстрира, че не те желае в неговия? И какво значение има какви ти ги е наприказвала, след като последващите действия говорят точно за обратното?

Този, който е счупил нещото, наречено "връзка"... За възстановяването му, инициативата, като търсене на контакт, иницииране на разговор по въпроса и т.н. трябва да са 100% от този, който го е счупил (си е тръгнал), а не от другата (изоставената).

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 13:38 от Phoenix Wright

# 185
Абе, я оставете жената на мира ! Нейна си работа дали ще ви блокира/отблокира. Да виждаш, че някой те е блокирал, обаче да си толкова нахален, че през чужди телефони да се докопаш до него/нея е наистина плашещо !!!
На някои това им харесва. Имам 1 приятелка, женена с дете. Намери си обаче любовник, който беше обсебен от нея. Звънеше й по сто пъти на ден, а тя много се гордееше с това и ми показваше колко приети и пропуснати обаждания има от него. После започна да го блокира, за да види дали наистина интересът му е толкова силен. Той пък глупакът взе, че се върза и я търсеше всеки ден от различни номера. Вече изгубих нишката на любовната сага, но тези номера вървят за 15-20 г. младежи и девойки, а героите от моята история са на по 40+. Но има ги всякакви смахнати хора, без работа и цел в живота.

# 186
  • София
Тотално изкукала работа! Как 9 месеца си я търсил? Ужас.

Аз признавам, блокирах мъжа ми за малко, но то беше като шамар, за да престане с 2 месечно "ще си дойда, няма да си дойда". Е, блокирах го и след седмица си дойде!

# 187
  • София
Бях доста настоятелен
Все едно прочетох някой трилър с преследвач психопат. Леле ... доста вика, не доста - това си е прекаляване отвсякъде и после що се държала така ... е как да се държи, бе момко?!
Е, недейте така. Чак трилър...Човекът явно държи на нея, освен това е написал, че в един момент е прекратил опитите за комуникация, за да не досажда повече. Значи, все пак, се е усетил да постави граница.

В един момент? Тоест, след 9 месеца? Сори, ама това не е интерес, а тотално обсебване. Другото е, да се е надявал, че тя го чака да се унизи достатъчно, че да си го прибере, което е просто жалко.

# 188
Както вече съм написал,аз жената съм я оставил.Не я търся,не й пиша.Нищо.Не обичам нахалството и наглостта.Ако това не го бях проумял нямаше да напиша този пост.Единствено ми беше интересно какви биха били причините да продължи с тези блокирания и отблокирания и получих няколко възможни варианта от някои от вас.Нищо друго.Не искам да се бутам в ничий живот.Благодаря на тези,които разбраха питането ми и отговориха не чак толкова остро.

# 189
  • София
Може да е някаква техническа грешка. Например да си е преинсталирала телефона, Вайбъра, Гугъл профила и т.н.

# 190
Ама какво ти пука какви са причините? Хем си я оставил, хем пак ровиш. Причини много може да има и все са си в нейната глава. Наясно съм, че интернет комуникацията не е лесна предвид невиждането на реакциите, ама това вашето си е чисто измъчена работа. Да се караш с някой онлайн .. боже, айде стига глупости!

# 191
  • София
Както вече съм написал,аз жената съм я оставил.Не я търся,не й пиша.Нищо.Не обичам нахалството и наглостта.Ако това не го бях проумял нямаше да напиша този пост.Единствено ми беше интересно какви биха били причините да продължи с тези блокирания и отблокирания и получих няколко възможни варианта от някои от вас.Нищо друго.Не искам да се бутам в ничий живот.Благодаря на тези,които разбраха питането ми и отговориха не чак толкова остро.
[/url]
Наистина, някои хора подхождат доста рязко и кардинално към нещата. Но животът не е само черно-бял, а, за радост, е цветен и нюансиран.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 13:51 от Reine Margot

# 192
  • София

Нищо, да си знаеш за следващия път. Защото както казва evencee, оставил си я, ама пак ровиш. И ако решиш в даден момент, че нейните действия значат нещо си, дали няма да се изкушиш пак да започнеш? Та ти хубаво си питаш, но е добре да се замислиш, къде е истинският проблем.

# 193
Ама от колко време си я "оставил"?
Да не е от вчера ?

# 194
Да,оставил съм я.Не пиша,не звъня,не досаждам.И не е от вчера,а вече повече от месец,два.Разбрах,че това поведение е отблъскващо.Знам как изглежда поведението ми,но не съм нито психопат,нито преследвач,нито някой нехранимайко,който няма какво да прави по цял ден,а дори сега за пръв път се осмелявам да пиша във форум и да попитам за съвет и друга гледна точка.А ровя само и единствено с цел да разбера къде са ми грешките и да ги отстраня.Дори и да има някакви действия от нейна страна смятам,че всичко е приключило.Понякога трябва повече време,за да се осъзнае,особено когато са намесени чувства и на човек не му се иска да свършат.Интересно ми беше кое кара хората да вършат някои неща,след като очевидно не искат комуникация.Аз също съм блокирал хора, с които не съм желал диалог,но те и до ден днешен стоят блокирани.Просто всички тези отблокирания ми дадоха други сигнали,но може да съм ги разчел грешно.Но хора всякакви,мотиви всякакви и всички имаме какво още да учим и да подобряваме.

Общи условия

Активация на акаунт