Той/тя ме блокира! Какво следва?

• 32 661
  • 332
  •   2
Отговори
# 195
Така е, хората сме различни. Аз единствените сигнали, които получавам от блокирай-отблокирай са, че човекът насреща е нещо лабилен. Други като теб пък мислят, че любовта се завръща.

# 196
Ама, какво като е отблокирала ? Нали не се е обадила и не е възстановена комуникацията ? Какво значение има, че сте отблокиран ?  Наистина ли смятате това за положителен сигнал ? Странно....

# 197
Според мен има някакъв интерес. Не казвам, че иска да се съберете, а просто нездраво любопитство какво се случва с теб. А може да си е просто гад и да й е кеф да си играе с теб.

# 198
  • Агент под прикритие
Не е много голяма загуба, че човек, на който му е по-лесно да се кара и да блокира, вместо да коментира проблемите, не е част от живота на някой. Твърде кратък е (живота), за да обръща човек внимание на неподходящи хора, още по-малко на потенциални първосигнални чики-рики-та.

Последна редакция: вт, 10 авг 2021, 22:19 от Phoenix Wright

# 199
Така е, хората сме различни. Аз единствените сигнали, които получавам от блокирай-отблокирай са, че човекът насреща е нещо лабилен. Други като теб пък мислят, че любовта се завръща.
Да,това си помислих,но както казах вече, разчел съм грешно сигнала.

# 200
  • София
AMP6060, аз съм блокирала такъв човек защото се отвратих от ревността му. Защото беше безпочвена и недомислена. Защото си показа истинското лице и то съвсем не беше на мил, разбиращ, съчувстващ мъж, а човек, който си плете паяжината, около волно пърхащата пеперуда, която не осъзнава, че всеки момент ще стане вечеря на паяка.... И хубаво, че този човек се издаде, защото щях много да загазя. След това го блокирах навсякъде и директно го изтрих от съзнанието си като кошмар... Надявам се да съм отговорила частично от емоционална женска гледна точка, защо правим такива неща внезапно и окончателно.

# 201
За първи път ме блокираха преди 2 дни, мъж с когото имам отношения. Много се бях ядосала от негово поведение, реагирах бързо и казах 2 неприятни обиди, а като цяло се стараеше, но явно ми нарани женското его. Казах му, че е мухльо и лъжец.
Той написа Ок,
Хахах после не ми мина яда и написах , че е идиот. И тогава видях, че не се изпраща съобщението по вайбър.
Стана ми гузно и му написах смс, но не за да се извиня, а за инфо, което беше важно и от инат не го казах.
Интересно ми е, той поотделно ли влиза във вайбър, уат с ап да ме блокира ?
Номерът , ако е блокиран мога ли да пращам смс, защото ми даде укпешна изпратено
Не искам да звъня и да проверявам , защото няма да му правя кефа.
Сигурна съм, че го направи от его и се разяри. Нека, нека.
Обаче мъжете го правят това, като имат чувства, пък ти го обидиш
Иначе чак и на уат с ап ме е блокирал, а там никога не съм писала..
Аааа и друго важно пропуснах
Защо го прави, като знае мн. Добре, че аз не му пиша първа и като съм сърдита въобще не пиша ...

# 202
Казах му, че е мухльо и лъжец.
...
Аааа и друго важно пропуснах
Защо го прави, като знае мн. Добре, че аз не му пиша първа и като съм сърдита въобще не пиша ...
Thinking

# 203
  • София
Ако е лъжец, значи не ти трябва. Да, дава изпратено на СМС, но не се доставя.
Аз досега никого не съм блокирала освен далечни познати. По социалми мрежи е акт на наказание и его. По телефона разбирам, защото е кофти да те притесняват.

# 204
Ахаа, значи не мога да разбера дали смс е получен
Аз не го притеснявам и не пиша, той пишеше, пък ме блокира
Това си е яд и егооо
Можеше просто да ми изтрие номера и да не пише.
Така и му казах .
 А той ме  блокира.

# 205
Имам или нямам чувства, ако някой ме нарече "мухла" или подобни, ще науча как се прави блокирането (към момента нямам идея).

# 206
Успял е да те ядоса.

# 207
Каква е драмата в случая, че нещо не зацепвам?
Нали е мухльо, идиот и лъжец? По-добре е тогава, че Ви е блокирал.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 17:21 от Thaicho

# 208
Да , осъзнавам, че прекалих
Не съм простачка
Засегна ме и първосигнално реагирах
Но чак да блокира, като знае, че аз Няма да досаждам и пиша
Това са номера
След 2_ 3 дни щеше да се извиня

# 209
Може би той не чака извинението ти вече.

Общи условия

Активация на акаунт