Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 39 219
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Момичета,  аз съм малко с тъп въпрос...на почивка съм в един СПА Хотел, предлагат и масаж, много ми се иска , но дали ще мога,  смисъл за лежането по корем няма как да стане вече,  но дали ще може настрани примерно? Или по корем?
Аз ходих два пъти на физиотерапевт, че ме боли таза и в областта на срамната кост. Масаж не бих го нарекла точно, но по корем си ме мачка, на места доста понатисна даже, вероятно да освободи нещо. Та, ако са професииналисти, може да има нещо специално за бременни, знае ли човек, питай ги директно.
Голдфиш, неприятно, че трябва да лежиш, но пък щом се налага... Стискам палци да е по-добре след 2 сесмици. А високия праг на болка си е предимство в общия случай,не съжалявай.

# 226
  • София/Севлиево
Може и да са ти излезли, док ще ти ги изпрати.Моите от 13.04 ми ги прати на 1.05.Днес пусках пак и довечера ще му пратя новите,че нещо пак се филмирах с моя прогестерон (от +120,когато бях с ударната терапия преди 4 седмици е паднал на 108 без терапия,все още в граница ,ама има да му треперя)...

# 227
Ели,ама прогестерона какво те бърка вече,нали има плацента?

# 228
Здравейте 😊
Днес бях на ЖК, всичко с бебка е наред😊 Трети лекар ми потвърждава, че е момиченце, вече смея да се обръщам към бебето в женски род😂
Лекарят ми се скара, че бях с дънки с копче, уж с висока талия, но пак ми стиска леко.Каза да не
нося нищо с копче.  Клиновете за бременни, които си взех все още са ми леко широки на корема, моите дрехи, дори клинчетата ми стискат и не знам в момента какво да нося. След прегледа минах пак по магазините, но нищо подходящо не видях.
Още малко и вадя роклите😂
Кръвното ми отново беше доста ниско, въпреки че бях яла и пила кафе.Килограмите ми не са мръднали, акушерката ми се скара, че не ям хаха ако знае какво количество храна изяждам последния месец 🤭 Явно разходките по цял ден ми помагат да изгарям калориите.
Ии тези дни трябва да запиша час за втората ФМ, която трябва да е началото на юни.

В лидъл има страхотни клинове за бремени два за 13лв и чоропогащи удобни меки.

# 229
  • София/Севлиево
Ели,ама прогестерона какво те бърка вече,нали има плацента?
Абе има ама може пак да се наложи да слагам Утрогестан.Док ще каже на 21-ви.И серклаж може да се наложи...

# 230
Момичета аз вчера пак имах кофтш преживявания . Днес цял ден съм като парцал  и се опитвам да се самоуспокоявам . Казаха че всичко изглежда нормално ,но имах кървене придружени с болки в шийката при сядане вървене и ставане. Видяха на видеозон измериха я 6см , казаха че е нормално всичко и че кървенето е вероятно от спукване на капиляр между плацентата и шийката.  Дали защото вече веднъж съм раждала ш затова ме опъва и боли и дърпа или нещо друго не зная вече.
И по тази тема на момичетата които може би ще им правят серклаж, биха ли споделили защо ?

# 231
Ели, няма да се плашиш ще си лежим заедно докато се търкалят другите по плажа😂Аз от онези седмици си качих Утрогестана останал ми от опитите за зачеване на тавана.Викам край, няма за какво да ми е, няма само и той да ми се търкаля в шкафа ииии днес пак ми го изписаха 😁Както се казва не казвай Хоп преди да си скочил .
Старая се да гледам нещата от комичната страна и сега ме хвана яд че имаше едни много яки рокли за бременни на Сгушени, които исках да си купя,ама ако ще трябва да лежа май пижамите ще са ми повече в употреба.😆

# 232
Момичетата, на които са им казали, че е скъсена шийката - колко я измериха?

# 233
Момичета, аз пък да ви разсея малко: днес сготвих две уникааални рецепти, направо... толкова вкусно не ми е било от преди да забременея (когато си ядях нормално, без гадене 😂).

Хапват ми се само манджички без месо, та реших да си сготвя тиквички с ориз и погача (която съчетах с домати и сирене 😀).

Никога не бях готвила нито едно от двете, нито нещо близко до тях, а станаха уникални, затова ви споделям рецептите, които следвах, ако някоя от вас също реши да се зарадва и обича да си готви 💕😊

https://receptite.com/рецепта/питка-с-прясно-мляко

https://receptite.com/рецепта/тиквички-с-ориз

Ако имате и вие “летни” и безмесни рецепти, мноого ще се радвам да споделите! 🎂🍰

# 234
Baby Monkey,не знам колко е скъсена ма май моята е,гледам Виала писала 6 см а моята е 3,7 а док каза,че е перфектна 🙄😒

# 235
Момичета, а някоя от вас насочила ли се е някъде да прави ехокардиография?

# 236
Да,аз при др Спасов,Фемина 😍

# 237
  • au bout du monde
В крайна сметка ще видя морето тази година. 😁 В петък отиваме за уикенда. Правя вече списък какво ще взимам, че с 10 месечно ще бъдем😁

Надявам се на хубаво време, за да може да се разхождаме. Във водата няма да се влиза.

# 238
Само аз ли не знам колко ми е шийката 🤷‍♀️ До сега даже не я е споменавал АГ-то. Казва всичко е ок, по някакъв различен начин ли я мерят или при стандартния преглед с ехографа?

# 239
Мен ми я мерят с вагинален ултразвук

Общи условия

Активация на акаунт