Слънцето все по-силно грее, в коремчето на мама ОКТОМВРИйчето лудее! - Тема 7

• 38 693
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
И на мен не ми е текло нищо, нито сега, нито предната бременност. Малкия го кърмех една година, спрях постепенно и 2 години след това още имах капчици кърма😄 сега тъкмо изчезнаха, скоро ще трябва пак😄
Днес съм на фетална, стискайте палци 😊

И аз още нямам нищо. Да пишеш след прегледа 🤗

# 481
  • омъжена
Мамита имам въпрос относно магнезия , по колко мг взимате . Днес си купих чест магнезий 200 мг .
аз пия дам магнерот или магнерич по 2на ден . Ако имаш контракций по силни изписват 3х2 но е доста според мен само при нужда . Иначе 2на ден. На мен преди 6год ме оперираха получих перитонит и яйчниците бяха засегнати даже. Мислех ,че не мога да имам повече деца. Нямах никакви симптоми само остри силни болки долу в ляво. Като вдигнеш единия крак после другия боли ли те? Ако да значи е апандисит свекърва ми е лекът и го е казвала това. И при клякане също

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:06 от sunshine1992

# 482
Добро утро момичета , аз да се аплача снощи паак ходихме на спешния на Селената .. бях с болки вчера цял ден и вечерта вече мъжа ми ме закара, бебчето е наред 171гр е всичко е добре с него .. но пак контракции  и докторката искаше да ме приеме но ме пусна с уговорката да лежа няколко дена биха ми Но шпа и Бусколизин . Доста се изплаших но яявно тази бременност ще е така .

# 483
А казаха ли на какво се дължи? Ти пиеш магнезий, нали? Защото аз с миналата бременност имах контракции и ми изписа някакъв двоен магнезий, с който значително намаляха и станаха съвсем търпими. Бебка се роди в 9 месец. Но за мен трябва да има някаква причина за появата им толкова рано, може да е добре да останеш в болница няколко дни, за да направят специализирани изследвания и да се установи от къде идва проблема. Но това е мое мнение де. Пожелавам ти да няма повече неприятни моменти и пухкав финал 🍀

# 484
А казаха ли на какво се дължи? Ти пиеш магнезий, нали? Защото аз с миналата бременност имах контракции и ми изписа някакъв двоен магнезий, с който значително намаляха и станаха съвсем търпими. Бебка се роди в 9 месец. Но за мен трябва да има някаква причина за появата им толкова рано, може да е добре да останеш в болница няколко дни, за да направят специализирани изследвания и да се установи от къде идва проблема. Но това е мое мнение де. Пожелавам ти да няма повече неприятни моменти и пухкав финал 🍀
Благодаря ти много ! Нищо не казаха от какво е аз попаднах на д-р Петрова много любезна и т.н но не каза нищо от какво е , мериха ми шийката каза че е перфектна . Доста съм притеснена ...

# 485
Мамита имам въпрос относно магнезия , по колко мг взимате . Днес си купих чест магнезий 200 мг .
аз пия дам магнерот или магнерич по 2на ден . Ако имаш контракций по силни изписват 3х2 но е доста според мен само при нужда . Иначе 2на ден. На мен преди 6год ме оперираха получих перитонит и яйчниците бяха засегнати даже. Мислех ,че не мога да имам повече деца. Нямах никакви симптоми само остри силни болки долу в ляво. Като вдигнеш единия крак после другия боли ли те? Ако да значи е апандисит свекърва ми е лекът и го е казвала това. И при клякане също
Здравей, явно въпроса е към мен. Иначе не , не ме боли когато вдигам краката или клякам. Боли ме , единствено, ако цял ден се возя в колата и няма къде да легна да почина. И то боли опъване, буквално все едно връзките на матката, така си го представям в съзнанието. Едвам заспах вчера, чудя се дали постъпих добре да съм си вкъщи, въпреки, че АГ каза да ме хоспитализират. Но наистина според мен гледаше да прехвърли топката на друг лекар........ нямам симтоми за хоспитализация, много ме е страх да не би да сгреших. А отностно апендикса нямам никакви симтоми да се е възпалил, освен тъпата болка в дясно. И пак  казвам от време на време.

# 486
ето и снимкато от шийката казаха че е перфектна .

# 487
Аз ходя при Петрова, мога да кажа че ако имаше нещо, щеше да ти каже. Тя е добър лекар. Не натоварва с излишна информация, но казва важното. Вече втора бременност ми следи, първата се наложи спешно секцио и тя беше супер хладнокръвна и спокойна, което ме караше и аз да съм така. Всичко мина. Мисълта ми е, че си попаднала при добър специалист и ако беше нещо притеснително нямаше да те пусне. Не се притеснявай повече, само изпълнява препоръките и всичко ще е наред 🍀

# 488
Аз ходя при Петрова, мога да кажа че ако имаше нещо, щеше да ти каже. Тя е добър лекар. Не натоварва с излишна информация, но казва важното. Вече втора бременност ми следи, първата се наложи спешно секцио и тя беше супер хладнокръвна и спокойна, което ме караше и аз да съм така. Всичко мина. Мисълта ми е, че си попаднала при добър специалист и ако беше нещо притеснително нямаше да те пусне. Не се притеснявай повече, само изпълнява препоръките и всичко ще е наред 🍀
Благодаря ти вдъхна ми кураж !

# 489
Вчера се върнахме от прегледа при доц.Карагьозова.
Мила,прекрасна, абсолютен специалист.
Потвърди се,че е момче.Термин-21.10.
Обстоен преглед, изписа ми Аспирин акард, тъй като от едната страна кръвотока не беше както трябва, но нищо притеснително.
Пуснахме и изследвания за тромбофилии, за да сме сигурни дали има нещо по сериозно или не.
Намалихме дозата на Утрогестана, и аз я питах дали има вероятност от рязкото намаляне да прокървя, тъй като бях чела че има такива случай.Тя се засмя и сподели че прогестерона вече си е свършил сериозната работа и няма вероятност от такива ситуации.

Забравих обаче на й спомена за появата на жълто-зеленикавото течение, гъсто и слузесто, което ми се появява от време на време, а днес дори забелязах че е придобило леко кафеникав цвят, което ми е доста странно..нямям сърбежи или парения, без миризма...
Някой има подобен случай или мнение относно това проклето течение.
Микробиология нсе още не съм пускала

# 490
Съншайн и аз го имам това течение изследвахме го и в благодарение на Яренце пуснах црп видях че няма и инфекция в организма той показва и за бактериална и вирусна и гъбична ии се кротнах защото ми се появи чак при бременност,точно слузесто не е постоянно,но док каза,че щом мм няма щом црп е чиста ако искам да пускам и урина за уреаплазма и микоплазма но според нея няма нищо така че и др момичета писаха че имат някъде се изгуби имаше едно момиче Истината3 и тя имаше

# 491
Здравейте дами, току що ми се случи нещо много странно. Като пипнах корема усетих, че само от лявата страна е много твърд, а от дясната меко, а като вдигнах блузата видях че от лявата страна корема отдолу е супер издут, а от дясно почти го няма 🤣. Много се изплаших, дали е възможно бебето да е застанало от ляво или са някакви контракции ? В 17 г.с и 2 дена съм.

# 492
Здравейте дами, току що ми се случи нещо много странно. Като пипнах корема усетих, че само от лявата страна е много твърд, а от дясната меко, а като вдигнах блузата видях че от лявата страна корема отдолу е супер издут, а от дясно почти го няма 🤣. Много се изплаших, дали е възможно бебето да е застанало от ляво или са някакви контракции ? В 17 г.с и 2 дена съм.

Точно в момента и аз съм така, само че отдясно. Бебето е според мен.

# 493

Леле дано. За пръв път ми се случва, много странно. Вие в коя седмица сте?

# 494

Леле дано. За пръв път ми се случва, много странно. Вие в коя седмица сте?

22 седмица, но не ми се случва за първи път.

Общи условия

Активация на акаунт