НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 139

• 45 330
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Във Фантастико има на Dargoon 200  грама има го и в ДМ.
Аз искам да попитам смятате ли нетни и не нетни въглехидрати? Днес си измислих кюфтета от тиквички и разни мазнини. Въглехидратите на брой за 4.9 като 1.2 са фибри. Това значи ли, че реалните въглехидрати са 3.7? Прави ми впечатление, че Веси от No Sugar често говори за нетни въглехидрати. Иначе мазнините са им 11 протеините 10

# 466
Момичета,има ли такива от вас,които не ядат месо,а имат резултати от това хранене?Лятно време не мога да погледна месо!През другото време не съм така.

# 467
Лятото и аз ям по- малко месо, вм риба, морски дарове, яйца, бекон, салати, малко млечни.
Воденички и дробчета също с ГХИ.

Хваля протеиновия сладолед от Лидл, добър състав, не се усеща сладък, на прИмоция е тази седмица. Има малко В.  За не кето става.

# 468
Ще споделиш ли колко са въглехидратите? И също така да питам и останалите, тези протеинови пудинги и скирове на Лидл дали стават за нашия режим?

# 469
  • WonderLand
Ще споделиш ли колко са въглехидратите? И също така да питам и останалите, тези протеинови пудинги и скирове на Лидл дали стават за нашия режим?

Зависи от това към какво се придържаш. За мен не стават защото са блъскани с подсладители или захар и още един куп подобрители, сгъстители, консерванти, овкусотели и т. н. Единствено натуралния скир би могъл да влезе, но пак на кантар. ММ го яде и му е супер.

# 470
Тоя скир трябва нещо бая мазнико да мушне човек покрай него, че да се вмести в нашия режим... това нещо е силно обезмаслено. Натуралния де, тия овкусените и с пръчка не бих ги пипнала, такъв продукт не трябва да има дълъг списък съставки а просто мляко, закваска и каквато там мая/ензими ползват да го подсирят.

# 471
Ами ето това е моето първо хранене за деня, беше супер свежо и приятно и като макроси мазнините преобладават. не ми се смята сега, но си спомням, че беше супер като мазнини и въглехидрати.

# 472
Е аз нали това казвам, да има и нещо мазничко. 50г скир ама и 100г сметана в твоя случай, не знам в кокосовия чипс дали има нещо, а орехите са малко количество.

# 473
Ма аз не съм те контрирала. Просто дадох пример.
Ми не са малко, мазнините преобладават, а в 100 грама сметана имаше 220 калории. за мен е много важно човек, който не се храни с чиста храна тип месо, яйца, риба да си следи калориите, щото лесно може да прекрачи. Макар че аз само с две кюфтенца от тиквички с разни мазни неща се чувствам сита, но все пак внимавам.

# 474
  • при моите любими
Аз лично не разбирам, защо хората залитат по такива продукти. Никога не съм опитвала, мисля че няма и да го направя. И не само заради КЕТОто. Като има страхотни продукти изчистени, цедено мляко, маскарпоне, крема сирене... Отделно си го правиш по вкус с плодове, ядки, сладко ако щеш и човек не е на режим. 100000 пъти по-качествено и вкусно според мен. Ама си е мое мнение.

# 475
Защото ако не обичаш месо, а режимът предполага все пак умерен прием на протеини, трябва някакъв адекватен източник на протеини. Скирът е чист протеин.

# 476
  • при моите любими
Купете си чист протеин и си го добавяйте в цедено мляко. (Линкът е примерен, който първо ми излезе) https://shop.zdravnitza.com/bg/rastitelni-proteini/2211-pshenich … nitza-400-gr.html има и което рецепти с такъв продукт

# 477
Не ми харесва. Имам най хубавите протеини, с най хубавите вкусове. Имат ми изкуствен аромат и вкус. Не са ми приятни.

# 478
  • при моите любими
Пшеничения протеин е различен от суроватъчния протеин, който се продава по фитнес магазините с вкус на ягоди, ванилия или шоколад. Ако смятате, че скирът е по-полезен си купете и си го хапнете с кеф.

# 479
Това и правя Simple Smile
Пробвала съм всички протеини- изолот, грахов, оризов и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт