Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 511
  • 266
  •   1
Отговори
# 30
И аз да се запиша в новата тема  Mr. Green
По въпроса за сиренето и аз много умувах и накрая стигнах до идеята, че за нас българите не важи Simple Smile Сиренето си е част от ДНКто Wink
Досега само веднъж ми се е случвало да получа скапано сирене от Малинчо (вакуумирано) - като му се обадих и му обясних за какво става дума, човека веднага прати ново и си прибра старото. След това купувах само от тенекия, но като свърши пак минахме на вакуумираното. И няма никакъв проблем засега   Rolling Eyes
Виж за рибите - хапвах веднъж-дваж седмично, но след консултация в нета дали е ОК  Crazy
Родих с упойка щото ме болеше, ама и тя не помогна много Mr. Green може би трябваше да наблегна на алтернативните методи (дето споменава Тандури) ама ще остане за следващия път. За мен операцията е по-страшно нещо...
Тандури, много сте хубави на снимките всичките! Пу-пу
MrsG няма ли да покажеш твойта госпо'йца вече? Heart Eyes

# 31
Tandoori голяма сладурана е малката, както си я нагласила, а и с тази косица и опашлета изглажда на 3-4 месечна госпожичка!
G&J какво е това Бг сирене в Костко? Ние купуваме от там фета, но е френско.
И аз докато бях бременна хапвах българско сирене, ами точно тогава ми се беше прияло нашенско си сирене, въпреки че и на моето листче пишеше да не се яде фета чиийз, ама като си помислих с първата бременност в БГ колко сирене съм изяла...
Тук има склад с български храни, има сирене в големи теникии, и доста приятели си купуват и си го разделят с някой. Та и ние миналата година решихме с приятелите да си купим, но вече май няма да повторим. Първо хладилника ми се напълни с кутии сирене, и второ и моя мъж, а и мъжа на приятелката ми като го опитаха и казаха че това на Президент от Костко си е по-хубаво и искат от него. Скоро обаче пак ми се беше прияло българско сирене и си купих такова в пластмасова кутия, от 2 паунда, ами голямо разочарование. Първо вместо цяла буца, вътре имаше само половин, и както каза мъжа ми става само за мазане, а и на вкус въобще не беше хубаво и го изхрълих. Та пак си продължаваме със сиренето от Костко.

# 32
Tandoori, Ели е голяма хубавица. Заплюваме си я за снаха, ако може разбира се Mr. Green.
За сиренето, аз си хапвах доста докато бях бременна. Тук имаме магазини с 5-6 вида българско сирене. Винаги е било много хубаво. Обаче скоро се местим на другия край на Америка и незнам как ще я караме ooooh!. Ако няма в района, сигурно по интернет нещо ще търсим.
За раждането съм абсолютно "за" нормалното. Това секцио по желание дето го практикуват в България е причинено от страха на бременните. Тук всички са мили и внимателни в болницата и нормалното раждане си минава съвсем "нормално". Няма нищо страшно Peace
За хелоуин купих един костюм на мече и ще го облечем и него. Не че ще ходи на трик ор триит обаче искам да го облека и да го снимам след време да му покажа първият хелоуин костюм Grinning
Приятен ден на всички Heart Eyes

# 33
G&J какво е това Бг сирене в Костко?

За сиренето от COSTCO - изхвърлям опаковката и го слагам във вода, та не мога в момента да ти кажа коя е фирмата вносител, но отзад на етикета му пише "Made in Bulgaria" - разфасовката мисля е по половин килограм - не са в металните зелени кутии, а в прозрачна опаковка, правоъгълни парчета. Мисля, че фирмата е локализирана в Тампа и се казва Виго, но не съм 100% сигурна в момента, като купим пак - ще ти кажа.

Иначе в местната флоридска верига хранителни магазини продават кофички, вече сигурна съм - на Виго, но по 200 грама някъде, които с моя мъж доникъде не стигат, защото той установи, че обожава фета и то си върви.  Те пак са произведени в БГ и внесени от Виго - специални благодарности на MrsG, че ме светна, че сме имали в супермаркетите такова чудо (то се оказа, че и лозови листа имало в нашите супермаркети, пак на Виго, като се поразкърших из магазина Wink)

# 34
G&J какво е това Бг сирене в Костко?

За сиренето от COSTCO - изхвърлям опаковката и го слагам във вода, та не мога в момента да ти кажа коя е фирмата вносител, но отзад на етикета му пише "Made in Bulgaria" - разфасовката мисля е по половин килограм - не са в металните зелени кутии, а в прозрачна опаковка, правоъгълни парчета. Мисля, че фирмата е локализирана в Тампа и се казва Виго, но не съм 100% сигурна в момента, като купим пак - ще ти кажа.

Мерси за отговора, при нас продукти на Виго не съм виждала, ще погледна обаче по подробно в Костко следващия път.

# 35
Tandoori, много сте сладки, пу- пу! И какви опашки само имате, направо ви завиждам- наш'та коса по- скоро оредява, отколкото да расте, поне засега.  Wink

Чудна погача, браво на теб!

Последна редакция: пт, 15 дек 2006, 14:46 от Дивиана

# 36
УАУ!!! АМА МАЛКАТА СОФИЯ Е НЕВЕРОЯТНА КРАСАВИЦА!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 37
Момичета, ако някой види грешки в списъка обаждайте се! Аз пооправих това онова, но все пак нямам възможност да проследя за всеки поотделно. Мерси  Peace

Tandoori,оправи и моите ,че вече са по-големи.
Наско е на 09.29.2005
Ивона е на 10.25.1998
Мерси ,малката ти е точно като кукла,особенно на една от снимките ,кадето е с батко и.
MrsG,и твоята е голяма сладурка,и какъв умен поглед вади само...

за Хелоуийн и ние не сме готови,Ивона тази година ще е вещица, afwitchа Наско незнам ...

# 38
Здравейте, много хубави беб4ета имате, да са ви живи и здрави и да ви радват.
MissZ аз съм от Chapel Hill, а ти от кой град си?

# 39
  • usa
кой празнува хелуин и как ще се маскирате-себе си/децата/къщата?
ние и тази година ще го подминем,но май за последно защото щерка ни много взе да разбира вече..мислим са идем до местния ред лобстер и там да изкараме часовете от 6-8 когато звънят по вратата..

ние днес открихме хелоунския сезон - дани имаше днес представление в детската градина по темата и той беше най-сладкия малък вампир, който някога съм виждала  Mr. Green! иначе и на мен ми се ще да изкарам времето за трик-ор-трийтване в местния ред лобстер, ама от години вече не минава този номер... на този етап си мечтая след 2-3 години да изпращам каките да водят брат си от врата на врата да проси бонбони, за да си го върна за всичкото мръзнене, на което те ме подлагат всяка година на 31 октомври. иначе костюми още не са гласили, но едва ли ще ми се размине, аз със сигурност традиционно няма да се маскирам. днес са ходили с приятелка на пъмпкин патч и са домъкнали две големи тикви и това най-вероятно ще бъде украсата на къщата. нещо не го одобрявам този празник, сигурно защото много бонбони ми се натрупват в къщи след него  Thinking... та в тъзи връзка мисля тази година в купата, в която ще слоща трийтовете, които ще оставя за минаващите през къщи дечурлига, да предоставя за избор четки за зъби и ябълки... поне е сигурно, че няма да си я намеря изпразнена като се прибера от моята обиколка. бтв, това ме удивлява всяка година! понеже мен ме няма в къщи по времето когато обикалят, нали и аз обикалям с моите деца, а ми е съвестно да събирам бонбони и да не раздавам на свой ред, оставям пред вратата една ГОЛЯМА купа с МНОГО БОНБОНИ да си вземат като минават. и уж децата обикалят с родители, които би трябвало да следят за честността на отрочетата си, като се прибера след мах половин час (толкова издържам да обикалям с моите), купата винаги е празна, а една година дори тя беше изчезнала... кой беше писал в друга тема, че американците са дълбоко религиозни и консервативни и прочие  Thinking?

# 40
Щом ще си показваме гарджетата, ей го на и моето:

Страшно нещо е и твоето Flutter Като за списание. Heart Eyes

Абе хора, много хубави деца има в тоя форум, гледам ги, гледам и ми е хубаво и се радвам - всичките едни сладки - момиченца, момченца, браво на вас!!! Да са ви живи и здрави!

# 41
Щом ще си показваме гарджетата, ей го на и моето:

Страшно нещо е и твоето Flutter Като за списание. Heart Eyes

Абе хора, много хубави деца има в тоя форум, гледам ги, гледам и ми е хубаво и се радвам - всичките едни сладки - момиченца, момченца, браво на вас!!! Да са ви живи и здрави!

и твоето ще е.  bouquet

# 42
 Леле, София е направо картинка!!! Разкошно дете и разкошна снимка!! Да ти е жива и здрава, голяма красавица Мисис Г!!!

Благодаря ви момичета за хубавите думи Simple Smile. Аз съм много разсеяна напоследък покрай децата  Laughing Писала съм, че са снимки от погачата, ама снимки на самата питка не съм сложила  Joy hahaha Това са едно пиле и десерта Simple Smile

Phonelady ей сегичка ще ги оправя! Simple Smile

# 43
   Олеле,разкошни бебчета имате,и двете newsm10
     Много сладки пу-пу,да ги не урочасаме!
       Да са ви живи и здрави!

# 44
Аз съм много разсеяна напоследък покрай децата  Laughing Писала съм, че са снимки от погачата, ама снимки на самата питка не съм сложила  Joy hahaha Това са едно пиле и десерта Simple Smile
Ами то и аз май съм от същата партия - на тия дето мозъка им изтича заедно с кърмата ( Laughing), ама не е ли това погачата: http://family.webshots.com/photo/2259742550078191892APXjnp ? newsm78

Мерси много на всички за хубавите думи за София!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт