Бъдещи и настоящи мами в USA- 3

• 19 501
  • 266
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм много разсеяна напоследък покрай децата  Laughing Писала съм, че са снимки от погачата, ама снимки на самата питка не съм сложила  Joy hahaha Това са едно пиле и десерта Simple Smile
Ами то и аз май съм от същата партия - на тия дето мозъка им изтича заедно с кърмата ( Laughing), ама не е ли това погачата: http://family.webshots.com/photo/2259742550078191892APXjnp ? newsm78

Мерси много на всички за хубавите думи за София!  Hug

Не, това беше подготве  Mr. Green Laughing

# 46
  • Boston, MA
Мале, какви хубавици бе!

# 47
Момичета, вече не мога да редактирам темата( нали има срок, 24 ч ли беше), така че ако има нещо- пишете на Дивиана Peace  bouquet

# 48
Е аз таман да помоля да ме включите в списъка и то..... А как да кажа на Дивиана? newsm78

Ето казвам:CA - Pal4eto(Галя) - 35г.-1-во бебе-момче- София/ЛА bowuu

Вие с това сирене ме разбихте.Ами аз българско сирене-фета си ям нон-стоп и никой не ми е казвал да не ям.Даже ми е основна храна с домати,кашкавал и шоколад. Виж на фъстъците не наблягам,че по принцип си се обривам понякога от тях.

Страхотни сладури са малките кукли на MrsG и Tandoori. Heart Eyes Всяка по своему чаровна.Да са ви живи,здрави и засмяни.

Цитат на: smily 5q
Спомням си колко се чудих за столчето за кола дали да го вземам . Една мама искаше да докладвам и ето на
        В самолета не ни разрешиха да го вземем, имахме си кошче за бебето и бяхме настанени най-отпред. В 10 часовия полет малката си спа в него. В българския самолет ни дадоха да го вземем, но като се появихме в самолета със столчето и стюардесата цербер ни навика  Макар че имаше места бол, затриха кошчето на последната седалка и ние не го ползвахме. Из България може би два-три пъти ни потрябва, но май можеше и без него да минем.
От 1.1.2007 влизат нови разпоредби за движение по пътищата и нови глоби.Та в тази връзка столчетата стават и там задължителни.
Не разбрах smily 5q  като не са ви разрешили в самолета да вземете столчето, къде го сложихте-в багажа ли?
А количката дават ли да я вземеш в самолета или е с багажа? Thinking

Инфото за помпата също ми е много полезно. Но и аз доста се чудя дали да не изчакам с покупката и. Те в болницата не дават ли за временно ползване,ако стане нетърпима болката? А памперси дали подсигуряват? Моя доктор ми каза,че подсигурявали,но в инструкциите пише да нося.

# 49
ЗДРАВЕЙТЕ! НАДЯВАМ СЕ 4Е ИЗКАРВАТЕ ПО4ИВНИТЕ ДНИ ПО- НАЙ- ДОБРИЯ НА4ИН. НА МЕН МИ СЕ НАЛАГА ДНЕС ДА ПАЗЯ ЛЕГЛОТО. НО НАЙ- ВАЖНОТО Е БЕБЕТО ДА Е ДОБРЕ. МНОГО МУ СЕ СЪБРА И НА НЕГО, Т.К. ДО 2 СЕДМИЦИ ЩЕ СЕ НАНАСЯМЕ В НОВА КЪЩА И БЯГАНЕТО Е ДОСТА ГОЛЯМО. СЕГА АЗ СИ ОТПО4ИВАМ А СЪПРУГАМИ РАБОТИ, АМА КАКВО ДА СЕ ПРАВИ. МИСЛЕХ СИ 4Е ТУК СТРЕСА ЩЕ Е ПО- МАЛЪК ПРОСТО СЪС СЕ ЛЪГАЛА И ТО МНОГО Mr. Green

# 50
Здравейте, американски майчета!!!

Надявам се да ме приемете във вашата темичка. Казвам се Роси и голяма част от годината живеем в Калифорния - Хънтингтън Бийч. Иначе сме от Варна. На 23 години съм и ще ми е много приятно да споделям с вас проблемите и радостите, съпътстващи отглеждането на децата ми, бременността и раждането.

Както се вижда и от тикерчетата ми имам момченце Алек на 1 година. Родих го в Нюпорт Бийч- Hoag Hospital на 07.09.2005г. Малкото братче очакваме на 04.03.2007г.  Надявам се раждането ми да бъде пак в същата болница.

И аз съм с двете ръце "за" нормалното обезболено раждане. От БГ тръгнах с убеждението, че имам тесен таз (19см) и ако бебето е повече от 3,200 трябва да раждам секцио. Тук гинекологът ми каза, че няма да прави секцио преди да сме опитали нормално. Е...родих за нула време- бебето беше 3,600 и нямам никакви разкъсвания. Така че... Още един грас категорично против секцио "по желание".

Сирене Фета...Ами аз само такова хапвам и нямах представа, че е вредно дори...

Ето го и нашият костюм за Хелоин: http://www.partycity.com/cgi-bin/parties/costumes.cgi?parties=Ha … amp;originaltype=
Все още не съм намерила подходящи обувчици.

Момичета имам една молба. Сестра ми се омъжи наскоро и искаме да я поканим да дойде с мъжа си нагости. Ако някоя от вас може да ми изпрати примерна покана ще съм много благодарна  Hug Това е адресът ми: rosica_anastasova@yahoo.com

Това е за сега. Извинявам се, че стана толкова дълго.

# 51
Ако има възможност "заковете" я тази мостричка за покана. Няколко пъти вече съм я пращала на интересуващи се мами. Изискване за текста на поканата няма-свободен образец е, но аз си направих труда преди няколко години да напиша за мои приятели и досега всички познати позлзват този вариант. В посолството приемат сбития кратък и ясен текст
AFFIDAVIT OF SUPPORT
THE UNDERSIGNED ..........................................A PERMANENT RESIDENT OF THE UNITED STATES OF AMERICA, RESIDING AT:
.............................................................................
...................................................
Phone: ...................................
cell .......................................
HEREBY INVITE MY SISTER AND MY BROTHER IN LOW:
…………………………………………………..
Personal Nr……………………….. (ЕГН)
 RESIDING AT:
......................................................
.....................................
Bulgaria
PASSPORT  # № ......................................................
TO VISIT ME AS A TOURIST AND STAY WITH ME FOR A COUPLE OF MONTHS WHICH WILL ALLOW ME TO SPEND SOME TIME TOGETHER WITH HER АND HIM AND DO SOME TRAVELLING THROUGOUT THE COUNTRY.
I AM WILLING TO AND ABLE TO ACCOMMODATE AND FINANCIALY SUPPORT HER BY ALL MEANS DURING HER STAY IN THE U.S.A.
I AM A LAWFULLY ADMITED RESIDENT IN THE USA SINCE ………………………
 INS A# ……………………………...
I AM A FULL TIME EMLOYEE OF ………………………., HIRED AS A ………………………………….. MY CURRENT WORK PLACE  IS LOCATED AT:
…………………………
…………………………
……………………………
Phone: …………………………..
THIS AFFIDAVIT IS MADE BY ME FOR THE PURPOSE OF ASSURING THE UNITED STATES GOVERNMENT THAT THE ABOVE NAMED PERSON WILL NOT BECOME A PUBLIC CARE DURING HER STAY IN THE UNITED STATES.

SIGNATURE OF DEPONENT

……………………….
…………………………

# 52
Искам да ви питам,дали сте си копували нещо тук за хрема,
нещо от фармациите без рецепта,и ви е помогнало,че едни сополи ги точим
всички ..

добре дошла на rosito_m_m bouquet

# 53
Искам да ви питам,дали сте си копували нещо тук за хрема,
нещо от фармациите без рецепта,и ви е помогнало,че едни сополи ги точим
всички ..

добре дошла на rosito_m_m bouquet
АМи без рецепта само Saline water, друго не съм виждала. Иначе имат тези Nyquel i  t.n. ама те са за пиене, не за носа. Аз ползвам капки от БГ и хомеопатия от тука. Ако имате магазин за хомеопатия наблизо- Алиум Цепа( Allium Cepa)  през 30 мин 5 пъти по 5 перли. Действа безотказно, това е екстракт от лук.

# 54
мерси Tandoori .  bouquet

# 55
Привет на всички мами  bouquet . Ами и мен ме няма в списъка, ако може Дивиана да ме добави : СА-Gergina - 30г., първа бременност-момченце, Пловдив.
Да ви кажа много обичам бг сиренце, обаче последния път това което си купихме в пластмасови кутии, когато го ядеш и нещо странно скърцаше в него. Незнам какво беше това, нищо видимо нямаше в сиренето, но ме беше страх да го ям, не заради себе си естествено се притеснявам.
Pal4eto какво инфо имаш за помпите, че започвам да се замислям като се върна на работа може би ще ми трябва Thinking
Наскоро някоя мама питаше за evaluation на бг дипломите, обаче аз така и нямах време да чета какво и отговориха, ако може някой да ми каже къде да чета тъй като старата тема е заключена или да ми даде инфо, че и аз мисля да се заемам с това при първа възможност. Благодаря предварително  bouquet

# 56
ОТНОСНО ДИПЛОМИТЕ И АЗ ЩЕ ЧАКАМ С ИНТЕРЕС . НО МАЙ С МОЕТО ГЕОГРАФСКО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ БЪЛГАРИЯ МОГА САМО КАТО У4ИТЕЛКА ДА РАБОТЯ ТУК?А АКО ИСКАМ ДА ЗАПИША НЕЩО ДРУГО / ПРИМЕРНО ИКОНОМИКА/ КАК СТОЯТ НЕЩАТА / КАКВИ ИЗПИТЕ СЕ ДЪРЖАТ ОСВЕН TOEFL/
БЛАГОДАРЯ.

# 57
Момичета, пиша тук да се уговорим какво ще правим за Валето? ПО колко парички ще събираме, какво да купим?Както казах аз мога да събера парите, но трябва да се уговорим какво да купим ( може даже да изберем нещо онлайн, така че всички да го видят и да са съгласни). Освен това колко човека искат да се включат?
Засега сме следните:
- аз
-Sundancer
-Tanita
-Бубка
-MrsG
-Dessivl
-phonelady

Нека си дадем срок до сряда да определим:
- ПО колко пари да събираме
- какво да купим
- по какъв начин ще ги съберем парите ( както казах аз мога да предложа банкова сметка и Pay Pal само отбележете, че тези, които плащат през Pay Pal  не могат да платят с кредитна карта)

Хайде дайте да се организираме и чакам предложения какво да направим, за да може възможно по-скоро да изпратим нещата, че и без това закъсняхме.  Peace

Момичета редактирам си постинга за да уточня: НЕ ЧЕ НЕ МОЖЕ да се плаща в Pay Pal  с кредитна карта, а просто на нашия акаунт ако се плати с кредитна карта получателя плаща такса, а нали идеята да събираме локално пари беше да може да даваме по-малко пари за такси за да останат повече за Ружа и децата.  Peace

Последна редакция: нд, 15 окт 2006, 22:52 от Tandoori

# 58
Какво инфо имаш за помпите, че започвам да се замислям като се върна на работа може би ще ми трябва Thinking
Наскоро някоя мама питаше за evaluation на бг дипломите, обаче аз така и нямах време да чета какво и отговориха, ако може някой да ми каже къде да чета тъй като старата тема е заключена или да ми даде инфо, че и аз мисля да се заемам с това при първа възможност. Благодаря предварително  bouquet

Ето тук може да видиш ( линк към старата тема) какво коментирахме за помпите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=123673.260

Старата тема може да я четеш, нищо че е заключена, там има и за дипломите.  Peace

# 59
Момичета, пиша тук да се уговорим какво ще правим за Валето? ПО колко парички ще събираме, какво да купим?Както казах аз мога да събера парите, но трябва да се уговорим какво да купим ( може даже да изберем нещо онлайн, така че всички да го видят и да са съгласни). Освен това колко човека искат да се включат?
Засега сме следните:
- аз
-Sundancer
-Tanita
-Бубка
-MrsG
-Dessivl
-phonelady

Нека си дадем срок до сряда да определим:
- ПО колко пари да събираме
- какво да купим
- по какъв начин ще ги съберем парите ( както казах аз мога да предложа банкова сметка и Pay Pal само отбележете, че тези, които плащат през Pay Pal  не могат да платят с кредитна карта)

Хайде дайте да се организираме и чакам предложения какво да направим, за да може възможно по-скоро да изпратим нещата, че и без това закъсняхме.  Peace

Момичета, нека, ако искате да минем на лични или още по- добре на емайл (така може да се праща едновременно до повече хора) и така да се уточним.
 Аз вече пратих моя емайл на Tandoori на лични.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт