Отговори
# 15
Sunnily*, мерси за инфото. Heart Eyes Само за питката и меда не бях много сигурна, но ще го имам предвид. На нас ни казаха "Каквото донесете". А сапуна ще е нов, в кутийка Joy, че нашия в къщи е течен и ще ни бъде малко трудно да отсипя за църквата. Laughing

# 16
  • София
Привет! Не можах да изчета всичко, но видях много готини снимки от една срещичка и много ви завидях. Аз съм винаги ЗА срещи, но 13 часа ми е невъзможно, че няма как да ги монтирам да спят мъжагите вече в тази количка, но за 16,30 е супер и ще гледам да сме здрави, в добро настроение и на линия!
Да си кажа, че в нашия отбор Жорката проходи, даже прощъпулник правихме, снимки се надявам скоро да успея да кача и ще показвам. Сега обучавам Тони и се надявам скоро да проходи и той.... Кика, ти май пишеше че Ивана май е последна в прохождането, но ние с Тонката май ще поведем класацията на непроходилите.  Laughing

# 17
ПЕТЪК, 20.11.2006 Г. ОТ 16.30 Ч.

Слънцеее, явно много са ти били емоциите днес, че така си сбъркала месеца на срещата Crazy  Ама ако верно се уговаряме чак за следващия месец, аз хич не съм съгласна, тъй като мноого ще ми залипсвате Hug

А за днешните снимки - пусни ги на ЛС поне на присъстващите, че нямам търпение да ги видя ...особено мъжката борба в свободен стил Joy

Деси, честито прохождане на Жорката, очакваме снимки.

# 18
Леле, верно съм с приповдигнато настроение и.... Crazy Сега ще се коригирам

За снимките - хм  newsm78 айде не съм толкова лоша, Очаквайте съвсем скоро новата сапунка - Двама мъже и една дама - главните действащи лица .....ще ги познаете  Mr. Green

Дженифър, ми те на нас изрично го подчертаха няколко пъти и аз останах с впечатление че масово им носят остатъци останали от всъщи  Mr. Green и реших да те предпазя от опасна грешка  Joy

# 19
...
За снимките - хм  newsm78 айде не съм толкова лоша, Очаквайте съвсем скоро новата сапунка - Двама мъже и една дама - главните действащи лица .....ще ги познаете  Mr. Green
...

Тъкмо щях да питам, ние, които сме на по голямо разстояние от Софията каква вина имаме Crossing Arms

Ха здравейте дружина, как сте и къде изчезнаха отново повечето Rolling Eyes
Аз напоследък нямам много време за писания, обаче си попрочитам.

При нас няма нищо, кой знае какво ново.

И Вили от няколко дни насам мие зъбките и като я попитам как ги мие, започва да мърда четката напред-назад Laughing

В началото на седмицата сложихме и противашарковата ваксина.

Друго какво да пиша, ами не знам как е при вас, обаче Вили проявява един характер и ако не стане на нейното, опитва насила да плаче - това го прави отдавна де /което на мен ми е много смешно/, понякога дори проявява инат, а уж децата до 3 годишна възраст не го правели умишлено Thinking

Усещам, че напоследък много често употребявам НЕ и НЕДЕЙ, просто се чудя на някои как успяват без да ги повтарят Whistling  newsm78

Научих я когато сме навън когато държи боклуче да си го хвърля сама в коша и много се кефи, чак толкова, че от време на време взима неща, които още не им е време за коша и отива и ги хвърля Joy, пее песнички със жестове, а какви горещи танци му чуква чак може да ни завидите Sunglasses

Също така е много общителна, закача почти всеки по пътя, постоянно поздравява някой, бива или не ooooh!

Хайде спирам сега с хвалбите Mr. Green

Sunnily* чакам снимчиците

п.п. Честито на всички, които имаха скоро поводи  bouquet

# 20
Гледайте - не е за испускане (но за да видите всичко моля не превъртайте от нетърпение сцените  Mr. Green) и ВНИМАНИЕ филма не е за хора с нежни сърца  Mr. Green

Двама мъже край дамата  ТУК

# 21
  • Чикаго / София
Съжелявам мацки, че неуспях да дойда на срещата а така ми се искаше и се бях приготвила ..... ама непредвидими обстоятелства в последния момент ми попречиха  Sad аз и затова не бях написала, че няма да дойда.  А снимките са супер, явно е било мноооого весело, непременно трябва да видим трета серия как ще се развият събитията! Laughing

За 20 ако сме здрави сме там, ама ще си взема и каката, че иначе няма кой да я вземе от градина по-ксно.

Ааааа само да решиме кое клубче. Не съм ходила в Патетата, ама съм чувала, че било много приятно там, та какво ще кажете.  Или ако искате в Ментовия носорог. Трябва да решиме по-скоро, за да можем да си го запазим ако се съберем повечко хора де!

# 22
Sunnily* , имаш отличен 6+  newsm10
Особено коментарите отдолу са върха със сълзи съм се радвала и смяла  Simple Smile

irka , следващия път да дойдете, че Яворчо и Стефанаки нещо не могат да си поделят Али, по-скоро Стефанаки се опитва да отнеме на Явор лябимата му .

# 23
  • София
На мен Патета са ми на сърцето, та гласувам за тях.

ПП "Двама мъже край дамата" ми е любимият филм вече  Joy

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 10:18 от Lana

# 24
Здравейте,

Ама то е било голям купон  #2gunfire...направо сте за завиждане.....за 20.10. - срещата е супер...само трябва да кажете къде....а ние сме без транспорт и май ще трябва да хващаме такси, но в името на една добра кауза - заслужава си  smile3558....само нека ако може там наблизо до заведението да може да си хване човек едно такси, т.е. да е удобно.....Когато решите - кажете къде се намира клубчето Simple Smile

Снимките са страхотни и се надяваме в следващия епизод да сме и ние герои   261uu

# 25
Съни, за пореден път те признавам за страхотен фотограф, който винаги успява да е на точното място в точното време - просто си страхотна newsm51 newsm10  love001
За коментарите отдолу на снимките - нямам думи, и аз като Джиджи със сълзи съм се смяла и мисля, че действително може да продадем правата на някоя филмова компания Joy

Но да знаеш, че Явор си ни остава голямата и единствена любоФ, нищо че други мъже се опитват да се борят за нас със зъби и нокти...и прегръдки мъжки hahaha

За следващата среща - с нетърпение я чакам, надявам се повече мами да се присъединят към нас, ще взема камерата и този път ще си заснемем цял филм..само дето някой ще трябва да ми каже как да го кача в нета, за да го гледате всички

# 26
Привет и от нас!
Ние се позагубихме малко че в последно време бяхме при баба и дядо.
И ние проходихме вече - от около 2 седмици някъде. Само дето навън е малко нестабилен още и ме е страх да го пусна, но и това ще стане.
А новия сериал определено е мнооооого интересен, а артистити - страхотни.  smile3501 Бройте ни и нас към фен клуба, чакащ следващите серии с нетърпение. Simple Smile
Иначе за срещичката другата седмица и ние мислим да сме на линия.
Приятен ден, ние отиваме да се приспиваме.

# 27
Но да знаеш, че Явор си ни остава голямата и единствена любоФ, нищо че други мъже се опитват да се борят за нас със зъби и нокти...и прегръдки мъжки hahaha

Така значи...ще се борим ние, а после...тъщата уж била помагала..,аааа....то това си е наистина латиноамерикански сериал  Simple Smile Heart Eyes Hug

За срещата, радвам се че все повече мами имат желание да се присъединят и ще има повечко герой в сериала  Hug
Но Ирка е права, че трябва овреме да си кажем колко ще сме и да запазим,  някое местенце, че да ни имат в предвид.
За сега списъка е такъв:
Sunnily*
Didka_b
irka
Lana
DesislavaDim
desy1973
Sunsunny
Gigi

Ако можеш Дидка напиши на първа страница датата и часа на срещата и списъка, а и да решим Ментов носорог или Патета, и аз бих изкала като Лана в Патета, така че казвайте.

Последна редакция: пт, 13 окт 2006, 16:13 от Gigi

# 28
  • Чикаго / София
Ами в интерес на истината и аз съм за Патетата. Не, че съм ходила, но в Ментов носорсг съм била много пъти и сега ми се искаше нещо по-различно.

# 29
По принцип и аз съм за Патетата, но там програмата е претоварена от към РД  newsm78 Лана дали можеш да ги провериш как са за петък по това време и да ни резервираш направо  newsm78 И мами, за там трябва да сме точни щото резервират за по 2 часа само  Confused

Радвам се много че сапунката ми ви хареса  Mr. Green - беше ме налегнало едно такова вдъхновение....ама то артистите са си вдъхновяващи де  Wink Сега остава да го филмираме и продадеме на ....знам ли който ще даде повече, че трябва ново фото да си купувам  Joy

Само да добавя, че имаше още един артист, но той по стечение на обстоятелствата остана в сянка и сега ще е тайното ми оръжие за трета серия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт