Отговори
# 195
Ох, Дидка, много съжалявам за премеждията ви! Добре, че вече имате адекватно лечение и дано бързо се оправя малката Алекс!
 Praynig

И Кари, и батко й са от 2 седмици с хрема, която не мога да овладея, и двамата не са вдигали температура, но ми е все притеснено. В тоя сезон с тия вируси и какво ли не  #Crazy

Поздрави на всички от нас  Heart Eyes

# 196
  • София
Здравейте милички,

отдавна не съм писала, но ви четях  редовно. Имахме в неделя хубав повод и реших да споделя радостта си с вас.
Ето вижте  снимките и на проходилият Криси:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=76440&view=1&photo=1

Много ви обичам и ще чакам организацията за срещата ...

# 197
 Нинка, много сте сладки всички на снимките и питката ти е станала супер - честит ви бъдещ високоплатен футболистLaughing

Петя, макар и със закъснение разгледах и вашите снимки - Рони много е пораснала и ще ни става "колежка" - Али също се хвана първо за лекарските слушалки Wink

Ох, Дидка, много съжалявам за премеждията ви! Добре, че вече имате адекватно лечение и дано бързо се оправя малката Алекс!
 Praynig

И Кари, и батко й са от 2 седмици с хрема, която не мога да овладея, и двамата не са вдигали температура, но ми е все притеснено. В тоя сезон с тия вируси и какво ли не  #Crazy

Поздрави на всички от нас  Heart Eyes

Тес, моят съвет е да поискаш изследване на носен секрет, поне за да си сигурна че е обикновена хрема, а не някоя гадна бактерия Twisted Evil Иначе благодаря за пожеланията - връщаме ви ги "тъпкано" Mr. Green и да се оправяте;)

Вени, лично на мен ми хареса този клуб, който предлагаш, а и аз нямам проблеми тъй като съм с кола и мога да се придвижа до там. Нека и другите да си кажат мнението, а ти ако имаш възможност провери какви са условията, в смисъл необходимо ли е капаро, как стоят нещата със запазване на дата и час и т.н...

# 198
  • София
Дидка, радвам се, че Алексчето вече е по-добре. При Улевинов ли я води и след това? Аз мислех последния път с дългосрочната хрема да ги заведа най-накрая, но така и не се наканих. То и при него се чака доста и се отказах, но с хремата шега не бива явно. Така при Тонката премина възпалението в ухото от нелекувана хрема...
Иначе за клубче аз съм за, че иначе няма оправия с тия две ходещи и вироглави деца. Трябва да е някъде на затворено обезопасено пространство. Къде ще е също няма значение, моторизирани сме.  Sunglasses

# 199
Нинето, честити ходещи крачета, да си ги ползвате безаварийно  Hug много е сладък футболиста  Hug ще вкара в релси футбола  Mr. Green Като гледам чудесно детско парти сте си спретнали, нашето беше предимно бабешко Mr. Green

Дидко, сменяйте го тоз педи  #2gunfire без да се замисляш, аз така насред бременност си смених АГто заради отказа й да ме прати на изследване, което ми се полагаше при нужда, а  аз имах такава  Crossing Arms Целувки на гаджето и ви искам вече на среща  Hug Heart Eyes Hug

Внд, давай инфо и ще го измислим  Hug

Джиджи, ще те номинирам за отговорник по срещите  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Ние май лека полека отказахме кухнята и сега аз готвя  Crazy, но пък съм свободна по всяко едно време - само ми е въпрос н аорганизация и съм на срещааааааа  Hug

# 200
Надничам аз да видя какво правите....а то само софийски мами- срещички уреждат.
Аз само така да не ме забравите...

Болничките да оздравяват!
Честито на скоропроходилите!
Честито първо зъбче на озъбилите се!
Който няма зъб-  Mr. Green скоро ще си има!

Иначе аз съм през една тема- при Добричките мами.
Много ни е хубава първата страничка- направо красота!
Пък и ние гласим срещичка...

Бай, мацки! Дописане!

# 201
 Hug Heart Eyes

Дикда, радвам се че Алексче върви на оправяне, дано всичко и отмине по-бързичко.
Според мен не само че трябва да я смениш тази педки, ами и да подадеш оплакване.
Донякъде ние сме си виновни че ги търпим, и че си мълчим и по тази причина страдат най-вече децата ни. Аз поради тази причина вече съм сменила 3 Дж-и Пи-та и 3 стоматоложки.

nineto_boy, честити ви проходили крачета  Simple Smile

Вени, клубчето е готино, трябва обаче да видя коя маршрутка минава от там, защото нямам друг транспорт.

# 202
  • София
Аз също нямам претенции къде ще се състои срещата.

Дидка, малката принцеска е още по-добре надявам се! PraynigМного да я нацелуваш! Heart Eyes

Съни, взех рецептата от един твой пост и я доукрасих с очички и уста, даже и шапка си имаше питката-слънчице, но наистина трябваше голямо въображение да има човек, за да ги открие...

Аз от детската кухня взимам вече само второто, за да не хвърлям другите в тоалетната. И това ми стига, за 1лв. не мога да купя пюрета, а и вече не сме за тях, нали сме мъже с много зъби. Не мога и да готвя всеки ден различно ядене и така. Купувам само следобедните на Овко ги харесва много. Редувам с каша. Общо взето яде три пъти твърда храна останалото е "произведено от мама"!

Хайде за другата седмица кой ден се разбрахме?!..

# 203
  • София
Пирвет!
Радвам се ,че сте харесали клубчето-днес ще проверя как стоят нещата и довечера ще се отчета.за колко горе долу деца да питам- 10?...Ей ама сериозно,че ако някой няма оправдателна причина  да не дойде ,ще му дърпам ушите/много съм лоша Twisted Evil/ Laughing
nineto_boy- браво на проходилия юнак-а сега да те видим- има да припкаш из градинките Joy hahahaАма може ли да те питам нещо/дано не е нахално/,едната от бабите ви -на снимката от прощъпулника много ми заприлича на една естрадна певица-ама не си спомням името Embarassed-ако не е така -поне е комплимент за жената /стига да харесва въпросната певица Laughing/
Чао от нас -отиваме на вън на слънчице,че това диване не стига че цяла нощ не спа като хората ,ами се е надигнал и в 7часа Shocked

# 204
vnd, брой ме мен за клубчето. Ако ти е удобно когато се обаждаш да питаш кои маршрутки минават покрай Румънското посолство, ако забравиш, не се притеснявай аз ще звъна да ги питам.  Hug

# 205
  • София
Влизам набързо да се отчета какви съм ги свършила днес...
За 24,11 "Приказките" са свободни до 18ч- т.е от 18ч има рожден ден ,така че ако искаме да се съберем ще трябва да сме напуснали най-късно до 17,30  Tired
Няма да има проблем с оставяне на капъро, ако не ангажираме  цялото клубче- момичето ми обясни че за десетина дечица + майките Laughing ще имат възможност,само да й се обадя ден преди това ,за да ангажира 2 какички да ги занимават.Не е нужно и да се поръчва нещо предварително
Така че имате време да изкажете мнение, харесва ли ви или не предложението до 23,11-9,00ч сутринта Mr. Green-и да се обаждам ако се съберем
Решете-аз съм ЗА  ако има и други предложения Hug
Gigi-са съжаление забравих да попитам- но утре ако се сетя Embarassed

# 206
  • София
Айде, ако се разберем за среща за 24ти да е сутринта, че така и така няма да има кухня (ако не се лъжа  newsm78). Иначе за следобед - моите спят до към 16,30-17,00 и трудно ще стане при нас работата. Ако е сутринта и сме здрави - твърдо ни бройте 2 бройки!  Sunglasses

# 207
  • София
За 24-ти сме съгласни! Само да определим часа.

Vnd, харесва я и още как Whistlingстава въпрос за една и съща персона. Grinning
Я сега аз да те питам за Лучия от твоят квартал, онзи ден ми беше на гости с бебката и от дума на дума стана въпрос за зъбчетата на бебоците и аз и казвам, че познавам една мама, чието детенце още не се е озъбило, а е на 1г и 3 мес, тя вика и аз имам една позната, и то се оказа че за Валето си говорим...С нея бяхме съученички от 8-ми до 12-ти клас.Не я бях виждала от 3 години. Каза, че сте много майки там в градинките.

# 208
  • София, в полите на Витоша
Момичета, може би не сте видяли темата, но моля ви да се присъедините към тази наша инициатива, за да няма повече  такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

Написахме тази ПЕТИЦИЯ!

# 209
  • София
nineto_boy- вчера на обяд Лучия също ме попита за теб- ама нали не знае ника ти-но моя милост се сети точно за теб LaughingДобре се посмяхме-колко е малък света.....
Момичета решавайте аз също нямам претенции сутрин или следобяд ще е срещата-стига да се състои Mr. Green
Чао-че нямам много време в момента Hug

Общи условия

Активация на акаунт