Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 052
  • 685
  •   1
Отговори
# 195
Много ми харесаха златистите сандали! Може ли линк?

Видях, че са полиестер, принципно не го подкрепям никак, но последните месеци в търсене на рокля, толкова неща пробвах на различни марки и се разочаровах. 860лв за рокля на Марела 100% полиестер, 150лв ми се струват поносими, а и подкрепяме българските дизайнери. Не казвам, че не трябва да се трудят към естествени материи, но например ТеадореП са ударили цените в тавана с естествени материи.

# 196
Лола, заповядай Hug
https://www.stradivarius.com/bg/high-heel-strappy-sandals-c0p302 … .html?colorId=091

Нямам представа как ще са като качество, но беше любов от пръв поглед.

# 197
  • София
Зависи и от модела на бижутата, ако не са гравирани и релефни, а гладки, няма да е фатално с бялото злато да се сложат сандалките. Среброто, ако е родирано, сивее и по- добре не.

# 198
  • София
Здравейте момичета! Предстои ми сватба и си търся тоалет. Ще е или блуза с пола или рокля с дълги или 3/4 ръкави. Имам обувките, търся рокля. Намерих една, която ми хареса, но не мога да преценя дали се комбинират, какъв цвят трябва да е чантата и т.н. и какви бижута подхождат на конкретния модел. Бихте ли ми дали малко насоки, отворените обувки стават ли, не са ли по подходящи затворени, бижута, чанта, всичко.Косата ще е вързана високо на кок.

Какъв тип е сватбата? Ако е вечерна, в бар или градинско парти и всички са на по 20, е ок...... може би. Ако е класическа, дори и градинска и дневна, не бих облякла тази рокля.  
Има прекрасни стилни рокли, които не състаряват. Тази рокля е всичко друго, но не и стилна.
Обувките за сметка на това са хубави.

# 199
  • София
Червения лак си е класика, освен ако не е на твърде дълъг нокът, не виждам кое му е будоарното и евтиното.

От тази колекция на Love by Iris не харесах и аз нищо за сватба, освен един костюм с уговорки. Те като цяло залагат на голяма шарения, което аз свързвам с по-непретенциозни поводи.
Татусите не знам защо трябва да се крият. Аз не бих, съответно бих си обула сандалите, които имам и искам да обуя и бих се улеснила в избора на рокля. Трудно ми е да харесам рокля за сватба с 3/4 ръкав, а и началото на септември е топло, ще има танци и т.н.

# 200
Море,
Най-близо до това, което ти харесва е тази рокля:
Скрит текст:

Прилепнала по тялото, къса и ярка рокля (като показаната) от евтина материя не е добра идея.
Няма как рокля да те състари.
Ако търсиш все пак нещо в преобладаващо розово и късо, може да се пробва и със свежа, флорална рокля.
Скрит текст:

Елегантна, нежна и приятна визия се постига с дреха от хубав плат и кройка.

Рокля, наподобяваща плисирана пола солей в тъмносиньо е семпъл, но добър избор.
Скрит текст:

Miss_Vi,
заповядай линк:

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 13:37 от Аня Филипова 649504

# 201
Червения лак си е класика, освен ако не е на твърде дълъг нокът, не виждам кое му е будоарното и евтиното.

От тази колекция на Love by Iris не харесах и аз нищо за сватба, освен един костюм с уговорки. Те като цяло залагат на голяма шарения, което аз свързвам с по-непретенциозни поводи.
Татусите не знам защо трябва да се крият. Аз не бих, съответно бих си обула сандалите, които имам и искам да обуя и бих се улеснила в избора на рокля. Трудно ми е да харесам рокля за сватба с 3/4 ръкав, а и началото на септември е топло, ще има танци и т.н.
Моята е много грозна и ще започвам с процедури по премахване, затова много искам да я скрия 🙂, при други обстоятелства бих си избрала много по-лесно рокля. Много ми харесват първите две рокли, розовата ще е идеална, ако си намеря такава, а флоралната е разкош, но все съм си мислила, че са само за ежедневието, може би защото така ги носят с кецове. Но си я представям горе долу до коляното, с високи обувки, красота 🤗 Синята е симпатична, но ми изглежда малко невзрачна. Може би просто защото почти не нося тъмно дрехи.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:17 от bubanka

# 202
Море, вместо да си избираш рокля с компромиси, вземи от силно покриващите фон дьо тени,разработени точно за прикриване на белези и татуировки. Цената им е макс.50лв, а ще го използваш не само веднъж.
А си купи рокля, която да ти е по вкуса и ще можеш да носиш и след това.

# 203
Дълга в испански стил
    [/list]

По тялото - флорална
      [/list]

Аз лично винаги избягвам цвета/ темата на сватбата, защото не искам да съм като част от декора.

Здравейте момичета! Предстои ми сватба и си търся тоалет. Ще е или блуза с пола или рокля с дълги или 3/4 ръкави. Имам обувките, търся рокля. Намерих една, която ми хареса, но не мога да преценя дали се комбинират, какъв цвят трябва да е чантата и т.н. и какви бижута подхождат на конкретния модел. Бихте ли ми дали малко насоки, отворените обувки стават ли, не са ли по подходящи затворени, бижута, чанта, всичко.Косата ще е вързана високо на кок.

# 204
      Море,
      розовата рокля, можеш да намериш тук:

Флоралната тук:

# 205
      Море,
      розовата рокля, можеш да намериш тук:

Флоралната тук:
      Ееее супер, страшно благодаря, не очаквах толкова внимание да ми обърнете, добре че се сетих да се обърна към вас! 🤗

# 206
      Вож последната колекция, имат страхотни неща, даже смятам да си купя 4-5 рокли😁😁😁
      https://www.lovebyiris.com/bg/catalog/women/women-spring-summer-2021
      Ако си в София, на живо можеш да ги видиш в Парадайз, етаж 2 Flower&Co Simple Smile
      За мен това са плажни рокли, или такива, с които да се размотаваш на кафенце в почивния ден.
      😂
      Е щом са плажни рокли, да си мълча.
      Всеки с мнението си. Аз съм си харесала даже втората сватбена рокля от листа с показаните. Въпрос на интерпретация, вкус и стил.
      Lollaa, на тази цена 100% полиестер? Може би не си забелязала... Hug

Аз харесвам рокли с 3/4 и дълъг ръкав с отворен сандал. Съвсем нормално ми изглежда.
      Ужасни са, а цената няма да я коментирам, но явно е някой самозабравил се бг “дизайнер”.

# 207
      За мен това са плажни рокли, или такива, с които да се размотаваш на кафенце в почивния ден.
      😂
      Всеки с мнението си.
      Lollaa, на тази цена 100% полиестер? Може би не си забелязала... Hug

Koгато отворих линка при мен цените, които видях са в долари и почват от $200 до $954....ококорих се без кафе, защото бях останала с впечатление от предишните постове, че се коментира БГ дизайнер с поносими цени.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 15:16 от Agent Provocateur

# 208
      • Нидерландия
      И аз хлъцнах от цените на сайта със флоралните мотиви, защото на мен ми излязоха цифрите в Евро а името нищо не ми говори 😁

# 209
      Хахаха, явно са си направили ценообразуването за различните пазари.
      Цените на роклите са от 140лв нагоре.
      Ей, голям хейт изядох. Човек да не предложи нещо.
      Аз като не харесам нещо или го подминавам, или ще кажа че не ми харесва.
      Аман от този манталитет.

Общи условия

Активация на акаунт