Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 033
  • 685
  •   2
Отговори
# 210
Lolla, изобщо не става дума за хейт! Ти даваш идея, ние поглеждаме за да те подкрепим или деликатно да си замълчим. Аз нямам нищо против роклите, навяват ми асоциации с Долче и Габана, но си признавам, че нито 954 USD, нито 954 ЛЕВА бих платила за дадената роля. Но ако на друг му харесва, защо не - аз лично не броя чужди пари...

Преди моята сватба бях в ситуация в която нищо в рамките на моя бюджет не ми харесваше (а аз си мислех, че не е съвсем малък), а нещата, които ми харесваха почваха от 3Х моят таван. Та взех и наех рокля и досега мисля, че това решение беше страхотно - харесвах роклята, направиха и корекции та дори харесвах и себе си в роклята. Да, гръмнах си бюджета и не остана нищо, с което щерката да си играе, но и досега не съм видяла друга с подобна на моята рокля и ми е мил спомен.

Все повече мои приятелки наемат рокли за специални случаи, вкл. аксесоарите вкл. чантите към тях и идеята ужасно ми допада!

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 16:06 от Agent Provocateur

# 211
Agent, тази услуга с наемането тук е малко куца. Иначе директно наемам обувки за сватбата!
И аз точно това си мислех, че с тези искрящи цветове ми наподобяват няколко италиански дизайнера. На мен ми отиват такива неща.
Виж ако се облека в пудра, нюд съм безумно безлична и смотана. Ярките цветове ме правят по женствена и чертити ми изпъкват много.

# 212
При всички случаи те подкрепям да си избереш нещо, което те кара да се чувстваш красива, дори да се отличава от канона! И аз съм същата в нюд и пастел - изкъпана котка, напълно те разбирам!

PS Моята рокля я наех през 2005 в София, но наистина нямам идея какъв е пазара на официални облекла под наем в БГ.

# 213
Момичета, поръчах тази чанта, но се чудя с какво ще я нося като дрехите ми са предимно в черно, бяло и зелено. Много съм зле с по-смелите комбинации и буквално не знам с какви цветове мога да я съчетая. Нямам обувки в тази гама, както и дрехи. Червено не нося под никаква форма.

Много симпатична чанта и може да се носи буквално с каквото имаш. Ако все пак се затрудниш, пращай я насам.
Подозирам, че ще ми дойде твърде малка за вкуса. По принцип исках от големите варианти, но навсякъде, където ги видях, са супер балатумени, или в някакви шантави за мен цветове. Ако ми е твърде мини, ще кажа, може някое момиче тук да си я хареса. Манго имат подобен модел, но малката е колкото портфейл, а голямата е с размерите на сак за тренировки и нито единия размер не ме устройва.
Та, ако някой види такъв модел в приличен размер, да свирка, моля!
E, ние по снимка няма как да разберем какъв размер е, но имам тези:
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … 018U3RhbmRhcmQ%3D
и
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … TdGFuZGFyZA%3D%3D

Умишлено давам линкове, защото се виждат размерите.
Първата ми е от най-удобните чанти, при това събира малко повече от необходимия ми минимум: портфейл, два чифта очила, калъф със слушалки, руж, две червила, две връзки с ключове, телефон, цигари.
Втората ми идва една идея по-голяма.
Ако твоята е естествена кожа, свиркай, в случай че не ти хареса, че бих приютила и в бежаво/ кафяво.

# 214
  • Нидерландия
Lolla аз също нямах лоши намерения с коментара си лично към теб просто се очудих на цените в Евро и си замълчах но като Agent сподели че при нея са в us d реших да споделя за инфо, защото бюджета на момичето не беше за такива цени.

# 215
Вож последната колекция, имат страхотни неща, даже смятам да си купя 4-5 рокли😁😁😁
https://www.lovebyiris.com/bg/catalog/women/women-spring-summer-2021
Ако си в София, на живо можеш да ги видиш в Парадайз, етаж 2 Flower&Co Simple Smile

За мен това са плажни рокли, или такива, с които да се размотаваш на кафенце в почивния ден.
🤣😂🤔
Роклите са страхотни,но не влизат в посочения бюджет!

# 216
# 217
Agent, аз основна рокля си имам. Искам такава да скачам с нея по-късно, а и да си я нося после за нещо. Трябва да скокна да ги видя на живо, че още се възстановявам.

С моя цветотип и предпочитания, ако няма строг дрескод, бих се чувствала ммого добре в тези рокли, а цената е точно на бюджета - 149лв Simple Smile

Иначе и аз съм на сватба на 22ри, ако успея да мина през физически магазин да ги пробвам ще е супер. Ако не - най-накрая ще облека една червена Ралф Лорън, купувана за сватба на приятел и не можах да присъствам Sad

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:19 от bubanka

# 218
Море,

Елегантна, нежна и приятна визия се постига с дреха от хубав плат и кройка.

Море, не ми се рови за предложения, но от показаните, бих си избрала тази с цветята, ако бях на 20.

# 219
Септември е топло и ако трябва да нося рокля с дълъг ръкав ще търся нещо с тюл или дантела. Може да разгледаш сайта на асос, има голям избор.
На мен ми предстои един не толкова официален повод и съм в сериозна дилема какво да облека. Повода е завършване на детска градина на дъщеря ми, та ме притеснява да не се престарая 😁 Бихте ли споделили мнение.

Бялата не съм купила все още и не знам как ще ми стои, но пък много ми хареса.

# 220
Море, на мен не ми хареса нито една от предложените, черната с цветята не вземай по възможност, като преде или покривка е. Просто си купи, каквото ти импонира на усещането, характера, без значение кой какво казва и повода. В крайна сметка е добре да се чувстваш ти добре в кожата си.

Софт, само първата и 50/50 последната.

# 221
  • Street of Dreams
Soft, първата рокля - женствена и романтична е и аз такива нося по разходки и кафенета през лятото, така че не ми се вижда никак прекалена.

Следващите кропнати ми се виждат къси и инфантилни, а последната - плажна.

За младото Моренце, до колкото успях да преценя вкуса, средата и стила й, бляскавата розова рокля с дългия ръкав ми се вижда най-подходяща, макар че не харесвам къси рокли с дълги ръкави, че дори и дълги вокли с дълги ръкави. Иначе най-много лично ми хареса едно розово изпълнение на Вила от Free Soul, но се разминава със сандалите.
Абе всичко, само да не е цикламената рокля от трико.

# 222
Да, права си, май наистина са къси за конкретния повод. Последната изглежда като плажен модел, но е от много хубава, плътна материя и стои чудно. Още една имам, която не съм слагала( а имам мераци😁) ,но и тя е над коляното.

Последна редакция: чт, 13 май 2021, 20:01 от -soft-

# 223
Софт, страхотна е последната рокля! Аз гласувам нея да сложиш. Simple Smile)

# 224
Аа, тази красота защо я извади чак сега? За нея гласувам и аз 😄

Общи условия

Активация на акаунт