Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 49 041
  • 685
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Последната е много красива. Heart Eyes
Коприна или полиестер е?

# 226
Не е коприна, лен и вискоза, в полза на лена. Много приятна материя е. На снимката изглежда някак лъскав плата, но на живо не е така.

# 227
Много е красива -soft-, може ли линк?
На мен ми харесват и първите три рокли от по предния ти пост.

# 228
# 229
  • София
Чудесна е! И аз съм за нея.

Поръчах си я... бялата също 😁

# 230
  • Пловдив
Изкушавам се да поръчам една от тези чанти, естествена кожа са и двете. Клоня повече към първата. Смятам я за по съчетаема "торба" Simple Smile. Как мислите? Blush

Полина, получи ли чантата и как е като качество и изработка? Innocent

# 231
Благодаря Blush
Имам въпрос как се наричат, ако въобще си имат отделно название този тип рокли, имам предвид чашките

# 232
И аз съм за последната рокля на Soft!

# 233
Имам въпрос как се наричат, ако въобще си имат отделно название този тип рокли, имам предвид чашките
Бюстие?
Bustier dress

# 234
Благодаря, момичета! Последната ще е. Сега трябва само да и намеря сандали. Grin

# 235
Аз съм за първата или за последната, бих преценила по-добре, ако знам каква е организацията на тържеството, къде и на какво трябва да седна, дали трябва да се навеждам, такива ми ти неща. Но и двете са много хубави.

# 236
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място за моя въпрос, но ме интересува тези модели на сандалите Ипанема умалени ли са, защото в някои сайтове пише, че са. Нямам възможност да ги купя от физически магазин и се допитвам до вас.
Скрит текст:

# 237
  • Sofia
Здравейте! Не знам дали тук е правилното място за моя въпрос, но ме интересува тези модели на сандалите Ипанема умалени ли са, защото в някои сайтове пише, че са. Нямам възможност да ги купя от физически магазин и се допитвам до вас.
Скрит текст:
Всички Ипанема са умалени - имала съм и имам доста чифтове, при 37 номер обичаен, тук ми става 38 номер.

# 238
Скрит текст:
Изкушавам се да поръчам една от тези чанти, естествена кожа са и двете. Клоня повече към първата. Смятам я за по съчетаема "торба" Simple Smile. Как мислите? Blush

Полина, получи ли чантата и как е като качество и изработка? Innocent
Ооо, голяма сага с тази чанта Simple Smile. Да, на другият ден дойде, отивам да я взема, отварям и какво да видя - две "срезани черти", мръсно петно... Ядосах се, снимах забележките, платих двете посоки и се обадих на телефона от който ми звънняха за потвърждение. Обясних и какво съм получила, пратих снимки. След 5 минути ми се обади управителката на фирмата, извини се, искаше да ми прати друга чанта за тяхна сметка и да ми възстанови сумата по разходите. Казах, че ще помисля. И тя ми каза, че ще ми подари една чанта, като извинение Blush. И така, вчера си взех чантата (която ми излезна буквално 10,20 лв, които платих в Еконт за първата). Кожата на чантата е хубава, изчистен и лесно съчетаем модел, закопчава се с цип, вътре има само един джоб с цип. Ще си я нося лятото, даже днес ще си прехвърля нещата в нея. Ще сложа снимки на дефектите.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 20:20 от bubanka

# 239
Čherries, подобен модел на Ипанема имах 2 чифта, едните моя номер, другите +1. Умалени са, по- малките ги подарих.
Замаях се от толкова рокли...последната много ми хареса, за съжаление в толкова къси не се класирам, а понякога толкова ми харесва някоя рокля и за едни 5 см. дължина няма как да я взема.

Общи условия

Активация на акаунт