Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 969
  • 685
  •   1
Отговори
# 405
Аз имам, но моите не са тежки в никакъв случай, за павета да не говорим.

# 406
  • София
Изкуших се и аз за еспадрили Toni Pons, но случайно ги мернах в онлайна на Меркари, 38 лв. и съм много доволна, удобни и леки....с връзки около глезена. Само се чудя вие на босо ли ги носите? Вътрешното стъпало е от плат....

# 407
Да, на босо ги нося. Поръчах ментови от велур и много ми харесват.

# 408
Здравейте. Взех си тези кецки
И се чудя между тези чанти за тях
....
Какво мислите? Благодаря
Аз бих комбинирала с някои от цветовете на кецовете (освен бяло) : сьомга или праскова, зависи какъв е на живо цвета отпред или с някакъв беж, в същата тоналност като змийското от страни. И с бяла чанта е ОК, просто аз по това време обичам да има повече цвят и настроение Simple Smile

Еспадрили харесвам на други (най-вече с романтични рокли), аз още нямам, защото все се притеснявам, че тези ленти ще ми се врязват в краката Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 15:12 от *Мариана*

# 409
  • Down south
Изкуших се и аз за еспадрили Toni Pons, но случайно ги мернах в онлайна на Меркари, 38 лв. и съм много доволна, удобни и леки....с връзки около глезена. Само се чудя вие на босо ли ги носите? Вътрешното стъпало е от плат....
Трябвало е да си купиш поне 3 чифта Hug
Щях да ги нося на бос крак.

@Ая,
Цитат
На Belk ли имаш, освен да не съм улучила точния модел?

# 410
  • Berlin
Ммм, къде са тези еспадрили, кои си поръчахте? Аз чакам едни чехли от Toni Pons днес, да видим дали ще се харесаме. Исках еспадрили с лека платформа да взема, но не се реших, нещо около 4-5см, не повече, ми се иска, малко да се издължа. Simple Smile

# 411
Toni Pons и Castañer правят любимите ми еспадрили. Нямам търпение да стане време и за тях. Точно както беше споменато преди няколко коментара - с романтични роклички.

Дами имам нужда от наистина добър обещар. Става дума за едни обувки на висок ток. Комбинация от ест кожа и лачена част, и по двете има драскотини и задирания. Много са ми сантиментални и искам да си ги имам още известно време. Ще се радвам за насоки на кого мога да се доверя за тях в София.

# 412
[
@Ая,
Цитат
На Belk ли имаш, освен да не съм улучила точния модел?
[/quote]

На Том Тейлър са моите.

# 413
  • Sofia
Това чудо еспадрилите не е за мен - никога не съм имала и не искам. Като знам колко съм опасна за себе си, освен да се претрепя с тях, друго няма да стане:(

# 414
Повлияна от вас и аз поръчах едни Тони Понс, синът ми каза, че по-бабешки обувки не съм имала.... е как да ги нося сега?
Скрит текст:

# 415
  • Berlin
Ето моите Тонита + едни други сандали. Чудя се обаче - и на двата чифта имам отпред и отзад по малко свободно разстояние, не знам големи ли са ми или не.🤔 Първите подобни са ми и не мога да преценя, а са ми Ок, не е да ги усещам неудобно. Чехлите  са много лекички и удобни.
Скрит текст:

# 416
Здравейте, момичета Blush
Моята дъщеря смени концепцията за рокля за сватба през юни. Сега търси  рокля около коляното или малко под него в пастелен цвят, с паднало рамо, може и с волан. Нещо такова:

Обикаляла е по моловете и няма, в онлайн магазините намира черни и бели и дълги.
Да сте срещали някъде нещо подобно?

# 417
maq-mi,
Днес си поръчах точно такава, за същото събитие:

# 418
Може ли да споделиш от къде я поръча и има ли и други цветове?

# 419
maq-mi,
Днес си поръчах точно такава, за същото събитие:

Страхотна е! 💚 Това е "моят" цвят. Нищо друго не ми седи така добре, както този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт