Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 961
  • 685
  •   1
Отговори
# 435
Аз си взимам копринен чорапогащник в цвят карамел /GLACE/. Прави лек тен и не си личи. Хората не ми вярват, че съм с чорапогащник.

# 436
да, мисля че това е цветът, благодаря!

# 437
Между бежово и сиво е  цвят визон , ако не бъркам.
Днес ще се разходя и ще потърся, благодаря!🌺

# 438
  • Sofia
Аз си взимам копринен чорапогащник в цвят карамел /GLACE/. Прави лек тен и не си личи. Хората не ми вярват, че съм с чорапогащник.
Може ли конкретна марка?

# 439
  • София
Точно цвят визон е сивкаво-бежовият, но с него краката не стоят като "голи", ако това ти е целта.

# 440
  • В полите на Пирин планина
Лично аз харесвам най-много чорапогащниците на Pompea. Те имат и невидими, много тънки (8 den), но са доста деликатни за обуване, затова си вземам най-малко 15 den.

# 441
Най- добрия вариант е отиваш в магазина и си избираш правилния цвят.

# 442
Аз цвят лесно ще избера, проблемът ми е с лъскавината и дебелината, които няма как да преценя , докато не го обуя.
Насочих се към копринен карамел, благодаря за мненията.

# 443
В магазините обикновено има мостри, така че това не ти е проблем.

# 444
Не и в България.

# 445
  • Бургас
Аз цвят лесно ще избера, проблемът ми е с лъскавината и дебелината, които няма как да преценя , докато не го обуя.
Насочих се към копринен карамел, благодаря за мненията.
Аз харесвам само матови чорапогащници. Седят естествено и не личат, че крака е обут. 15-20 DEN е добра плътност. Не купувам най-светлия цвят, но ти е добре да се съобразиш кой би седял добре на твоят тен.

# 446
Mateah,
По това, което описваш, бих ти препоръчала Wolford Pure 10 Tights, с цвят fairly light - матов и незабележим.
Друг вариант са Individual 5 или 10, с цвят sand.

Разбрах, че не искаш сатенен блясък, иначе моделът Satin Touch 20 Comfort също е перфектен, отново цвят sand.

# 447
  • В полите на Пирин планина
Въх, тия чорапогащници вярно ли са по 30-40-50 лева бройката?!
Боже, то ще ме заболи сърцето, ако ги скъсам... Simple Smile

# 448
  • София
Имах едни чорапи на Wolford и ги носих 4г. Е, не всеки ден, естествено, но достатъчно.
Та, или съм извадила луд късмет, или наистина си струват.

# 449
Може ли конкретна марка?
Моите са на DONNA BC, но не знам как стои въпроса със зареждането им из магазините. Аз ги взимам директно от склад.

Общи условия

Активация на акаунт