Модни консултации (май 2021 г.) - 55

• 48 946
  • 685
  •   1
Отговори
# 465
Открих подходящ чорапогащник - копринен.
Благодаря за съветите.
И тъкмо го плащах, погледът ми беше прикован от чуден пола - панталон солей , с много цветове по него, летен, свеж, лек, с една дума- невероятен.
След проба се оказа, че е шит все едно за мен.
И така, с него ще съм, отгоре блуза със златисти пайети, чанта нюд със златиста верига и златисти сандали/ в панталона има много бежово и пудра/.

Определено ще се чувствам по- комфортно

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:01 от Mateah

# 466
  • Бургас/Пз
Матеа, пусни една снимка като се облечеш, сигурна съм, че ще си прекрасна.

# 467
  • Street of Dreams
Червената рокля с многоцветен колан от плат или нещо в бохо/хипи стил.

# 468
  • I want it all and I want it now.
В Зара имаше сака и  кьси панталони различни разцветки, вижте на сайта . Мерихме едни черни и после в Reserve имаше почти сьщите, като в Зара. Днеска и в Дика пак видях😉 явно ще ги има навсякьде.

# 469
  • София
Червената бих я сложила със сребрист или златист (ако повече ти е на сърце) много тънък колан, колкото да придаде силует. Но това само при положение, че седи така, както на снимката- леко шороко в бюст и талия. Иначе бих си я носила без колан. Има си плисета.

# 470
  • Бургас/Пз
В Зара имаше сака и  кьси панталони различни разцветки, вижте на сайта . Мерихме едни черни и после в Reserve имаше почти сьщите, като в Зара. Днеска и в Дика пак видях😉 явно ще ги има навсякьде.
Благодаря, и аз ги видях панталонките в Зара. Но са по-къси и по-тесни. Освен това аз искам да е костюм с дълго сако. Видях едно каре в Зара, което ми допадна, щи видя как ще стои.

# 471
  • Някъде там
Понеже пишете за сака и къси панталони, в търсене съм на подходящо сако за тези къси панталони.

# 472
Има един цвят между сиво и бежово, пробвай го, много добре стои на бели крака. Ако някой се сеща, какъв точно се води цветът да го напише, понеже и аз от години не съм купувала чорапогащи и ми убягва наименованието.
Да не е nature "Pompea"?  Той е една идея по тъмен от телесния за светла кожа - claro.

# 473
  • Пловдив
Искрица, аз бих заложила на модел с дължина на панталоните или по-дълго, разчупен модел

# 474
  • София
Аз на черно сако без закопчаване

# 475
  • София
Аз бих заложила на свободно и дълго сако без копчета.

# 476
Нито едно от показаните сака н става за късите панталони.
Трябва да е изчистено, небрежно сако, което пада тежко, без разните му изгъзици.

Ако иска по “официален” вид, може и така.

# 477
  • Някъде там
Много благодаря на всички за идеите Simple Smile
Поръчах си сако с дължина на късите гащи, имам и още едно което е около късите гащи без копчета и с него също е добре Simple Smile

# 478
Ужасно обичам дълги рокли с равни чехли/сандали!

# 479
Аххх Да! Обожавам дълги рокли.
Наскоро си взех тази. Не съм я обличала още, но всеки ден я гледам и й се радвам.
Но не мислите ли, че мъжете ги недолюбват? ММ със сигурност!

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 21:30 от HappyRSmile

Общи условия

Активация на акаунт