съвет относно раздяла

• 8 143
  • 166
  •   1
Отговори
# 150
  • Далечният изток
На около 38-39 г. изглеждах най-добре. И сега на 45 не съм за изхвърляне и определено съм 1000 пъти по-привлекателна, отколкото като бях на 20.
И наборите ми мъже повечето добре изглеждат, тези, които познавам де...

# 151
На 30 години жените не са млади ли?
Вас само на двайсет ли ви заглеждаха?

Всъщност каква е точно линията - че само много младите жени се радват на мъжко внимание ли, ми не е вярно.

# 152
Добреее, ако е вярно това за българските мъже, че са смотльовци, ММ защо е толкова готин,  а? А?

# 153
  • Пловдив
Добреее, ако е вярно това за българските мъже, че са смотльовци, ММ защо е толкова готин,  а? А?
Дай снимка, не вярваме.

# 154
Дада, знам ви аз, да ми го отмъкнете. Не и не! Щото аз не съм толкова готина. Wink Я виж какво пише там за жените, как им действала гравитацията.

# 155
  • Пловдив
Както казвам не за първи път в този форум, не е важно как изглеждам аз, а дали ме гледат в очите и ме носят на ръце. Аз съм грозна и дебела и съм гледана и обичана жена.

# 156
По мои лични наблюдения жените разцъфват и са най- красиви в 30-те си години. Пълните личица отстъпват на добре оформени скули, тялото е младо и гъвкаво, стилът е изчистен, гримът овладян.
Истината обаче е, че и на 70 можем да сме хубави, според възрастта си, а който не го вижда - да ходи да сваля десетокласнички.
Сигурно дискусията е отишла и в друга посока вече, но не се стърпях, четейки спора между стрина Калина и Крис 78 /може и да бъркам номерацията/.
Още един глас за горното мнение. Най-красивите години на жената са тридесетте.
П.П. Това за гравитацията ме разсмя.

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 19:05 от Vasudevaya

# 157
Разликата между българските жени и мъже откъм остаряване, поддържане, кила, приличен външен вид и облекло е огромна в полза на дамите. 30 минути разходка из центъра на София ще те убеди как масово мъжете са с шкембета, анцузи, диагоналки, чехли, безвкусни татуси.

Боя се, че мъжете мислят обратно Wink Трудно някой ще спечели в такъв спор.

# 158
Дааа, но и спорът не си заслужава: всеки пол да твърди колко грозен е другият. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 159
Когато фактите говорят, и боговете мълчат. То е видно с просто око на улицата, дори няма нужда да сме експерти.
И това не е спор кой е по-грозен - изтъквам, че е грозно да се говори така за дами, хеле пък за българките, които в мнозинството си стареят много по-грациозно и се грижат за себе си много повече от връстниците си от мъжки пол.

# 160
А тия над 40+ с чувал на главата ли да излизат.?
Не, не съм съгласна..след тая възраст се чувствам привлекателна, желана не по - малко от 20 те и осъзната ,в желанията и принципите си.

# 161
Огромни са изискванията на българския мъж към българската жена, най-основното от които е тя да няма изисквания!

# 162
Е ние все пак не копаем на полето на слънце наведени по цял ден, до 55 ще сме  хубави, даже 60, аз съм на 42, нямам нито една бръчка, освен като се намръщя, няколко бели косъма, слаба съм, не виждам особено разлика, когато бях на 30. Само да сме щастливи, че от нещастието много се погрознява.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:42 от beo

# 163
Аз лично не мога да направя разлика между жена на 28 и 36 примерно години, еднакви са. Момиче на 19 и жена на 25 пак не правя разлика. Същото е и при 38 годишна и 46 примерно. Разлика правя само между 20 годишни и 40 годишни.  Объркано стана, но ме разбрахте.

# 164
  • София
Разликата между българските жени и мъже откъм остаряване, поддържане, кила, приличен външен вид и облекло е огромна в полза на дамите. 30 минути разходка из центъра на София ще те убеди как масово мъжете са с шкембета, анцузи, диагоналки, чехли, безвкусни татуси.
Боя се, че мъжете мислят обратно Wink Трудно някой ще спечели в такъв спор.
И аз не бих слагала всички под общ знаменател. Предостатъчно жени са с татуировки, това си е мода, а аз лично не харесвам.
В центъра бих казала, че повече са епилираните, с прекалени бицепси и еднотипни бради.

Общи условия

Активация на акаунт