Никога не съм имал гадже

• 13 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 270
Не бързайте със заключенията.

# 271
  • София
Привет! Дълго се колебах дали да пиша тук, в този сайт, защото смятах, че в коментарите ще са предимно бъзици, но така или иначе съм анонимен, а и много, много отчаян. Все пак тук са повече жени и мога да се надявам на много по - адекватни съвети, отколкото ако се обърна към връстниците си момчета.
На 24 години съм, от малък град в Тракия.
До тази възраст никога не съм имал връзка с момиче, сексуален контакт, дори и целувка, нито съм държал за ръце някоя. Ако до 16 - 17 годишна възраст това е обяснимо, предвид, че бях доста срамежлив, сега вече съм преодолял голяма част от границите си в общуването, но нещата не се получават...
Имам много жени приятелки, с някои от тях съм опитвал да поставя отношенията на друга плоскост, но уви, нито веднъж не ми се получи...
Не съм от красивите, ръста ми е около средния, телосложението ми е нормално, имам съвсем лек говорен проблем, изразяващ се в странното произнасяне на определени букви.
Романтик съм, пиша стихове и разказчета, харесват ги, но нищо повече. Голямо отчаяние ме обзема, когато видя в парка двойка младежи, които се държат за ръце, смеят се, целуват се и се прегръщат...а аз съм сам, нищожен, незабележим...
Трудно ми е да схвана как мъже, които имат меко казано нелицеприятно поведение към жените са толкова харесвани...
Дано не съм прозвучал твърде хаотично, но отчаянието ми взима връх, трудно се концентрирам...
То заради този романтизъм нямаш гадже. Жената иска първо да я спечелиш, после да бъдеш романтик за да се чувства специална. Външния вид не е от такова значение, а това да си избереш някоя и да и покажеш, че имаш интерес. После  да и задържиш интереса е трудното. Става с хубаво отношение и... да си малко мръсник в леглото

# 272
Ех, той не се е сетил, че трябва да си избере някоя и да й покаже, че има интерес! Rolling Eyes

# 273
Е те аз тва с романтиката му го казах на автора още в началото на темата- да зае*е стиховете и да действа по друг начин.
Нещо като онзи виц за врачанина- Казва на гаджето си
- Виждаш ли онези дървета в гората? - Тя отговаря
-Да.
- Виждаш ли небето и птичките как летят?
-Да
- Такам, стига толкова романтика, сега да преминем към мандръсането.....
Simple Smile

# 274
Дай боже единственият кусур на момчето да е, че е романтичен. Тогава е лесно. Няма да рецитира стихове на среща и готово.
Макар че съм виждала жени да се кефят на мъж стихоплетец. Joy

# 275
  • София
Ех, той не се е сетил, че трябва да си избере някоя и да й покаже, че има интерес! Rolling Eyes
Имах предвид друго. Той иска да има гадже и едва ли не му е все едно коя. Но така ще е още по незабележим за жените около него. Имах предвид да си избере някоя просто и да се направи, че много му харесва. В 95% от случаите действа

# 276
А, да. Ако усещат това, че му е все едно коя, разбира се, че няма да имат интерес. С този пост съм съгласна, макар да е малко... кхм Grinning ама съветът е правилен. Grinning

# 277
Привет! Дълго се колебах дали да пиша тук, в този сайт, защото смятах, че в коментарите ще са предимно бъзици, но така или иначе съм анонимен, а и много, много отчаян. Все пак тук са повече жени и мога да се надявам на много по - адекватни съвети, отколкото ако се обърна към връстниците си момчета.
До тази възраст никога не съм имал връзка с момиче, сексуален контакт, дори и целувка, нито съм държал за ръце някоя. Ако до 16 - 17 годишна възраст това е обяснимо, предвид, че бях доста срамежлив, сега вече съм преодолял голяма част от границите си в общуването, но нещата не се получават...
Имам много жени приятелки, с някои от тях съм опитвал да поставя отношенията на друга плоскост, но уви, нито веднъж не ми се получи...
Не съм от красивите, ръста ми е около средния, телосложението ми е нормално, имам съвсем лек говорен проблем, изразяващ се в странното произнасяне на определени букви.
Романтик съм, пиша стихове и разказчета, харесват ги, но нищо повече. Голямо отчаяние ме обзема, когато видя в парка двойка младежи, които се държат за ръце, смеят се, целуват се и се прегръщат...а аз съм сам, нищожен, незабележим...
Трудно ми е да схвана как мъже, които имат меко казано нелицеприятно поведение към жените са толкова харесвани...
Дано не съм прозвучал твърде хаотично, но отчаянието ми взима връх, трудно се концентрирам...
То заради този романтизъм нямаш гадже. Жената иска първо да я спечелиш, после да бъдеш романтик за да се чувства специална. Външния вид не е от такова значение, а това да си избереш някоя и да и покажеш, че имаш интерес. После  да и задържиш интереса е трудното. Става с хубаво отношение и... да си малко мръсник в леглото

Там ми е грешката, види се.

# 278
То заради този романтизъм нямаш гадже. Жената иска първо да я спечелиш, после да бъдеш романтик за да се чувства специална. Външния вид не е от такова значение, а това да си избереш някоя и да и покажеш, че имаш интерес. После  да и задържиш интереса е трудното. Става с хубаво отношение и... да си малко мръсник в леглото

Според мен да кажеш, че външният вид няма значение си е лъжа! И всеки или всяка щом каже, че няма значение външният вид - лъже! Всяко нещо е от значение и това как изглеждаш не прави изключение! Ако искаш да си намериш някоя "коя да е" тогава може да не се стараеш да изглеждаш добре, иначе... Няма как да не се стараеш да изглеждаш добре, а да очакваш да заинтригуваш  добре изглеждаща жена! Всичко е важно! От визията до комуникацията и още.... Иначе може като видиш някоя добре изглеждаща жена да си викаш " тази какво ще я правя..." ама ще си останеш само с това! Не става само да искаш и да ти се иска! Трябва да видиш и ти какво предлагаш реално!

# 279
Ако външният вид наистина имаше основно значение 90 процента от хората щяха да са сами. От 100 души максимум 10 изглеждат сравнително добре, а наистина добре сигурно са двама-трима.

# 280
аз съм на 19 и не съм имала гадже даже не съм се целувала с никой
всеки има различна гледна точка преди се опитах да си намеря гадже,но повечето момчета или поне тези които познавам не си търсят гаджета не им пука за това
тези които ходят с някое момиче,не се държат добре с тях,държат се много много грубо вече започвам да мисля че момчетата не искат никого просто флирт за малко и толкова
не е хейт просто ми направиха това впечатление знам че не всеки е такъв но май днешно време е трудно да се намери някой сериозен
в гимназията момчетата ме обиждаха заради външния ми вид не ми го казваха в лицето,но се разбираше че говорят за мен даже момчето по което си падах също каза някои работи и всъщност е много обидно за човека който става обект на това,защото не е като че ли сам избираш как да изглеждаш,а просто си роден по този начин

# 281
Можеш да направиш много за външния си вид, ако си момиче. Правилната грижа + младостта ти и си неотразима. Nature Sun With Face

# 282
  • София
За мъж пък е много лесно. Фитнес - да е във форма, и малко релеф. Хубава прическа, лека брада прави чудеса за някои. Добре съчетани дрехи, не е нужно кой знае какво, а на хубаво тяло и тениска с дънки е достатъчно. Добра хигиена и е готов.

# 283
  • Далечният изток
Да, и аз мисля, че при мъжете е по-лесно.
Но всъщност и за момичета на днешно време не е много трудно.
Но моето мнение съвсем не е меродавно, тъй като като млада никога не съм се борила или нуждаела от внимание...

# 284
  • Агент под прикритие
...

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 08:55 от Phoenix Wright

Общи условия

Активация на акаунт