Никога не съм имал гадже

• 13 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
  • над кукувичето гнездо
Хала, наясно съм, че в поне 90% от случаите, "контенето", без значение от количеството и качеството, е основно за мъжка валидация, което обаче не значи непременно, че в следствие на това, "празничната програма" винаги включва секс, както си мислят много млади мъже.

Затова в предния ми пост се постарах да го напиша колкото се може по-точно и конкретно, като оставя много малко място за други тълкувания.
...само и единствено с цел свалки и последващ секс...

Контенето е и за женска завист и за смочувствие, не само да се харесаме на вас. Но да, не значи непременно, че се очаква секс веднага.

Както и да е, отклонихме темата.

Надявам се момчетата да се вгледат в себе си и да могат да осъзнаят къде е пречката за успех, дали е подход, дали външност, дали светоглед, възприятие на ситуации, възпитана ценностна система, или начин на общуване. Един самостоятелен, поддържан, възпитан, забавен и уверен мъж би трябвало да няма проблем. Стига да не се фиксира.

# 241
  • Vienna
Питай приятелките си - какво да променя и как да подходя, за да си намеря приятелка?
Те ще знаят. Но като ти кажат, ги слушай добре. Не давай контра-аргументи, просто ги изслушай и си помисли после.

# 242
  • Агент под прикритие
Контенето е и за женска завист и за смочувствие, не само да се харесаме на вас. Но да, не значи непременно, че се очаква секс веднага.
Тия трите, дето съм ги удебелил, са тясно свързани. Всичко идва от самочувствието, а другите две са просто средства за "помпенето" му. Не при всички, естествено. но сравнително често срещано явление в днешно време.

Питай приятелките си - какво да променя и как да подходя, за да си намеря приятелка?
Те ще знаят. Но като ти кажат, ги слушай добре. Не давай контра-аргументи, просто ги изслушай и си помисли после.
Това ще е голяма грешка.
Ще чуе това, което имат в главите си като идеализиран образ. Което обикновено нито отговаря на тяхната действителност (а когато видиш избора на мъжа/гаджето до една жена, веднага ти става ясно колко струват подобни приказки), нито ще има някаква практическа полза за него.
Освен това, ако нещата са на път да става, те ще станат по неговия начин. Когато стават по начин, който е чул от някой друг, това вече не е той. Което ще се види по-нататък. Fake it, till you make it работи само при хора, податливи на илюзии (и илюзионистите, които ги създават) и това няма дълготраен ефект.

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 15:45 от Phoenix Wright

# 243
  • Vienna
Според мен, те ще знаят какъв му е проблемът.

А и те имат приятелки, може да го свържат с някоя подходяща. Някоя, която все пита "Защо нямам приятел, всички имат?"

# 244
А това защо?

В баровете едва ли ще намериш приятелка.
За един приятел питам.

Жените, които отиват на бар или дискотека са за да се веселят, отпуснат и т.н., но не за да си търсят гаджета.
Разбира се, че има и за еднократно и платено ползване, не става въпрос за тях.
Под влияние на алкохола може много грешки да се сътворят.

# 245
  • над кукувичето гнездо
А къде трябва да се ходи за свалки?

Някой спомена библиотека Rolling Eyes

# 246
Те ще знаят, Луси, но дали ще му го кажат, ако е нещо неудобно.
"Проблемът, Иване, е в този голям крив нос и щръкналите ти уши." Мдааа... направо ще го кажат (давам съвсем случаен и измислен пример).

Впрочем самият Иван вероятно си знае сам какво е, ако проблемът е във външността.

Ако проблемът не е във външността, авторът щеше да има кандидатки, дори неподходящи да са, но щеше да има. Това, че твърди да няма абсолютно никакви желаещи да имат нещо с него, ми говори за по-сериозен физически недостатък, а не за средностатистическо на външен вид срамежливо момче (за каквото пишете съвети всички). Дано да не съм права.

# 247
Ако не се рекламира и много красив да е тая си е. Трябва да се вижда с много жени за да разбере дали е харесван на външен вид.

# 248
  • Агент под прикритие
Да се "рекламира"? Ама ти сериозно ли....? Joy

# 249
А къде трябва да се ходи за свалки?

Някъде, където се събират хора с еднакви интереси- групов спорт, курс по нещо си....
Най-лесно е докато учите в Университет или друго. Или си сменяте работното място във фирма с много и млади хора.
В заведение не бих рискувала.

# 250
  • над кукувичето гнездо
За университета съм съгласна.
Това с работното място би било много неуместно понякога, защото ако не се получи спойката, някой трябва да си търси нова работа.
А нали същите тези хора, които работят, ходят и по баровете и дискотеките? Риск не виждам, ако човек си опича акъла навреме. Дори не съм сигурна за какъв тип риск говорим. Не знам кой какви барове и дискотеки си представя, но има много нормални места, с много нормални хора, където не е кой знае какво да заговориш някого.

# 251
Може и него да заговорят - справка клипа на песента на Хиподил "Моля ви, мадам", действието се развива в бар. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 252
  • над кукувичето гнездо
Може и него да заговорят - справка клипа на песента на Хиподил "Моля ви, мадам", действието се развива в бар. Stuck Out Tongue Winking Eye
Обратен ефект, не Хиподил Wink

# 253
  • София
По барове и дискотеки се ходи с презумпция човек да се отпусне и забавлява, не за свалки. Оттам идват много голяма част от разминаванията между очакванията и реалността на много хора.
А тези, които ходят по баровете само и единствено с цел свалки и последващ секс, по презумпция НЕ са girlfiend/boyfrend material, не и в дългосрочен план.

Свалките там са по подразбиране - шум, светлини, емоционално преповдигнато или задънено настроение, доста алкохол, танци и феромони...

# 254
  • София
Свалките в бара са по-подразбиране, но все ми се струва, че са за по-напреднали. За смотан и неопитен, най-вероятно ще го режат масово, ама и това е опит.

Иначе ще се съглася с Иван, че трябва да може да се рекламира пред жените, ама и за това си трябва подход, а той е много зелен. На тоя етап, май просто трябва да пробва където и да е.

А когото и да пита, все и нещо невярно, и нещо вярно ще му кажат, ама той като няма как да различи... Ако държи на менторство, някой сваляч да хване.

Общи условия

Активация на акаунт