Никога не съм имал гадже

• 13 409
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Агент под прикритие
Свалките в бара са "по подразбиране"... само за тези, които са отишли там с тази конкретна цел.
Това твърдение обаче НЕ е общовалидно.

# 256
  • над кукувичето гнездо
Свалките в бара са "по подразбиране"... само за тези, които са отишли там с тази конкретна цел.
Това твърдение обаче НЕ е общовалидно.
Издребняваш. Никога не се знае къде и кога ще те тресне тухлата.

# 257
Ще кажеш, че е природен закон - В бара -не! Нищо свястно и хубаво не става!   Grin

# 258
  • Далечният изток
Е, първо ще наблюдава де, няма да се втурне съвсем на сляпо...

Хм, коментирам изтрит пост се оказа Joy

# 259
  • Агент под прикритие
Ще кажеш, че е природен закон - В бара -не! Нищо свястно и хубаво не става!   Grin
Това ли казах? Grinning

# 260

Призовавам да не абсолютизираме. Понягога наште бият, тогава да видиш в бара ква радост и веселие настава !
А ти твърдиш - нищо хубаво... Sad

# 261
Имайте предвид, че от бар до бар има огромна разлика. Едно е чалготека с пиянски изцепки, където хората ако търсят нещо, то е за една вечер. Съвсем друго е някой пиано бар с културни посетители и не много силна музика, където хората си говорят. Така че според вида на нощното заведение лесно може да се предположи какви посетители ще има и дали човек може да очаква да срещне някой нормален и подходящ за него.

# 262
  • Агент под прикритие
Явно трябва да дам някой друг пример...

И аз съм ходил по барове, и свалки е имало... Било е всеки път, когато някое момиче ми е направило впечатление. Какво ще рече обаче това като честота? Ами... не е било всеки път, когато съм ходил на бар, не е било и през път дори. Било е когато се е случило. Защо? Ами защото не съм отишъл в бара с цел свалки. Отишъл съм да се забавлявам, а ако някое момиче ми е направило впечатление и съм тръгнал за свалка с нея, то е било кежуълно, а не "по подразбиране".
Това обяснявам от самото начало, но явно всички четем едно и също, а всеки разбира това, което си иска.

Наясно съм, че свалките са един от начините за набавяне на емоции при жените (което перфектно обяснява ревностната защита на тезата за "свалките по подразбиране" в баровете), но нека да не генерализираме кой за какво е отишъл в бара, защото ако мъжете отиват за едно, жените отиват за друго, и не са всички мъже, и не са всички жени...

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 23:53 от Phoenix Wright

# 263
  • София
Явно ще трябва да го напиша пак, нямам представа защо ми изтриха предишния коментар.

"По подразбиране" не значи, че всеки отива там с тази цел, а че отивайки там, трябва да ти е ясно, че това е място, на което отиват и не малко такива хора, и съответно във всеки един момент може някой да те заговори с такава идея. Или ти да заговориш някого, който ти е направил впечатление. И всичко това е съвсем на място.

# 264
  • над кукувичето гнездо
Абе, друго си е в библиотека...

Агент, ти къде сваляш жени? Любопитно ми е къде мъжете намират за уместно да се запознават с нови дами, ако никой не привнася в компанията им.

П. П. Да, не е задължително да ходиш в бар само с такава идея.

# 265
  • Агент под прикритие

Агент, ти къде сваляш жени? Любопитно ми е къде мъжете намират за уместно да се запознават с нови дами, ако никой не привнася в компанията им.

Няма конкретно място, още по-малко "уместно" такова. Случвало се е в бар, на екскурзия, на плажа, в квартално заведение, веднъж дори в паспортна служба... Grinning

В реда на мисли за "свалките" ми дойде на акъла съвет към автора: "свалките" най-общо са такива "с консумация" и такива без. И както по-често нещата в този живот няма да се случват (поне не и по начина, по който си е представял), така и по-често свалките ще бъдат от втория тип. Което принципно си е естествено и нормално.
Колкото по-бързо автора се научи да ги идентифицира от кой вид са, толкова по-добре ще е за него. Загубеното време по неправилни хора е загубено и няма кой да му го върне.

Последна редакция: сб, 12 юни 2021, 00:23 от Phoenix Wright

# 266
Как къде? В лидл и кауфланд предимно, на щанда за зеленчуци,особено по време на пандемията. Аз на бар ходя с приятелки и не се допускаме  разни навлеци да ни развалят вечерта.

# 267
  • София
Е, в пиано-бара се напиват по-интелектуално. И свалката за една нощ ще е интелектуална, а не вулгарна като в чалготека. Макар че именно чалготеките са местата, където веселбата тече по-емоционално.

# 268

Хайде сега, ще се правим на неразбрали?
В бг-мама, къде другаде? Мястото пар екселанс, в което да срещне човек жени. Макар и виртуално...
На живо може в театър. Примерно на постановка на някоя шекспирова пиеса. Укротяване на опърничавата е подходяща такава.
Trollface

# 269
  • Агент под прикритие
Джеймс, тук е бест оф дъ бест. Само качествена стока. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт