Никога не съм имал гадже

• 13 417
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • Агент под прикритие
Мисля, че това не беше към моя пост... Joy
Как не те заболяха пръстите, не знам... Laughing

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 12:07 от Phoenix Wright

# 226
  • София
Феникс, тебе ако от толкова те заболяват пръстите, за друго не ми се мисли Joy

# 227
  • Агент под прикритие
Лъвице, казвал ли съм ти друг път колко... кхм... непривлекателни и посредствени са плоските намеци? Laughing

# 228
  • над кукувичето гнездо
Мисля, че това не беше към моя пост... Joy
Как не те заболяха пръстите, не знам... Laughing
Сигурна съм, че не е нахалост. Умните се учат от опита си, мъдрите се учат и от чуждия опит. Ти избираш за себе си. Wink

# 229
  • София
Лъвице, казвал ли съм ти друг път колко... кхм... непривлекателни и посредствени са плоските намеци? Laughing

Аз, намек? Тц. Директно натвърдям Grin

# 230
  • Агент под прикритие
Аз, намек? Тц. Директно натвърдям Grin
Ами... то и директно да е, нито става по-малко непривлекателно, нито по-малко посредствено, така че... все тая. Grinning

# 231
  • София
А да... вярно, че ти нямаше чувство за хумор... записвам си, да не се пробвам друг път Joy

# 232
  • Агент под прикритие
Предлагам да се спрем, че оакахме темата... Joy

# 233
Соре, но погледнато от моята камбанария, това са пълни глупости. Омъжена от 10 г. с 2 деца, мъжа си срещнах в бар. И продължавам да не разбирам що за жена съм, според някои текстове по-горе.

Ако материалът е добър, т.е. си пасвате, няма значение, че си го срещнал/а в бар. Или в дискотека, в магазина, на паркинга, в парка, на бели денс курс, или при аптеката.

Скрит текст:
Напоследък ми се струва, че хората твърде много взеха да се превземат и да се съсредоточават върху някакви неписани правила и предразсъдъци относно начина, по който се флиртува. Насажда се изкуствен алгоритъм за действие и всеки, и всичко се слага под общ знаменател. А е факт, че всеки има различен опит, темперамент, вкус, емоции, усет, възпитание и е невъзможно да се оеднаквят стандартите и всеки да се нацеди в обувките на другите, за да влезе в тренда.
Хората трябва да бъдат себе си, да нямат гигантски изисквания за другата страна, да не питаят очаквания за шаблонно и филмово стечение на обстоятелствата и да се забавляват. Там където има забавление, нещата могат да потръгнат леко и гладко.

Когато мъж има интерес към конкретна жена, трябва да го показва с постоянство. И да направи първата крачка той. При даден категоричен отказ, трябва да се оттегли.
При успеваемост, на първа среща (и впоследствие) трябва да се държи кавалерски, да не смята, че жената му е длъжна за нещо, да бъде мил и забавен, да изслушва. Да не се хвали колко е готин, вървежен, и с колко кинти е, обикновено си личи, да не бъде стиснат, но не и твърде разточителен. Да уважава мнението на жената. Тя от своя страна не бива да се налага, но все пак да казва кое би ѝ било приятно и кое - не. Да е мила и да се държи с уважение. Ако няма спойка - чао и кой от къде е.

Тук още малко и ще станем, ако вече не сме станали, като американците с техните бази и задължителни очаквания - на първа среща целувка, на втора опипване, на трета секс. И ако не се случи така - край. Тъпо е. Хората не са машини.
Не са и някакви превъзходни височайшества. Всички пускат водата във вецето сутрин, няма нещо необикновено или свръхчовешко дори и в най-изпипаната мадама или пич. Всеки си носи позитивите и негативите от първите 7, на чиято база е сформирана тяхната същност - и външната и вътрешната.

Опростявайте!

Край на чаршафа.

Ами не знам, тия запознанства по барове и дискотеки така и не можах да ги науча. Не че не се е получавало случайно да се запознаеш с някоя- в магазина, на плажа, на улицата, ама точно в бара да ходя да досаждам на жени отишли да се забавляват, някак си не ми се харесваше. Ходил съм на бар поне веднъж седмично в продължение на години, дискотеки също доста често с компании, ми не си хванах нито веднъж гадже от там. Така че особено за неопитен мъж като питащите тук, не е особено удачна идея. Като го резнат няколко пъти или просто го изгледат странно, ще се сдуха още повече. Да си търси онлайн или от приятелски компании, далеч по-удачно е като за първи път.

# 234
  • над кукувичето гнездо
Ако беше само за забавление, щяха ли толкова много да се контят някои момичета за бар/ дискотека?

Все пак, това е социална среда и е съвсем естествено да възникнат нови познанства, особено, ако и двамата са редовни посетители на едно и също място и се засичат често. Ако всеки път човек е на различно място, е по-трудно, защото и маймунките там са различни, но когато се застоиш някъде, си създаваш среда, барманите започват да те познават като част от интериора, останалите редовни те приобщават...
Срещнат ли се погледите за някакво време, не би било досадно да пробваш разговор. Ако не стане, приятна вечер и стига за днес, защото е много гадно да се пробваш на всеки там, който те загледа.
Отделно, има спортни барове с билярд, дартс, джаги и различни игри, които могат да предразположат разговор.

А за случайните запознанства... Преди време едно приятелче си блъска главата много и няколко седмици киснеше всеки следобед по едно и също време на една и съща спирка на тролея, с надеждата да срещне отново едно момиче, с което са се попоглеждали през целия път, но той не е имал смелост да се запознае с нея. Преди тя да слезе, е минала покрай него и му казала, че е закъснял много и трябва да е по-смел.

От опит глава не боли. Можете да загубите само част от достойнството си, но какво пък толкова, човещинка. Simple Smile

Спирам с ферманите, че пръстите там... Simple Smile

# 235
Тва и аз съм го правил, ама като ученик. После станах много смел и бърз, и пак стана издънка точно по тази причина, с доста обещаваща връзка. Така че живота учи, по един или друг начин.

# 236
  • Агент под прикритие
Повечето момичета се контят по принцип, без да става дума конкретно за бар. То си е в женската природа и няма значение дали е за дневно или вечерно излизане.

# 237
  • над кукувичето гнездо
Повечето момичета се контят по принцип, без да става дума конкретно за бар. То си е в женската природа и няма значение дали е за дневно или вечерно излизане.
Много добре ме разбра, агент, не се прави. Освен, ако и ти не правиш разлика между пола и рокля и между трикотаж и конфекция Smile

# 238
  • Агент под прикритие
Хала, наясно съм, че в поне 90% от случаите, "контенето", без значение от количеството и качеството, е основно за мъжка валидация, което обаче не значи непременно, че в следствие на това, "празничната програма" винаги включва секс, както си мислят много млади мъже.

Затова в предния ми пост се постарах да го напиша колкото се може по-точно и конкретно, като оставя много малко място за други тълкувания.
...само и единствено с цел свалки и последващ секс...

ПП: освен това, ако една жена изглежда по-добре в една рокля, отколкото в друга, то в общия случай не е заради материала. Wink

Последна редакция: пт, 11 юни 2021, 14:23 от Phoenix Wright

# 239
Искам да попитам нещо автора. Не се обиждай, но имаш ли някакъв проблем с външността? Ако е така, е малко по-сложно... и самочувствието, и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт