Никога не съм имал гадже

• 13 433
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
По принцип хората като ме опознаят и после им кажа че преди никога не съм имал приятелка те си мислият че се ебавам с тях ,но уви не .

Винаги, винаги има нещо ,което или не се казва, или не се осъзнава при липсата на връзки, а е неочаквано важно.
Същото нещо казвам и на сина ми, който е на 30 г и няма приятелка. Не че се е засилил много да има, че не иска да се обвързва още сериозно, още по-малко пък да се жени, но все пак не е против идеята да има подходящо момиче до себе си. Казвам му какво пречи, не вярва.
Ето и при теб - на 28 г си прекалено откровен, което значи че си още инфантилен. Някак неадекватно за възрастта. жените много мразят инфантили. Непорасналия е направо за окайване, не става за нищо. Кой те бута да си казваш на хора, които не са ти особено близки, че никога не си имал приятелка? Нали в съзнанието им ще останеш като: оня неудачник, дето не може едно момиче да завърти. Това се пренася и върху мнението на останалите, в това число на момичетата, тоест жените, щото се очаква да се движиш сред 22-23  до 28 годишни жени. Явно обичаш и да дрънкаш, а веднага олекваш в очите на жената, кой знае какво ще избухаш където не трябва.  Дръж си езика зад зъбите, не се разкривай пред хората, те запомнят само слабите ти страни!

# 211
  • София
Има жени, които харесват точно инфантилни мъже. И такива, които харесват мъже, които не са имали приятелка има. Но са малко. А и защо да лъже като си проличава?

# 212
  • По света и у нас
Ми те са анонимни - не споделят реално, споделят за да се освободят от бремето на тайната си….

# 213
Аз пък много харесвам мъже, дето да не са спали с половината град. Имала съм две връзки с такива (последната такава все още е супер стабилна). За какво ми е мъж, който все ще се озърта за нещо по-добро нищо, че сме във връзка?
Казваш, че си от малък град където всеки познава всеки - махни се от там. Аз също от голям град се преместих в по-малък заради приятеля ми и това ме побърква - всеки познава всеки, трябва да се внимава какво се говори, как се говори, да не обидиш някой и така. Това не беше едно от нещата, за които трябваше да внимавам в големия космополитен град. Ако това ти е проблем - смени града, така ще имаш по-голям избор за срещи с момичета.

# 214
Получава се затворен кръг. Когато си отрязван в 100% от случаите, при това доста остро повечето пъти, без да си нахалствал или преследвал, няма как това да не ти срине самочувствието до кота 0, че и по - надолу. А всички пишат, че жените не харесват мъже без самочувствие или отчаяни. От друга страна, повечето хора, предимно мъжете, съветват да си по - настъпателен, с уверена походка и подход без прекаляване с комплименти... но когато самочувствието ти дълбае до земното ядро, няма как изведнъж да станеш егати вървежния и желан пич.
Ето го затворения кръг. А времето си тече и не се вълнува от нашите човешки драми, несполуки и мечти...

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 23:32 от Levista

# 215
Помисли си как те приемат околните, Как да надградиш добрите си страни и да потиснеш негативните. И в крайна сметка имането на връзка и правенето на секс зависят от теб, има всякакви типове които харесват всякакви типове. Не е проблема в това, че си среден ръст да речем а в това какво впечатление създаваш.
Не може там да не е имало нито едно момиче, което да те е харесвало поне малко. Дали ти не си я забелязал от самосъжаление, не е била твой тип, или съзнателно си я отблъснал за по- лесно, защото си се страхувал от провал и без това?

Спри да робуваш на нечии изкривени модели и започни да работиш за себе си. Когато си наясно кой си и си готов да го покажеш на другите, може и да не те харесват, но ще те вземат на сериозно. А от там харесването е лесна работа.

# 216
  • над кукувичето гнездо
А това защо?

В баровете едва ли ще намериш приятелка.
За един приятел питам.

# 217
Ако темата е реална, мога да му кажа, че мъже в неговото положение бол. Една от главните причини е че момичетата, като цяло и жените харесват мъжа за това, което той може да им предложи, като начин на живот, а не заради самия него. Сега на 24 има и изключения, но голяма част от мъжете не са харесвани на тея години още. Нямат установен статус, пари и т.н и жените деликатно избягват да му го признаят за да не го наранят.

Мъжете от друга страна отказват да приемат суровата истина, но животът е кучка.

Други причини.

Малък град и ако не излизаш, най-общо казано няма къде да те видят тея жени. Работа в завод, предполагам не си много платен, следователно нямаш много пари да излизаш и да те забележат жени.

Общо взето много от нещата са обвързани с пари, почни по-добра работа, иди в чужбина, запиши нещо и т.н. След като имаш повече пари ще можеш и да излизаш повече по заведения, барове. Стил на обличане, комуникация също са важни. Ако тръгнеш да спичаш, като говориш с жена и да се изчервяваш, жените това няма да ти го простят, липса на увереност не се прощава.

Липсата на опит в секса е глупост, познавам приятели, които са били с една камара жени, някои са го вадили на 2-3 минута и жени са ги мислели за девствени. Още повече, че ако мъжът намира жената за много привлекателна може да даде вид на неопитен и без да е такъв.

Ако изградиш самочувствие, жената няма и да разбере, че си неопитен, плюс това при мъжа не се къса химен при акт за да разбере. Важно е как ще подходиш още от началото с жената, ако тръгнеш да се държиш като приятелче, най-вероятно ще бъдеш във friend zone. Трябва да намекнеш за нещо повече, жената ако те харесва няма да бъде отблъсната. От друга страна е добре и да си малко по-нахакан, а не женствен романтик. По-младите момичета, особено го харесват. Ако се налага, даже и да се сбиеш с някой. Скромен не е лошо качество, няма да ти носи успех сред жените, това не възбужда жените. Това е женско качество, а ти трябва да притежаваш други качества, като мъж и да газиш наред, да имаш хищни качества, да си агресивен в противен случай може и естественият подбор да те подмине. В природата си предават гена най-силните и в днешно време не са се променили нещата.

Не заговаряй внезапно, като отидеш някъде и то ти препоръчвам да не е библиотека и подобни, а барове и дискотеки, понеже такива места за са свалки, наблюдавай, ако има жени, които те заглеждат, ако го правят тогава отиваш и заговаряш. Ако не го правят значи нещо във външния ти вид може да ги отблъсква. За съжаление, много от мъжете и приятелите, които имам не се обличат изобщо добре.

Мога още много неща да ти кажа, обаче в заключение най-добре е жените да се борят за теб, обаче отнема време и много работа, трябва да се развиваш най-вече и да трупаш ресурси и да показваш, че имаш определен стандарт на живот, понеже това е от главните неща, което привлича жените.   Men chase championships, women chase champions.

Последна редакция: чт, 10 юни 2021, 17:09 от Ivan23

# 218
Ако се превърне в мелачка за жени, няма да намери приятелка, а забивка за вечерта. Сериозна връзка не се търси в барове и дискотеки. Всички знаем що за жени ходят там. Ако си търси с някоя с която да си легне, ще й бутне 100 лв. и готово, но той търси връзка - там е разликата. По отношението за парите пак не съм съгласна - последният ми приятел беше разорен от всякъде и живееше на кредити от ден на ден, но просто имаше чар и всички жени му бяха в краката (нещо, което и до ден днешен ме изумява как го прави??). Ето, че не всичко е само до парите.

# 219
Ако се превърне в мелачка за жени, няма да намери приятелка, а забивка за вечерта. Сериозна връзка не се търси в барове и дискотеки. Всички знаем що за жени ходят там. Ако си търси с някоя с която да си легне, ще й бутне 100 лв. и готово, но той търси връзка - там е разликата. По отношението за парите пак не съм съгласна - последният ми приятел беше разорен от всякъде и живееше на кредити от ден на ден, но просто имаше чар и всички жени му бяха в краката (нещо, което и до ден днешен ме изумява как го прави??). Ето, че не всичко е само до парите.

Не му е нужна връзка още, а да се отрака и да преспи с няколко момичета. На тея години ми е ясно какво търсят по-младите, прави му се секс. Ако тръгне да търси връзка от сериозни момиче от библиотеки  много е вероятно да го кара да чака месеци. Особено, както не е бил преди това с друга. На такива места не се търсят връзки или да се записва на танци. Ще си проличи, че го прави заради жени.

Дискотеки и барове са най-точните места за млади хора и именно от там започват и връзките на много хора.

Що за жени ходят там ? Искам да ми кажеш, ти не ходиш по такива места и всички там са леки? На тея години точно това му е нужно, по-разкрепостени момчиета, които ще го разчупят и това не ги прави конкретните жени лоши. Твоят приятел може и да е имал чар, но няма как всички да има. Да е опитал с някоя много класна и добре изглеждаща и ще видиш как няма да му обърне внимание. То и аз ако не подбирам ме искат една камара жени, но цаката е да си легне с тази, която иска, а не която пуска.

Точно така, живеел е на кредити и на теб не ти е било приятно, понеже нещото, което казах, че жената това не я устройва се потвръждава, а мъжът да осигурява начина на живот и да има такъв е това, което тя иска.

# 220
  • над кукувичето гнездо
Сериозна връзка не се търси в барове и дискотеки. Всички знаем що за жени ходят там.
Пак да питам. Защо? Какви жени ходят там?

# 221
Иване, много си черноглед, не депресирай младежа допълнително. Това, твоето, е някаква, не за всеки задължителна, обстоятелственост.

# 222
По барове и дискотеки никога не ми се е получавало, а имам много сериозен стаж там. Обстановката предразполага повече да се напиеш, от колкото други работи, поне при мен. Да се събира с компании от хора на неговата възраст, там стават заварките най лесно. Другият вариант е онлайн, избора е много голям, комуникацията е по лесна, има си и недостатъци, но си заслужава.

# 223
  • Агент под прикритие
По барове и дискотеки се ходи с презумпция човек да се отпусне и забавлява, не за свалки. Оттам идват много голяма част от разминаванията между очакванията и реалността на много хора.
А тези, които ходят по баровете само и единствено с цел свалки и последващ секс, по презумпция НЕ са girlfiend/boyfrend material, не и в дългосрочен план.

# 224
  • над кукувичето гнездо
Соре, но погледнато от моята камбанария, това са пълни глупости. Омъжена от 10 г. с 2 деца, мъжа си срещнах в бар. И продължавам да не разбирам що за жена съм, според някои текстове по-горе.

Ако материалът е добър, т.е. си пасвате, няма значение, че си го срещнал/а в бар. Или в дискотека, в магазина, на паркинга, в парка, на бели денс курс, или при аптеката.

Напоследък ми се струва, че хората твърде много взеха да се превземат и да се съсредоточават върху някакви неписани правила и предразсъдъци относно начина, по който се флиртува. Насажда се изкуствен алгоритъм за действие и всеки, и всичко се слага под общ знаменател. А е факт, че всеки има различен опит, темперамент, вкус, емоции, усет, възпитание и е невъзможно да се оеднаквят стандартите и всеки да се нацеди в обувките на другите, за да влезе в тренда.
Хората трябва да бъдат себе си, да нямат гигантски изисквания за другата страна, да не питаят очаквания за шаблонно и филмово стечение на обстоятелствата и да се забавляват. Там където има забавление, нещата могат да потръгнат леко и гладко.

Когато мъж има интерес към конкретна жена, трябва да го показва с постоянство. И да направи първата крачка той. При даден категоричен отказ, трябва да се оттегли.
При успеваемост, на първа среща (и впоследствие) трябва да се държи кавалерски, да не смята, че жената му е длъжна за нещо, да бъде мил и забавен, да изслушва. Да не се хвали колко е готин, вървежен, и с колко кинти е, обикновено си личи, да не бъде стиснат, но не и твърде разточителен. Да уважава мнението на жената. Тя от своя страна не бива да се налага, но все пак да казва кое би ѝ било приятно и кое - не. Да е мила и да се държи с уважение. Ако няма спойка - чао и кой от къде е.

Тук още малко и ще станем, ако вече не сме станали, като американците с техните бази и задължителни очаквания - на първа среща целувка, на втора опипване, на трета секс. И ако не се случи така - край. Тъпо е. Хората не са машини.
Не са и някакви превъзходни височайшества. Всички пускат водата във вецето сутрин, няма нещо необикновено или свръхчовешко дори и в най-изпипаната мадама или пич. Всеки си носи позитивите и негативите от първите 7, на чиято база е сформирана тяхната същност - и външната и вътрешната.

Опростявайте!

Край на чаршафа.

Общи условия

Активация на акаунт