Никога не съм имал гадже

• 13 436
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
  • Агент под прикритие
Май обикновено до това се стига, когато започнат да се правят чужди сметки: до нелепи и неадекватни изказвания. Grinning

# 181
Момче, трябва да излизаш повече сред хората, да разшириш възможностите за среща с момичета
- събития с повтарям характер, курсове по готварство, танци, някой клуб плнинари - примери просто.
- срещи/купони с приятели и разширен състав - гости, все нечия приятелка има куп свободни дружки...
- съзнателно се запознавай с повече нови хора, то си е и тренинг по общуване.
С такива прости мерки ще привлечеш нов кръг познати, а защо не и момиче, с което да се харесате.

# 182
  • София
Анонимен, значи опираме до характера, уменията за комуникация с другия пол. Които често, колкото и да се отрича, са преди физика и пари. Хубаво е да си намериш среда, но истината е, че ако те бива достатъчно с комуникацията, можеш навсякъде да завържеш разговор и оттам и някакво запознанство. Просто трябва практика.

Имах едно гадже, с което буквално бяхме на разминавания (живеехме наблизо). Ама такива погледи ми хвърляше,  закачки, заговаряше ме по улицата. Аз се дърпах тогава, защото още не бях приключила една друга връзка. Ама като вече бях свободна и позабравих предишния, даже аз му писах. И останалото е история.

# 183
- събития с повтарям характер, курсове по готварство, танци, някой клуб плнинари - примери просто.
това трябва да почна да го правя .Мисля да се запиша на танго да го съчетая с моя фитнес

# 184
Намали времето, което прекарваш пред компютъра. В къщи не сядай на компютъра. Планирай по нов начин свободното си време. В баровете едва ли ще намериш приятелка. Можеш да опиташ да разпространиш на повече хора, че си търсиш приятелка. Създай програмка за сайт за запознанство от нов тип- с по-високи изисквания при регистрация. Има доста хора като теб, които си търсят човек, а нямат среда.

# 185
  • София
Докато не се научи да комуникира с жените, няма да стане. Няма да може да се възползва от средата или няма да го харесват. Танците и курсове ще му дадат терен, но сами по себе си не са досатъчни. Фитнеса също е терен. Но трябва да си активен. Мен са ме заговаряли там. Обаче ако стои и гледа в земята, или не може да върже две думи на кръст, пак ще е доникъде.

# 186
Докато не се научи да комуникира с жените, няма да стане. Няма да може да се възползва от средата или няма да го харесват. Танците и курсове ще му дадат терен, но сами по себе си не са досатъчни. Фитнеса също е терен. Но трябва да си активен. Мен са ме заговаряли там. Обаче ако стои и гледа в земята, или не може да върже две думи на кръст, пак ще е доникъде.
Добре ама има ли теория някъде, за комуникация с жените Grinning

# 187
Добре ама има ли теория някъде, за комуникация с жените Grinning
Теория няма. Трябва ти интелект и обща култура. Преценяш каква жена те интересува и действаш. Търсете жени, с които вие самите да можете да розговаряте свободно. Пиша в мн.ч, заради автора на темата.
Когато сваляш жена, трябва да се чувстваш в свои води. Да и говориш, а на нея да и бъде интересно. Ако по начало изпитваш страхопочитание към нея (например по-голяма, по-секси, по-умна), няма как да излъчваш увереност. Има изключения естествено, но в общия случай е така. И ако се огледаш ще видиш, че масово мъжете са с по-млади жени.
Като цяло е това. Да се насочваме към някой, с който плуваме в един коридор. Да ти е спокойно, отпуснато.
То, човекът се вижда от далеч какъв е всъщност. Една ще се впечатли от едно, друга от друго. Зависи от ценностната система. Но всички ще забележат, ако си с безупречна хигиена, самоуверен и секси.

# 188
Анонимен, за  интровертни хора/визирам не само програмисти/ помагат сайтовете за запознанства. Този метод работи безотказно. Имаш възможност да початиш, ако имате интерес и да се видите. От там нататък, ако потръгнат нещата-добре, ако не- следващия. Не се притеснявай, че не си имал приятелка. Това въобще не е определящо.
За протокола-познавам точно такива интровертни семейства, които са се събрали точно по този начин.
И ръководства по комуникация не са ти необходими. Като попаднеш в твоята си среда комуникацията върви като по мед и масло. Постоянство в търсенето се иска.

# 189
Аз съм човека с компа за над 10000 лв(от дъното на страница седем).С тези твърдения за хубаво тяло и толкова скъп комп не се хваля по срещи (въобще не говоря за тях) ,а исках да покажа че не ми липсват нито пари нито добра физика ,нито подръжка на външен вид. Тези три твърдения са най-честите посочени като причина за човек да няма някой до него. Компютъра не го ползвам за игри а за работа.Както казах преди(може и да не съм го споменавал преди но сега го правя) аз работя като програмист и за да подкарам нужните ми програми ми трябва мощен(от изичислителна гледна точка ) и скъп хардуер(по принцип за нещата които правя ми трябва доста по скъп  хардуер но се опитвам да се справя с това ,което имам). Е играя и игри от време на време но това е нормално. За флиртуването с момичета даже и да имам теория (ако някой може да препоръча някоя книга или видео клипове) ,но нямам среда за практика (пак предложения за това са добре приети ).Иначе не съм лош човек.По принцип хората като ме опознаят и после им кажа че преди никога не съм имал приятелка те си мислият че се ебавам с тях ,но уви не .

Аз ще ти препоръчам. Война и мир е заглавието на книгата. Лев Толстой е автора. Има и други, но можеш с тази да започнеш.

Намали времето, което прекарваш пред компютъра. В къщи не сядай на компютъра. Планирай по нов начин свободното си време. В баровете едва ли ще намериш приятелка. Можеш да опиташ да разпространиш на повече хора, че си търсиш приятелка. Създай програмка за сайт за запознанство от нов тип- с по-високи изисквания при регистрация. Има доста хора като теб, които си търсят човек, а нямат среда.

Кво го мъчиш човека програмки да пише, той вече се е ориентирал повече от добре - пише в бг-мама.

# 190
Ако авторът е мислел досега, че нещата са сложни, след прочитане на темата вече ще е абсолютно убеден в това. Grinning

Нещо такова се получи 😀

# 191
  • По света и у нас
Има един куп терньори по свалки в youtube, но ми се струва те дават съвети за по-напреднали от теб. Coach Corey Wayne не е лош, но той е Американец, и тук се действа малко по-различно от БГ, но може и да помогне де.
Би ли споделил какво са ти казвали психолозите до сега, по въпроса защо не си могъл да намериш гадже?
Задължително:
1, Трябва да миришеш добре - да се къпеш и да сменяш дрехите поне веднъж на ден. Трябва тя да иска да те гушне като те види.
2, Не обичам такива дето много си обръщат внимание на външния вид (скубят си веждите, гледат се в огледалото, марковите дрешки, говорят много за пари, колко им струвало това, онова) Има си жени и за този тип мъже, но може да отблънеш добри момичета с това. + може да предизвикаш повече интерес ако не се фукаш с това което имаш.
3, Заговори тази, която ти хареса за някакво непринудено нещо. Примерно във фитнеса си, искаш да смениш музиката и я питаш какво харсва да слуша, после продължаваш темата но не досаждаш. Оставяш малко за следващия път. Иди на фризор и флиртувай с фризьорката ти за да се тренираш, или с някоя готина сервитьорка за да се тренираш - те никога няма да те отрежат защото ти искат бакшишите и така ще се отпуснаш. Даже може да им кажеш какъв ти е проблема и те да те запознаят с  някоя тяхна приятелка. Пълно е с жени и мъже които търсят. А! А има и обществото на Pickup artists, обаче тези вече са брутални, там става дума само за се*с и бройки.
4, Не споделяй, че си геймър. Хората се развеждат за геймърство.
5. Бъзикай се, приятелкси с нея, не зная защо се спичаш. И тя е човек като теб. Ти братя и сестри имаш ли? Ако да, говори и като на сестра ти, не я идеализирай.

6. Моля ти се не чети Война и Мир, по лесно ще ти е да лаунчнеш цял сайт за запознанства. Просто спри да мислиш за това като за нещо сложно. Говори с мацки при всеки удобен случай и бъди приветлив, не прекалено заинтересуван, но не и умряла риба. Това е. Успех.

ПП: А а ако при младите жени не не става и това е, хвани си една леля. Има бол, разведени и търсещи. Не е казано че трябва да се жените. Няма да сбъркаш въобще.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 05:44 от PrimaDonna

# 192
  • София
Анонимен, то не става с курсове, няма наръчници. А който казва, че има, само иска да ти вземе парите.
В общи линии няма правила в тази игра - както потръгнат нещата. Насила търсене по разни танци, готварници и прочие са глупости, там е каръшка работа. Живей си нормално живота, срещай се с хора - колеги, познати, като те поканят някъде отивай, но не и за да си търсиш гадже, защото отчаяните си личат. Със сигурност комплиментите и усмивката вършат работа.

# 193
Анонимният го подозирам, че е симулант (откак попита дали има теория). Нищо де, обяснявайте му.
То и някои жени нарочно се правят на невинни и неопитни.
В любовта и на война... (това ли искаше да кажеш, Джеймс? Smile) знаете.

# 194
  • Агент под прикритие
Хаха, Coach Corey Wayne въобще НЕ е "треньор по свалки", дори, съдейки по коментарите под клиповете му в тубата, съдържанието му е трън в гъза на доста хора (предимно от женски пол), но e добро начало, откъдето да се започне.

А съдържанието му (двете му книги) набляга повече на изграждането на автентично самочувствие и самоуважение и това да станеш по-добра версия на себе си (в контекста на взаимоотношения "мъж-жена").
Книгите му не са и никога не са били генерално насочени към тези взаимоотношения.

И какво значи "в Щатите се действало по-различно"? Ситуациите, за които става дума в клиповете му (поне касаещите главната женска роля) съм ги виждал и тук, а някои от тях виждам постоянно. Различни актьори, един и същи сценарий, една и съща актьорска игра... Някой наистина би казал, че в някои отношения хората са като изляти от един калъп и няма да сгреши. Grinning

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 08:34 от Phoenix Wright

Общи условия

Активация на акаунт