Никога не съм имал гадже

• 13 475
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Агент под прикритие
Какви разумни хора, тук се играе на емоции, това е най-старата игра! Природата ни е заложила така нещата, че като стане въпрос за потенциални интимни отношения, всичко минава в "стария мозък" на животинското царство.
Може и така да е, но такива "игри" се играят обикновено предимно от хора с ментално ниво на 16-19 годишни. Ако някой не е мръднал оттогава съществено, то това е редно да си остане за негова сметка. Simple Smile

# 136
  • София
Както казах, този номер минава само там, където минава. Пък рядко, често, много, малко... това са маловажни подробности. Разумните хора знаят, че нямат нужда от податлив човек до себе си, а тези разумните обикновено не са от "илюзионистите". Grinning

Е как, това е най-важното. То като останат 5%, при които не минава, честито на останалите :joy И не знам защо изобщо говорим за игри. Казах приказливи мъже. Това не значи, че лъжат, мамят и говорят измислици. Просто обичат да комуникират. Жените пък са доста вербални същества, не случайно при тях частите на мозъка, които отговарят за езика, са много по-развити. И такива мъже ги стимулират яко.

Затова ли има досадни приказливци, от които не можеш да вземеш думата? Някой им дал такъв съвет? Relaxed

Не бе, такива са си Joy Имам и приятели такива. Просто хората обичат да говорят. Тия, които само се правят, им личи отдалече Joy

# 137
  • София
Очакваш твърде много от хората. И най-умните се връзват, именно защото се залага на автоматични процеси. Вярно, че при различни типове жени (и мъже) комбинацията е различна, но като цяло и двамата знаят каква игра играят и ако единият не иска да я играе, ще я прекрати.

# 138
  • Агент под прикритие
И най-умните се връзват, именно защото се залага на автоматични процеси.
... за радост на много хора, които всъщност разчитат на това. Simple Smile

# 139
  • София
Очакваш твърде много от хората. И най-умните се връзват, именно защото се залага на автоматични процеси. Вярно, че при различни типове жени (и мъже) комбинацията е различна, но като цяло и двамата знаят каква игра играят и ако единият не иска да я играе, ще я прекрати.

А, тука Анди напипа нещо много вярно. Ако си мислиш, че тези жени не знаят, когато някой ги лъже, че не усещат, ако самочувствието е без покритие... На тях просто им харесва. Защото ги привлича поведението, личноста, а не буквалните думи и качества. Жените реагират на определено поведение, както мъжете на цици и дупета.

# 140
  • Агент под прикритие
А, тука Анди напипа нещо много вярно. Ако си мислиш, че тези жени не знаят, когато някой ги лъже, че не усещат, ако самочувствието е без покритие... На тях просто им харесва. Защото ги привлича поведението, личноста, а не буквалните думи и качества. Жените реагират на определено поведение, както мъжете на цици и дупета.
Това ми е ясно, на мен точно няма нужда да ми го обясняваш, но се чудя не на такива жени (на тях за какво?), а на мъжете, които удостояват такива с внимание/валидация, без те да имат някакъв интерес към тях самите, тоест, интересуващи се от внимание/валидация, без значение кой точно я дава.
Явно повечето мъже наистина имат затруднения с това да разберат кога една жена търси единствено едно внимание/валидация (какъвто е общия случай и съответно, да не си губят времето с такива, ако техния интерес е друг) и кога търси нещо повече от това. Тия неща са очевидни, като гледаш, но изисква да се гледа внимателно, което явно не е силната страна на някои... Simple Smile

# 141
  • София
Ами защото така и те получават нещо. Дори да търсиш повече, независимо дали си мъжът или жената, вниманието и валидацията са хубави неща и всеки нормален човек иска да ги получава. Проблемът идва, когато не стига един източник/субект, или когато периодът на даване/получаване е кратък, и желанията се разминат в това отношение. Тоест, единият иска сериозни отношения и ангажимент, а другият е по опрашването Joy

# 142
Той автора да стигне до контакт с жена, пък сериозно, несериозно, квото стане. Smirk

Чак пък първата да му е последната, ай няма нужда в това да се цели.

# 143
  • Sofia
Значи, не знам за вас, ама за мен едно от най-отвратителните неща е мъж-плямпало. Виж, спрямо такъв, който умее да омайва с финес и "да сваля звезди", нямам нищо против. Но не смятам, че двете понятия се припокриват. Peace

# 144
Жена, която не спира да дърдори и е на всяка манджа мерудията, е също толкова желана.

# 145
Леле, колко специалистки. При коя да се запиша на курс?
Плащам по 100 лв., на час, ама в евро.

# 146
  • София
За "как да си хвана гадже?" Това е тренинг по комуникационни умения.

# 147
Леле, колко специалистки. При коя да се запиша на курс?
Плащам по 100 лв., на час, ама в евро.
Тука е безплатно. Файда няма, ама поне няма се охарчваш.

# 148
ама поне няма се охарчваш.
Не лъжи човека.

# 149
Значи, не знам за вас, ама за мен едно от най-отвратителните неща е мъж-плямпало. Виж, спрямо такъв, който умее да омайва с финес и "да сваля звезди", нямам нищо против. Но не смятам, че двете понятия се припокриват. Peace

+1

Общителен мъж е едно, но мъж-плямпало не мога да изтрая и 5 мин. Винаги ужасно са ме отблъсквали такива мъже.

Друго, което ме отблъсква е някой самохвалко, който да говори само за себе си и придобивките си. В това число и тези, които го играят супер начетени и не спират да говорят за наизустени, от интернет, научни факти и пр. Общо взето, жените усещаме кога някой се прави на интересен само и само да се изкара такъв какъвто не е.

Общи условия

Активация на акаунт