Никога не съм имал гадже

• 13 517
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Колко да е сложно общуването, ако не си хванат от гората.
Ако не върви добре, просто не си попаднал на своя човек.

# 121

Много е сложно, дори плочки и скъп компютър не помагат.

# 122
  • Агент под прикритие
"Братото" (вероятно) допуска друга голяма грешка. Ако на срещите си говори предимно за придобивки (не е задължително да е дори пари), не виждам какви други жени биха тръгнали да му се "лепят", освен такива, интересуващи се от придобивки и пари...
А "братото", също така ако е малко от малко интелигентен, ще знае, че жена, на която едно от първите неща в главата и е "какво би направил ЗА нея", се интересува не чак толкова от него, колкото от нещото/нещата, които би направил за нея. Simple Smile

Виждам и нещо лицемерно в това хора, които обикновено не искат някой да им прави сметка на парите и харчовете и се дразнят, когато някой започне да им прави такава, същевременно да правят същата такава на другите...

# 123
  • София
Е, соби, ама как се сваля жена? Със сладки приказки. Може да е грозен, тъп и два лева да няма в джоба, но ако е сладкодумен все ще му върже някоя. А за жените сладкодумието е "сваляне на звезди" - именно какво би направил за нея, но в конструкцията "ще отидем на..., ще ти подаря...". Не че ще изпълни някое от тях, но колкото за един път стига, особено ако не е много придирчив.

# 124
Хъм... БНД нищо не ми обеща да ми купи, ни да ме води някъде... закономерно, защото нямаше пари.
Впечатли ме с разкази за преходи в планината сам, на палатка, извън туристическите пътеки, не бе, няма страшно от мечки и вълци, разкази за хора, които спасил от удавяне (нали и спасител беше)... Тая героична аура ме спечели. Grinning Е, и изглеждаше добре.
Така че всеки си има силни и слаби страни. Може да му харесат нещо различно от общоприетото (пари и плочки).

# 125
  • Агент под прикритие
Е, соби, ама как се сваля жена? Със сладки приказки. Може да е грозен, тъп и два лева да няма в джоба, но ако е сладкодумен все ще му върже някоя. А за жените сладкодумието е "сваляне на звезди" - именно какво би направил за нея, но в конструкцията "ще отидем на..., ще ти подаря...". Не че ще изпълни някое от тях, но колкото за един път стига, особено ако не е много придирчив.
Този "сладко-глуповат" начин на мислене има ефект само докато второто не надвишава първото. След това... е само второто.
Освен това, винаги има някой, който може да е по-голям "илюзионист" от мен и да придърпа жената под носа ми.

Дотук два аргумента, че не е съществена загуба, че един мъж не е проявил интерес към жена, отговаряща на горното. Simple Smile

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 11:29 от Phoenix Wright

# 126
  • София

Много (особено неопитните - те вероятно и затова са такива) спихват тотално пред жени. Имат създадени грешни представи за жените (идеализации, развиват зависимост), за желанията им (пари, лоши момчета), подходът куца (опити да им покажат колко друг няма да я хареса, да представи вариантите й като супер ограничени). Или не могат да вържат две думи, или се излагат тотално. Безкрайни са грешките.

Приказливите мъже са много успешни. Те обичат да общуват, живо се интересуват от жената (и от всички други, ама тя това не го мисли в тоя момент), не се притесняват да си интерактират с нея дори и физически, почти веднага го удрят на флирт и закачки. Ако няма приемственост, довиждане и нататък, но всичко много позитивно, без натягане на обстановката.

Има и друг типаж, по-темерутски настроените, леко студени, незаинтересовани, недостъпни и не особено впечатлителни. Респектиращи, излъчващи сигурност, и активиращи инстинкта за доказване. Но това обикновено работи за мъже на високи позиции, с които имаш ежедневен контакт, защото с такъв няма как да се случат нещата за кратко време.

# 127
  • Агент под прикритие
Чак пък много... Приказливите мъже могат да бъдат са успешни единствено там, където се слуша, без да се вниква в съдържанието. Навсякъде другаде, този номер просто не минава.

# 128
  • София
Феникс, не можеш да си представиш колко често жените връзват на този начин. Хем знаят, че ги лъжат, но това е част от играта. Най-старият трик за вкарване на жена в леглото за един път. Ако не стане при една, ще стане при друга, както се казва "продължавай да опитваш".

# 129
Всички си намират своето.
Авторе, ако изобщо влизаш, не чети повече. Grinning
Темата вече е във фаза " да се оплачем, да си кажем".

# 130
  • София
Чак пък много... Приказливите мъже могат да бъдат са успешни единствено там, където се слуша, без да се вниква в съдържанието. Навсякъде другаде, този номер просто не минава.

Абе аз ги гледам такива как въртят сума жени, че някои се и ожениха, и деца имат, и пак не се спират... явно никъде не се слуша много Joy

# 131
Затова ли има досадни приказливци, от които не можеш да вземеш думата? Някой им дал такъв съвет? Relaxed

# 132
  • Агент под прикритие
Феникс, не можеш да си представиш колко често жените връзват на този начин. Хем знаят, че ги лъжат, но това е част от играта. Най-старият трик за вкарване на жена в леглото за един път. Ако не стане при една, ще стане при друга, както се казва "продължавай да опитваш".

Абе аз ги гледам такива как въртят сума жени, че някои се и ожениха, и деца имат, и пак не се спират... явно никъде не се слуша много Joy

Както казах, този номер минава само там, където минава. Пък рядко, често, много, малко... това са маловажни подробности. Разумните хора знаят, че нямат нужда от податлив човек до себе си, а тези разумните обикновено не са от "илюзионистите". Grinning

# 133
  • София
Какви разумни хора, тук се играе на емоции, това е най-старата игра! Природата ни е заложила така нещата, че като стане въпрос за потенциални интимни отношения, всичко минава в "стария мозък" на животинското царство.

# 134
[/i]
Авторе спокойно и аз не мога да си намеря приятелка(а съм на 28 и до сега не съм имал приятелка ).А се обличам добре(и се подържам като прическа и тн. ) и има добра професия.Освен това живея в София(поне до преди пандемият) и излизах по барове с колеги .Не ги слушай момичетата защото и те не знаят какво ги привлича ,затова казват че има химия а не дават някаква конкретна причина .А да и нямам проблем финансово.Като пример мога да дам факта че миналата година през декември си купих комп за над 10 бона.Освен това имам добро тяло(с плочки). Но нито едно от тези неща не ми помогна да си намеря приятелка(а съм опитвал да свалям доста момичета).Така че да си намериш приятелка в днешно време  е изключително трудно и сложно нещо.

П.п. И по псилохолози и  проституки съм ходил но не помогна

Братле, ако ще компютър за 20 бона да имаш и да живееш в Ню Йорк пак няма да стане. Комуникацията и отношението към жените ти куца явно! Трябва ти сам да бъдеш уверен, че можеш да бъдеш с конкретната жена! Сигурен съм, че ако ще  в малко градче да живееш, ако имаш правилен подход и отношение към жените ще имаш успех!

Общи условия

Активация на акаунт