Струва ли си по-скъпото?

• 14 864
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
Само чаршафите ми с ластик са бели. Важното е, че не ги пера с АСЕ. И с обикновена белина не ги пера, де, да не помислите нещо.

Темата беше за корелация цени и качество, а не кой каква марка си купил и много държи да обясни колко е маркова покупката му.

# 196
  • София
Корелацията ми е от среден към висок клас, защото не съм безкрайно богата, че да купувам евтино.

# 197
Като казах белина, тъкмо напръсках чекмедженцето на пералнята против мухъл (който, естествено, нямам ама никаква идея откъде се е появил) и трябва да пусна почистваща програма на самата пералня. С оцет от.. лев?(забравих му цената, на година и нещо е бутилката) и сода от 25 стотинки/пт. Бях взела препарат за почистване на перални от 8 лв/2 пакетчета - нищо особено. Даже ми се чини, че мухълът се появи след тези прахчета.

# 198
  • София
От омекотител се появява.

# 199
Знам. Не ползвам такъв.

# 200
Ами то всички неелектрически четки за зъби са сравнително евтини. Бая ще се озоря да намеря такава, която е повече от 10 лева. На детето е Кюрапрокс и не беше повече от 10 лева. И хич няма да я държа колкото изкара. Има си срокове, в които трябва да се подменят, включително и след боледуване и пр. Ето, четката за зъби е чудесен пример, че скъпото може и да е вредно даже, и да не си струва да го купиш, ако мислиш за тези неща.

# 201

Пери си бялото пране с евтина прах и ще видиш резултата до месец.

Изпробвано. Още като младо семейство решихме да пробваме евтин прах вместо Ариел. за месец ризите на ММ се захабиха по яките и станаха сивкави. Върнахме се на Ариел и от тогава все така.

# 202
  • SF
Конвенционалната четка за зъби е консуматив и може да се подменя толкова често, колкото искате. 10 лева за три месеца прави по 3,333333 лева на месец. Все едно си изял една баничка повече.
Но, за да не сравняваме круши с компютри, - много хора ще си купят комплект от 3 четки за 3 лева и ще си ги сменят всеки месец, не на 3 месеца. А сметката ще им бъде левче на месец. Аз и от неелектрическите четки за зъби бих избрала по-скъпата, ако имам тази възможност. Агресивно ли го казвам? Мисля, че кликам по клавиатурата с равен тон на клавишите.

# 203
Не, не го казваш агресивно, всеки може да си позволи да си купи най-скъпата механична четка за зъби, та едва ли някой ще се впечатли, че и ти можеш да си я позволиш.

# 204
За душата на котката
Скрит текст:
Там и по-скъпо може.

# 205
Много моля, жените с красиви гъсти и сухи коси да не се хвалят публично, че някои сме с редки и мазни и имаме комплекси на тая тема, купуваме си всичко що ни похвалят, и пак сме си чуми...

# 206
Много моля, жените с красиви гъсти и сухи коси да не се хвалят публично, че някои сме с редки и мазни и имаме комплекси на тая тема, купуваме си всичко що ни похвалят, и пак сме си чуми...
Чуждата кокоша понякога изглежда патка. Няма как да си чума с гладка коса. Един се бори за обем, а друг полага титанични усилия да го кротне.

# 207
  • Mediterraneo
Няма начин да дам 10 лева за четка за зъби. Купувам 4 за 2 евро и ги сменям на 2-3 седмици, понякога и месец може да отиде. Намерили сме тези, които ни харесват, удобни са и почистват добре. Дъщеря ми доскоро беше с брекети, за нейната четка давах на всеки 2-3 седмици по 5 евро, толкова. Имаме и електрически Орал Б, само аз я ползвам моята често, глави купувам от Амазон имитации, не оригинални.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 20:28 от Тарталета

# 208
Има едни много расови, със супер тънък и гъст косъм, те са по 8-10 лева. Пародонтолозите ги препоръчват.

# 209
  • София
Айде да не си говорим за Ариел за масовия бг пазар. Толкова е ужасен, че който и да е друг прах/течен го бие.

Общи условия

Активация на акаунт