Струва ли си по-скъпото?

• 14 849
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Занесе ли проби, плати ли тест?
Ариел за бяло пере чудесно и дрехи и спално бельо, кухненски кърпи ми светят.

# 211
  • SF
В магазина инстинктивно посягам към известните марки прах за пране. В края на краищата не струват по 500 лева, а по 20 и с тях пера, пера, пера...

# 212
  • София
За препаратите аз си имам максимална цена дето бих дала. Пера само с персил или в краен случай Ариел малка разфасовка 18/20 пранета, но я купувам само когато е около 7 лева. Винаги имам резервна, така че мога да изчакам докато я намалят. Доместоси и други също, въпреки че там са по-плаващи цените, редовните пак не са ми реалистични. Така брои ли се за скъпо?

# 213
Аз също си купувам много неща когато са на промоция. Но това в случая е без значение, защото не говорим за "скъпо платени" стоки, а за "скъпи стоки" в смисъл на стоки от високия ценови клас.

# 214
  • SF
Да, точно така, Черна станция! С голям кеф си купувам скъпа стока, когато е намалена. Може и запасяване да си направя.

# 215
  • София
Веригите правят циркулиращи промоции на един продукт - тази седмица при едните, другата при другите. Винаги можеш да не дадеш пълна цена.
Купувам и от магазин за паралелен внос доста неща на конкурентни цени и продукти, които не се предлагат на нашият пазар.
Ползвам малко почистващи продукти като асортимент, така съм свикнала. Не ми трябват 10 неща за фуги, варовик, санитария, сифони, стъклокерамика, стъкла, инокс и бла бла бла.
10 неща ползвам, но качествени, имам и разумни запаси.

# 216
Айде да не си говорим за Ариел за масовия бг пазар. Толкова е ужасен, че който и да е друг прах/течен го бие.

Ами не е вярно, пробвала съм и друг прах и разликата е очевадна. И нямам намерение да отричам, че Ариел за немския пазар е по-добър, много е вероятно да е така, но моето пране, прано с Ариел от наш магазин, си е съвсем добре изпрано. Тогава какво да искам от по-добрия препарат? Да изглади и простре прането ли?

# 217
  • София
Така или иначе официално компаниите си признават, че има разлика в съставките за различните пазари на един и същ продукт.

# 218
Така или иначе официално компаниите си признават, че има разлика в съставките за различните пазари на един и същ продукт.

Не видях някой да го отрича. Но ако така или иначе препаратът, който ползвам, пере достатъчно добре, ми е все едно.

# 219
  • София
Мен ме притеснява повече свиване сегмента на прахообразните препарати, откъм качество нямам проблем.

# 220
  • София
Течните са по-евтини за производство.

# 221
  • София
Знам, но не ги харесвам.

# 222
И при перилните и почистващи препарати ползвам български, където е възможно. От танцуващите по рекламите вносни продукти трябва нещо много да ми е харесало, та да започна да го ползвам вместо български продукт.

# 223
  • София
Най-танцуващата реклама е на български продукт за пране.Wink

# 224
Най-най-най-танцуващите по принцип ги избягвам.

Общи условия

Активация на акаунт