Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 228
  • 787
  •   1
Отговори
# 255
  • London
Ние започнахме много рано да го коментираме - около 6 месеца след като се събрахме, но не искахме да бързаме. Искахме поне година да си поживеем заедно и тогава да преценим.
Бебчо стана точно година след като проведохме този разговор 🤗❤

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:31 от RainbowFlower

# 256
С ММ сме заедно откакто се запознахме, преди малко повече от 3 години(аз бях на 27г, той на 25г.), след 7 месеца заживяхме заедно, а в края на следващото лято се сгодихме и започнахме опити ❤️ Значи година и 5 месеца от запознанството ни 😁 За съжаление август стават 2 години откакто се борим за детенце 😔 Надяваме се да стане преди моя месец(тогава имам и РД, ще стана на 31г 🤭 леле). Иначе още в самото начало на връзката ни си говорихме за деца. По принцип искахме първо жилище, да сключим брак и тогава дете, но решихме, че плода на нашата любов ни е приоритет. Чакаме го с нетърпение ❤️❤️❤️
Цикълът ми тръгна сутринта с пълна сила, доста обилен и утре сутринта съм на преглед. Стиснете по едно палче 😊🤞🍀❤️

# 257
Ехаа, колко разноцветни истории Heart Eyes И ние първо бяхме приятели, после започна флирта и хайдеее….Запознахме се онлайн- във фейсбук Grinning Първо всичко беше от разстояние, след това се виждахме и решихме, че ще заживеем заедно. Също много добре се познавахме преди да заживеем и някак този опознавателния процес при двойките го бяхме взели предварително Sweat Smile Заживяхме заедно ноември, сгодихме се и започнахме с опитите тогава още, та до сега Animal Hatched Chick Мислехме тази година да си направим и сватбата, но няма да успеем и засега плана е догодина. Надявам се до тогава да ни се случи и детенцето Yum

# 258
След 11г връзка. Той беше готов по-рано, аз се дърпах, исках да си наредим нещата първо-жилище, работа, сватба. Накрая решихме бебе. Сега се ядосвам за какво чакахме толкова време, ако знаех че ще имаме и проблеми със забременяването ... Ние си правим едни планове ама друго се случва в живота.
Не мога да върна времето назад, обвинявам се че ако бяхме започнали по-рано докато бяхме и по-млади нещата щяха да станат по-бързо.
Ама това е положението.
Правих си изследвания всичко е ок с хормоните. АГ-то каза че няма за какво да се хване. Всичко е както трябва. Аз я питах да пускам ли нещо друго или цветна снимка на тръби да правя. Отговори че нямало нужда за сега след като имало МФ да се отстранял проблема там и после ако пак не става ще се действа.
Имах пак ДФ от ляв яйчник, може би вече се е спукал, действахме по въпроса и сега остава най-трудната част .... чакането.
Иначе съм спокойна, но като дойде този период с тази мисъл ставам и лягам. Знам че не трябва да го мисля толкова ама това ме вълнува в момента какво да направя.
Добре дошли на новите момичета и да знаете че тук е правилното място за подкрепа и утеха. Heart

# 259
Да се включа и аз. Ние сме 9г заедно.. Аз бях тъкмо навършила 20г, 1ви курс студентка. Любов от пръв поглед. По принцип винаги сме искали заедно деца. Още през вече далечната 2017г той ми направи предложение да имаме деца 😀 Но аз се изплаших и се разделихме. След месец отидох да си взема багажа от неговата квартира и си затвърдихме мнението, че двамата гледаме в една посока. Напънахме се, заделихме някой лев и миналата година си купихме апартамент. После се уплашихме от пандемията и чак юни 2020г започнахме опитите. После живяхме няколко месеца в недовършения си апартамент със "съквартирант", а нямахме врати и се сещате колко бебета сме правили ...
Но майка ми по стечение на обстоятелствата има 2 деца и 3 аборта. Та никога не съм си представяла, че забременяването ще е трудно.
А така се надявам на 24ти да не се появи гадната лелка. 🤫🤫

# 260
Анабел не се обвинявай изобщо, че не сте почнали по-рано и т.н. Каквото е било писано, това е станало. 🍀😘

С ММ сме заедно от 12 години вече , но като станахме гаджета бях в 8 клас, та общо взето си беше само лигавене първите 2-3 години. Забременях след първи курс в университета, искахме го, но си стана като на майтап, още от първия опит и то еднократен опит в месеца, че ММ работеше тогава далеч и си идваше рядко. Дъщеря ни е на 6г.
Та преди да се решим сме били 5 години заедно, от които сме живели заедно около година и половина.

# 261
Flowers HibiscusЕхааа, тъкмо изчетох.
Колко е хубаво, всеки с неговата си история и борба.. Purple Heart
И ние с ММ 5 години сме заедно, той е по-малък от мен и последните 2 години се дърпаше да изчакаме, а аз все бях депресирана и тъжна от това решение..  Накрая му казах, че не искам да чакам повече и мисля да си тръгна по своя път... И така на секундата в която го казах той осъзна, че ме обича адски много и започнахме опити. После той разбра за бавната подвижност и високата температура и се беше депресирал, искаше да спираме с опитите, но ето че днес все още правим опити и се надявам да стане естествено и скоро. И аз си мисля, че наистина е трябвало по-рано да почнем, но.......
Добре дошли на всички нови момичета! Sparkling Heart

# 262
Анабел, Йоанка, нека не се депресираме за миналото време. Всяко нещо се случва, когато трябва. Нека останем позитивни по пътя на сбъдването на нашата мечта. ☺☺

# 263
Purple Heart Sparkling Heart Права си, Емиии! Усмихваме се, вдигаме глава и напреддд!! Flowers Hibiscus

# 264
Здравейте прекрасни, момичета! И аз от този месец извадих спиралата и ви чета тайничко. Чак сега реших да пиша. Започнахме опити за трето детенце. С ММ сме заедно от 14 г, имаме дете на 9 и едно по-голямо, което е от първия ми брак (на 15). Сега съм на 35 и много се надявам да стане бързо. Не съм от търпеливите Simple Smile, пък и времето си лети. Възхищавам се на силата и търпението ви. Надявам се да не ми дойде на 22-ри и да сме нацелили момента, защото само 3 пъти сме пускали този месец. По празниците бяхме на почивка и нямаше как. Меря БТ, но в тоалетната, не в леглото (за сега) и часовете в началото на месеца заради почивката бяха различни, за това го карах на усещане за О този месец... ще видим резултата накрая.
Аз много му мрънках преди години на ММ и той категорично каза "Не, абсурд". На мен тотално не ми минаваше такова нещо през главата, докато една вечер не отвори темата и..... край. Нещата на 180 градуса отидоха.

# 265
Добро утро и успешна седмица, момичета!
Ние с ММ сме заедно от 8 години. Аз бях на 17, а той на 22.
Първата бременност не беше планирана (на 4тата година), за съжаление приключи бързо.
След нея решихме, че го искаме и започнаха целенасочени опити на 5тата година от връзката ни - мисед.
Миналата година (7ма от връзката ни) - трета бременност (извънматочна).
И сега си продължаваме.
Тоест съзнателно решихме, че искаме на 5тата година.

# 266
Ние сме от 5 години заедно, но преди това бяхме страшно близки.
От около година-две обсъждаме по-активно идеята за дете, но постоянно имаше фактори, с които се съобразявахме.
Гледам да не мисля за "пропуснатото" време, защото никой не е знаел как ще се наредят нещата.
Иначе този месец го отписвам, всичко върви наопаки, усетих типичните болки за О около 9-10 ден, имаше опит, но от края на менструацията имам необичаен дискомфорт, който не изчезва, та утре съм на преглед и ще видим какво може да е.

# 267
Добро утро, момичета! Аз отдавна не съм писала, но то няма и какво. Нищо ново при мен. Цикъла ми дойде на 40 ден, продължава да си прави каквото си иска и май този месец е последният в чакане и сменям лекаря. Ще се обърна към някой друг за мнение, защото това не е нормално.
Иначе да се включа и аз, ние с мъжа ми тази година правим 6 години заедно , а сина ни се получи тогава още в месеца, в който говорихме, че искаме да опитаме и запопнахме първите опити, и се роди малко преди 3тата ни годишнина.
П.С. Kactus И аз съм родена август, тази година ще правя 30☺️

# 268
Dreamm girl, Кактусчее, и аз съм родена август към края. Yum Heart Decoration

На мен пък два дни ми тече малко и спря..

# 269
Dreamm girl, Кактусчее, и аз съм родена август към края. Yum Heart Decoration

На мен пък два дни ми тече малко и спря..
Хаха и аз съм края на август- 27ми😀

Общи условия

Активация на акаунт