Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 065
  • 787
  •   1
Отговори
# 90
  • Замък сред облаците
Марго, мисля те тебе Heart Ако не ти се пише, недей, само да знаеш че десетки позитивни мисли летят в твоята посока още откакто започнах да чета темата за пръв път миналото лято. Flowers Four Leaf Clover

Хариом, много си мила, но като цяло и аз съм все същото диване като всички тук (трябваше да ме чуете колко сосно изпсувах снощи като светна тоя ми ти тест, ахаха) Grin

Манди, понеже видях, че си лайкнала - и за тебе мисля, ама чакам да се разпишеш как се движат нещата Heart

# 91
Валентина, вижда се! Тихичко честито и дс се насища.

Мен много ме сърбят ръцете за тест... 11-12 дни след О съм, но ще чакам.

# 92
  • София
ААндеева чакам те края на месеца с тест за бременност също толкова положителен!

Валентина каква хубава срамежлива чертичка!

Марго как си?

Трополинка, дойде ли ти или още ти цапа?

Аз все още си чакам 17 OH progesterone, Инхибин и АМХ. Прищрака ми днес и взех пуснах заявка и за Надежда, макар че съм пациент на Щерев отдавна, ама нещо искам да подвържа гащите, по-принцип не съм подлагала никога под съмнение препоръките на док, ама така го почувствах .

# 93
Валентина, много се радвам! Определено се вижда тертичката. Запазвай час за гин. Стискм палчета всичко да е наред. 🤞🤞🤞

# 94
Честито, Вале! ❤️😘😍😍😍

# 95
So close,да много го мислех и ро все лошо мислех... Сега пак имам слаби моменти,но са доста по-рядко,може би защото осъзнах,че като се притесна вдигам кръвно, което не е ок и си казах ,,имам си лекар" ако има нещо тя ще ми каже и така...
А Андреева,всеки е имал такива моменти аз много викам напосшедък по ММ, ама той не ми обръща внимание 😂

# 96
Благодаря ви, че ме мислите. От снощи кафявото зацапване мина в червено, на преглед съм петък сутринта, но нямам никакви надежди.
Bubbles, радвам се, че се престраши да пишеш и тук. Чела съм те в другата тема, в която май пак ще се разписвам...Желая ти бърз успех, почти всички, които се разписаха от нея тук, вече са в отчетни или родиха.

# 97
Марго,не искам да ти давам големи надежди НО! едно от момичетата от отчетната кърви пт 6-7 седмица сега е 17 и не спира да цапа,първо беше от кръворазреждащи сега уж от ниска предна плацента,събуди се в локва с кръв, просто се надявам да си с нейния късмет,а ако не,поне да в най-лекото ( да се изчистиш сама) имаш много много стиснати палци Гуш 🙏♥️

# 98
  • В страната на мечтите.
Трополинка, дойде ли ти или още ти цапа?

Тази сутрин вече ми тръгна както трябва Sweat
Снощи яко купон с приятели до 5 сутринта, ей така за мъката от това, че не съм бременна и от мъката, че явно вече
нямам връзка с човека, когото обичам. Сега още не мога да се събудя и ме гони махмурлука.

Аз осъзнах, че вече не съм за тази тема, след като нямам с кого да правя опити Sob Затова ви пожелавам успех и дано следващия път, когато пиша, вече да има само нови лица Heart

# 99
Честито Валентина. Пожелавам ти чертичката да се насища и пухкаво бебе на финал🍀🍀🍀 Мен ми дадоха час за 26.05 за гинеколог и за 27.05 за консултация с хематолог като в момента пътувам за кръвни изследвания при хематолога. Хвана ме и една хрема и така ми е свито в стомаха. Страха след положителния тест е в повече, особено като си имал загуби. Казват трябва спокойствие, но няма как да стане. ММ не смее да се зарадва. Желая успех на всички🍀🙏❤

# 100
  • Замък сред облаците
Ох, Маргичко, все се надявах... Не ги знам тия немските лекари, ама от досегашните ти писания особено в репроклиниката ми настръхват косите. Имаш ли вариант да си дойдеш в БГ, да минеш при някое "светило" да направите план за действие, схема на терапия и да се снабдиш с лекарства? Струва ми се, че тази немска система само те бави и не предлага адекватни решения в репро отношение.

Трополинка, желая ти в следващите месеци да се нареди всичко при теб! Със същия или друг мъж, нека скоро бъдеш с този, който е до теб във всички бури и гледате заедно напред! Heart Потъжи си, но не унивай и бъди смела!

Емонка, успех! Значи сега си на кръвни за хематолога и на 27ми ще правиш втора консултация, така ли?

# 101
Хариомче, много си милааа ❤️❤️❤️
Благодаря на всички за стиснатите палчета, но няма да е този месец. Направих теста и е напълно отрицателен. Спирам Дуфастона, за да ми дойде по-рано и да започвам нова стимулация. Днес се надявам да мина и преглед, за да се види дали нямам задържан фоликул. Малко се отчаях, защото 2 месеца подред имам О отляво, всичко уж е наред и пия редовно всички лекарства, а пак няма нищо. Пак ще се моля за цветна снимка на моя АГ със заключение за запушена тръба и да кандидатстваме за фонда. Ще кажете, че е още рано, 12ти ден ми е днес от О, но щом този тест не показа нищо, значи няма нищо.

# 102
A Andreeva да. Първо ми вземат кръвни проби и след това консултация с хематолога. И аз се намирам в Германия, така процедират тук.

# 103
Благодаря ви, че ме мислите. От снощи кафявото зацапване мина в червено, на преглед съм петък сутринта, но нямам никакви надежди.
Bubbles, радвам се, че се престраши да пишеш и тук. Чела съм те в другата тема, в която май пак ще се разписвам...Желая ти бърз успех, почти всички, които се разписаха от нея тук, вече са в отчетни или родиха.

Марго, още от неделя макар да се четем само сърцето ми е свито заради това, което ти се случва. Теб си те чета още от времето когато аз започнах със бебеправенето, дори не ми се споменава от кога, натъжава ме изминалото време.
Вече няколко дни не знам какво да напиша за да е праилно. Разбирам напълно, че годините играят голяма роля, моите също вече хич не са малко, но това са 3 последователни ембриончета успели да се имплантират и стигнали до туптящо сърце....никой не може да ме убеди, че е проблема е само във Я. Според мен има и други проблеми, който със адекватна терапия биха се туширали.
За съжаление тук във Германия не обръщат такова внимание е сама трябва да настояваш, незвисимо какво е мнението на лекаря ти.
При мен също нямаше да е направено нито Кир типизирането, нито тромбофилията ако не бях обърнала всички възможни доктори докато личната не се съласи да ми ги пусне. Имам ниско рискова мутация 4г/4г по ПАИ, както и още един протеинов дефицит водещ до ранни аборти обаче те си държат на тяхното, че не било важно. Едва гинекологът ми със много уговорки от моя страна се съгласи да ми предпише хепаринова терапия след положителен тест, но без да минава през касата.
Друг пример, при репродуктивната когато си поисках кир типизирането, тя каза, че било излишно и тя сега не би ми го препоръчала, аз обаче се направих на глупава и си настоях, е какво излезе проблем типичен за жени със ранни аборти.
Знам, че терапиите не са гаранция за успех, но покриват евентуални проблеми във майчината страна и дават шанс да правилно развиващо се ембрионче да се развие. Ембриончето ако направи генетична гешка и терапиите не могат да го задържат.
Със този чаршаф дето го написах  искам да ти кажа да не се отказваш, та ти забременяваш натурално и според мен имаш шанс за успех, но там където се лекуваш не е твоето място.

# 104
Трополинка, не ни забравяйй, гледай напред и бъди спокойна. Всяко зло за добро, както е казано! До теб сме! Sparkling Heart

Кактусче, уффф защооо... рано е наистина и сякаш имам надежда, че може да се появи бледа чертичка! Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт