Месец май да донесе на всички - много слънце, усмивки и двете чертички ! ~бебеправене 389~

• 31 053
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро момичета! Аз от 2 дни не се чувствам добре.. сутрин след кафето започва да ми става лошо, гади ми се и се чувствам като пияна.. Днес сутринта просто не издържах да не направя тест.. Прекалено рано е, имам още 6 дни до цикъл, но има мнооого бледа 2-ра черта.. Появи се на 2-3 минута и просто не спирам да я гледам! Надявам се да е истина.. След няколко дни пак ще повторя теста.

# 76
  • Замък сред облаците
Вале, и аз я виждам! Тихичко честито! Възможно е да си имала по-ранна овулация и да не са 6 дни до (не) очакваната М с такава чертичка ❤

# 77
Валеее, пожелавам ти чертичката да се насища ❤️❤️❤️ Според мен си имала по-ранна О. Тихичко, честито!!! Какъв е теста?
Йоанка, дано да се похвалим и ние с теб 🍀
Мен също много ме сърбят ръцете за тест. 11 дни след О съм, т. е. днес ми е 12я. Имам един first response(мил подарък) и не ми се иска да го изхабя напразно😅

# 78
Валентина, дано продължава да ти се насища чертичката и дано в новата тема има повече положителни тестчета.Flowers Four Leaf Clover

# 79
Дааа и аз съм на 12тия денн... Smiley
Кактусче, дамоо да се похвалим наистина, толкова силно го искаме Purple Heart Ако ще правиш тест ми пишии Smiley ама аз мисля да изчакам закъснение(дано да има такова)

Валентинкаа, тихичко честито! Two Hearts Дано всичко бъде наред докрай!

Валеее, пожелавам ти чертичката да се насища ❤️❤️❤️ Според мен си имала по-ранна О. Тихичко, честито!!! Какъв е теста?
Йоанка, дано да се похвалим и ние с теб 🍀
Мен също много ме сърбят ръцете за тест. 11 дни след О съм, т. е. днес ми е 12я. Имам един first response(мил подарък) и не ми се иска да го изхабя напразно😅

# 80
Благодаря Ви, момичетааа !!! Дано чертичката да се насища!!! Дори ММ я вижда и много се радва и само ми казва: Дано да е истина! 😄Надявам се да се насища и всичко да е наред. ☺☺☺
Кактусче теста е Lady test. 🙃

# 81
Вали, там си е чертичката, колко хубаво! Heartbeat Честито! Simple Smile Стискам палци да се насища и всичко да е наред. Да ни се похвалиш с по-плътна черта след няколко дни! Flowers Four Leaf Clover

# 82
Валентинка , дано чертичката се насища !
Стискам палци и на всички останали , които са за тест .

# 83
Валентинка, определено се вижда, утре я чакаме още по-ярка, честитооооо!

# 84
Добро утро, момичета.
Не съм писала от миналите теми, но ви следя. Yum

Валентина, ясно се вижда, макар и бледата чертичка, бързо насищане пожелавам, лека бременност и красиво и здраво бебенце накрая Simple Smile Денят започна добре!

yoana27 и Кактусче - пожелавам ви много късмет и след 2 седмици да се похвалите и вие с красив резултат Simple Smile

Ние пробваме вече 6 месеца някъде, започнахме от декември. Април бяхме с Ковид, пак имахме опити, но не се получи нищо. Не сме правили още тестове и спермограма, надявам се да не се наложи.

Стискам палци на всички! На мен трябва да ми дойде след около седмица, дано пропусне.

# 85
So close-чеее, многоо благодаря! Пожелавам ти и на тебб да не тии дойде и да се похвалишш! Heart Decoration

# 86
Здравейте момичета!
Благодаря на Рейв за страхотната тема както винаги с много старание и много вложена любов ♥️ .Почвам подред (ако пропусна някой моля да ме извини)
Раули,дано се е спукал вече ♥️, чакаме хубави новини 🤩
Уинтър, много съжелявам,но по-добре така даже и в оъчетната имахме момичета с ковид някои го изкараха тежко,само ще се притесняваш за бебчето дай боже ако стане дали няма да му стане нещо.Желая скорошен успех 🍀
Кактусче,такава хубава снимка си качила ей такава усмивка ти пожелавам и идните дни да грейне от грейняли две чертички ♥️
А Андреева,ти си толкова силна някак си ти и Марго и
Мандариа да се откажете ми се вижда не само лошо но някак вие сте стимул за много хора тук...На мен също си ми била когато си писахме за тромбофилията,за което ти благодаря ♥️ и ти желая никакво првдаване с тея хубави черти за О да сте го направили може би е добре да повторите и утре примерно 😍😍😍😍
Мандариа,надявам се при теб процедурите да вървят добре ♥️
И за всички тук,които ств ми били голямя подкрепа винаги Ви Благодаря и ви желая скорошен успех 🍀🙏.На 26 съм на втора ФМ и ще ви ръсна ако сме с добри новини ♥️♥️♥️

# 87
Валентина много хубава чертичка, вижда си се! Тихичко честито и до финал!

Йоана и Кактусче много стиснати палчета за предстоящите тестове!

Впрягам и домочадието да стиска кой, каквито пръстчета има! И си пожелавам едно пухкаво бебче в свободната ръка другата година Joy

# 88
yoana27, благодаряяя, позитивната енергия е много важна при бебеправене, а чрез форума си я набавям в изобилиеее. Стискам ти палци!

felisha06 - много хубава банда си имаш! Перфектно ще се впише в нея и 1 бебе. Стискам палци скоро да се получи.

Hariom1, помня колко плаха беше в началото и не вярваше. Сега ми звучиш по-спокойна и много се радвам! Скоро да се похвалиш с добри резултати от ФМ. Как се чувстваш?

# 89
Валентина, стискам палци да се насища чертичката Flowers Four Leaf Clover
Стиснати палци и на Кактус, Раули, Йоанна и на всички останали, които тези дни ще тестват или гонят яйцето Heart Пожелавам много положителни тестове и хубави емоции в темата!
Уинтър, дано да го карате леко, по-добре сега, отколкото после да трепериш. Heart
Писала съм, че съм много доволна от Фемометър и блутуут термометъра им Vinca за измерване и следене на БТ. Определено ми помогна вече два пъти да хванем фертилния прозорец и живот и здраве се надявам и в бъдеще да ми е от помощ. Пратили са ми код за 30% намаление в немския амазон и го поствам тук ако някой иска да  мине на next level  в меренето на БТ, има излишни 25€ и му се занимава с поръчки с превозвачи: FVYL59XA. Кодът е валиден до 16.5.

Общи условия

Активация на акаунт