За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 111
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Пийк,сигурно иска да се покаже пред баща си и баба си колко е отворен и не може майка ми да го командва едва ли не .

# 706
Момичета, да питам и друго.
Някой давал ли е Биозин Бебе сироп?
Малкия от днес е с бистри сополки от нослето и често кихане. Явно е настинал.
Личната ни изписа физиологичен разтвор + вит. С + Биозин.
Ако сте го давали, имаше ли ефект?

# 707
Аз давам калциев глутамат  и витамин ц при първи симптоми.
Бизон не съм давала

# 708
Аз давам калциев глутамат  и витамин ц при първи симптоми.
Бизон не съм давала

То в този Биозин гледам има цинков гкюконат, което звучи като нещо подобно. Grinning

# 709
Давала съм Биозин с Коластра който е ...нз дали е същия като твоя  ...Еми не съм доволна...давах едно шишенце и после се разболя ....

# 710
За отхапването - днес хапа диня. Знам, че е малко опасно да яде диня ама добре се справи с отхапването и дъвкането.

# 711
Давах Биозин три дни и го метнах в коша.Ама и тя беше оздравяла вече.

# 712
Той биозина не е ли профилактично да се дава като имуностимулатор ? Не с лечебна цел ?

# 713
Профилактично не давам нищо,педиатърката го изписа като беше болна малката.

# 714
Ще го давам и аз сега няколко дена и се надявам да минат сополките и да не се задълбочават нещата.
И аз не давам нищо профилактично, освен вит.Д

# 715
Сополите поне 7 дни ще ги има

# 716
Сополите поне 7 дни ще ги има

Леле, вярно ли!
Ами докато ги има ще давам каквото са изписали, после ще видим.
Ние другата седмица заминаваме на море, та ще е интересно ако още не се е оправил.
Той милият голям късмет изкара - първи сополи за първия рожден ден. Grinning

# 717
Той милият голям късмет изкара - първи сополи за първия рожден ден. Grinning
Ама то си в абсолютно в реда на нещата Wink моето дете по антибиотик за първи път точно покрай рождения му ден.
За жалост, бебко беше на инжекции по- рано даже.
Весел рожден ден да има твоето детенце! За мен първия рожден ден беше изключително вълнуващ!
Сега почвам да мисля първия рожден ден на бебко. Имам точно месец

# 718
Рокет, миналата година заминахме на море със сополи, които тук бяхме лекували 2 седмици. Там на втория ден без капки, без нищо се оправиха. Може би от влажния въздух. Иначе и ние от 2 седмици сме със сополи. Преди 5 дни ги водих на УНГ, изписа им от капките които се правят в аптеката. С Гентамицин, Алергозан и още няколко неща. В аптеката ми казаха, че за 1 ден са направили 20 шишенца с капки, явно децата сега масово са така. От вчера има подобрение, вече си дишат през носа.

# 719
Айде някой да успокои една леко тревожна майка.
Някой друг пускал ли е изследвания на детето си в Токуда? Има няколко показателя, които са под и над референтните стойности и аз не се впечатлих изобщо, защото нали те са за възрастни. Добре обаче кратининът е много, много занижен, това вече нямаше как да не го отразя.  Креатинин неговият е   0.9   mmol/l   от 4.4 до17.7 Утре сме на консултация ама ...

Общи условия

Активация на акаунт