За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси, отговори и съвети-92

• 23 245
  • 776
  •   1
Отговори
# 315
Подкрепям за Монтесори кулата. Аз точно вчера сглобих нашата и малкия е супер впечатлен че може да барника по кухненския плот 😀 слагам му някаква купа и бъркалка, примерно, сташна веселба пада, пък аз приготвям хапване и всички сме доволни 😀

п.п понеже много търсех такава кула а не ми се даваха 200кинта, колкото е почти на всякъде, си сглобих от столче-стълба и табуретка от Икеа(50лв двете) Ако на някой му е любопитно ще я щракна. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 12:52 от marmoris

# 316
Нашата изобщо не си играе с играчките,само с един таблет на Фишър Прайс и кучето им.В момента мята една тениска.Изкарала съм й кори от яйца,туба от вода,тенджера,дървена лъжица,малък леген,чехли купих да си играе с тях,че налита на нашите,една кутия от нес кафе вътре с дрънкалка и една торба от Кауфланд с чорапи,дрехи и кутии за да рови в нея,стар колан и една малка дамска чанта.Това са й интересите в момента.За навън взимам малко шише от вода и едно дайре ,с шишето се занимава доста .
Има много играчки и поне десетина,които не съм й изкарала още,но грам не в вълнуват за сега поне.

# 317
Може ли снимка?
Подкрепям за Монтесори кулата. Аз точно вчера сглобих нашата и малкия е супер впечатлен че може да барника по кухненския плот 😀 слагам му някаква купа и бъркалка, примерно, сташна веселба пада, пък аз приготвям хапване и всички сме доволни 😀

п.п понеже много търсех такава кула а не ми се даваха 200кинта, колкото е почти на всякъде, си сглобих от столче-стълба и табуретка от Икеа(50лв двете) Ако на някой му е любопитно ще я щракна. Simple Smile

# 318
  • Германия

ODDVAR и BEKVÄM са столчето и табуретката от ИКЕА

Аз за навън взимам само играчки за пясъка, и то не винаги. Често само ги мъкна, но пък ако не съм ги взела ще е драма защо не съм 😂

# 319
  • Благоевград
Аз не нося играчки навън, от време на време една топка или от тези, които се бутат и дрънкат. Но като цяло не съм фен на мъкненето на играчки навън, както и други мами казаха, като се съберат няколко деца и всяко иска чуждата играчка да вземе и става една драма после.. той си играе с камъчета, пръчки и какво ли не

# 320
  • София
При нас има общи играчки на пясъка
Само вода нося и кърпички.

# 321
Да, нашата кула също я сглобихме от икея за 50лв, татко й де, даже докато я сглабя тя супер много обикаля и пипа, интересно му е на детето, всички явно играят малко с играчки.

# 322
и ние не вземаме играчки навън , един път цяла чанта взех 😂😂е на малчо му е интересно да скубе , тревата , дръвчета , обикаля по колите пипа ги .Да питам едно въпросче , сина ми се научи да отваря вратите в нас , и много ме е страх , докато спим да не отвори и да отиде в кухнята , какво мога да взема или да направя , че да не може да ги отваря . Благодаря

# 323
Хм аз слагам едни предпазители ама те са да не си прискрипе ръката ...При нас няма шанс ние да спим тя не

# 324
От каква възраст ползвате тази Монтесори кула?

# 325
  • Германия
и ние не вземаме играчки навън , един път цяла чанта взех 😂😂е на малчо му е интересно да скубе , тревата , дръвчета , обикаля по колите пипа ги .Да питам едно въпросче , сина ми се научи да отваря вратите в нас , и много ме е страх , докато спим да не отвори и да отиде в кухнята , какво мога да взема или да направя , че да не може да ги отваря . Благодаря

Виждала съм, че в много семейства дръжките на вратите са завъртат на 90 градуса нагоре, за да не може да ги стига и отваря детето. Не знам дали става с всяка врата.

При нас вратата на кухнята не е проблем, но сигурно 2 години заключвах входната врата, защото ме беше страх дъщеря ми да не излезе и да падне по стълбите примерно 🙈

# 326

Виждала съм, че в много семейства дръжките на вратите са завъртат на 90 градуса нагоре, за да не може да ги стига и отваря детето. Не знам дали става с всяка врата.

При нас вратата на кухнята не е проблем, но сигурно 2 години заключвах входната врата, защото ме беше страх дъщеря ми да не излезе и да падне по стълбите примерно 🙈
Ние сме на квартира и вратата за кухнята е от онея дървените не ПВЦ , да се чудя как да я затворя така , че да не се отваря

# 327
  • Германия

За това говоря. Но лично аз не съм се занимавала, та нямам опит

# 328
  • София
А ако я заключвате вечер вратата? Ние още доста време няма да го имаме този проблем обаче сме мислили този вариант. Ключовете си стоят на всяка врата.

Монтесори кула има и по поръчка в OLX. По ваши размери и цвят. Обаче излизат около 90лв някъде. Аз също мисля да направим варианта от Икеа, но я кажете колко е безопасен и лесно ли им е на децата като няма тази повдигащата се дървена плоскост от горе (там на гръбчето това)? Имам чувството, че главата все ще бъде удряна. Grinning

# 329
С каква вода може да се приготвя АМ и пюретата? Предполагам с минерална не е добре. Днес взех трапезна. Не знам каква да взимам, нашата от чешмата е сякаш от канала

Общи условия

Активация на акаунт