КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 582
  • 740
  •   2
Отговори
# 210
Малко up-че и на моя въпрос, момичета:

Момичета, искам да чуя и вашите тълкувания.

На въпроса ‘Да се върна ли в предишната ми работа?’ са ми изтеглили следните карти:

Асо Мечове
Справедливост
Паж Пентакли

Момичето е таро начинаеща и ми каза, че според нея нови възможности ще се открият пред мен, да забравя за стария ми работодател, защото ако се върна там, ще се отнасят с мен така, както преди да напусна. Каза, че ще поема изцяло нов път в кариерата ми и останах с впечатлението, че ще сменя областта, в която съм работила досега. Аз обаче засега нямам никакви намерения да сменям областта.

Вие какво мислите?

# 211

На въпроса ‘Да се върна ли в предишната ми работа?’ са ми изтеглили следните карти:

Асо Мечове
Справедливост
Паж Пентакли

Момичето е таро начинаеща и ми каза, че според нея нови възможности ще се открият пред мен, да забравя за стария ми работодател, защото ако се върна там, ще се отнасят с мен така, както преди да напусна. Каза, че ще поема изцяло нов път в кариерата ми и останах с впечатлението, че ще сменя областта, в която съм работила досега. Аз обаче засега нямам никакви намерения да сменям областта.

Вие какво мислите?

Смятам,че нещата в старата работа са отсечени, приключени и то по справедлив начин. По Паж П ти се отваря нова възможност.

# 212
  • Варна
Имам казус, детето на сестра ми се прибрало от лагер без важна за него вещ - изгубена или открадната. За дадох въпрос "От някой друг ли е взета/открадната? Изтеглих 10 жезли, Кулата, 3 чаши. Вторият въпроса, който попитах е" Ще се намери ли/върне ли в крайна сметка? ". Картите бяха Паж жезли, Силата, Магьосникът".
Отивам да се мъча и аз с тълкуване, моля за помощ и вас.

# 213

Асо Мечове
Справедливост
Паж Пентакли

Вие какво мислите?

Смятам,че нещата в старата работа са отсечени, приключени и то по справедлив начин. По Паж П ти се отваря нова възможност.
Еххх, жалко. Благодаря!

# 214
Това слабо Асо нищо не може да отсече. Просто не дава добра основа ,на която да стъпиш. Чувстваш се ощетена, но Справедливостта също така напомня, че и ти имаш личен принос да се стигне дотук. По-добре е да започнеш нещо ново.
Сега е момента да си изясниш нещата в старата работа и ако има конфликт, да бъде разрешен.

# 215
Това слабо Асо нищо не може да отсече. Просто не дава добра основа ,на която да стъпиш. Чувстваш се ощетена, но Справедливостта също така напомня, че и ти имаш личен принос да се стигне дотук. По-добре е да започнеш нещо ново.
Сега е момента да си изясниш нещата в старата работа и ако има конфликт, да бъде разрешен.
Благодаря!
Конфликт има и е в процес на разрешаване, затова сигурно присъства и Справедливостта.

# 216
Момичета, извинявам се ако въпроса не е за тази тема. Казаха ми за някаква билка, с която се прекъдява къщата. Струвала около 25лв,къдяло се е 3 пъти в седмицата за 20 дни. После се заравяло някъде на далече. Моля ако някой знае да сподели. Ще бъда благодарна. 🌹

# 217
Да попитам и аз. За тази вечер имам планувано събитие. Питането ми е - Ще се осъществи ли?
Картите, които изтеглих са: 5 чаши - Ас пентакли - Дявол

Ох, с тоя Дявол ще имам ядове.
Утре ще докладвам какво се е случило.
[/quote]

По вчерашните карти:

Да, събитието се състоя, обаче толкова много нерви на куп, не очаквах. От напрежение, сигурно съм смъкнала 1-2 кг. Бях подготвена /уж/, а изникнаха проблеми, за които изобщо не съм и помисляла. Събитието трябваше да започне в 19.00 ч., но заради технически спънки /и не само/, започнахме в 21.00 ч. Плануваната програма трябваше да се съкрати, понеже финала не може да е по-късно от 23.00 ч. Беше ужасно напрегнато и стресиращо да прекроявам цялото събитие в крачка. Поне финала беше удовлетворяващ за нас. Хората дойдоха да благодарят и да ни похвалят за адекватните реакции.

# 218
  • Варна
Имам казус, детето на сестра ми се прибрало от лагер без важна за него вещ - изгубена или открадната. За дадох въпрос "От някой друг ли е взета/открадната? Изтеглих 10 жезли, Кулата, 3 чаши. Вторият въпроса, който попитах е" Ще се намери ли/върне ли в крайна сметка? ". Картите бяха Паж жезли, Силата, Магьосникът".
Отивам да се мъча и аз с тълкуване, моля за помощ и вас.
В интерес на темата се самоцитирам, ако някой е решил да опита моите комбинации за упражнение и давам ОВ. Предмета се намерил, взет е по погрешка от друго дете,объркване в багажа.

# 219
На въпрос какво ме очаква през следващите шест месеца, изтеглих десетка чаши, двойка чаши, звездата. Уф, много чаши, много нещо - емоции, илюзии, надежди...не ми харесват. И без това съм твърде емоционална и с тази звезда накрая....
На подобен въпрос, тъй като реших, че е по конкретен: Какво ще ми се случи в личен аспект през следващите шест месеца, изтеглих осмица пентакли, кралица жезли, глупакът. Докато бърках, изпаднаха рицар пентакли и четворка  жезли. Кралицата жезли ще се труди, ще се опитва да постигне нещо, ще се пъне и накрая ще стане на глупачка....или пък я чака нещо ново, ама надали. Вие какво мислите? Simple Smile

# 220
На въпрос какво ме очаква през следващите шест месеца, изтеглих десетка чаши, двойка чаши, звездата. Уф, много чаши, много нещо - емоции, илюзии, надежди...не ми харесват. И без това съм твърде емоционална и с тази звезда накрая....

Шест месеца е доста дълъг срок, нямало е смисъл, всичко се променя за ден, а за половин година .................Картите те предупреждават да се пазиш от чуждо влияние, Звездата тук на мен ми е позитивна, просто ти напомня, че когато нещо е далеко от нас, защото звездите са мноооого далеко, значи наистина е недостижимо и не можем да го " пипнем" или да го " докоснем".

# 221
Дами, помощ! Попитах ще има ли някакво развитие в отношенията ми с А.? Изтеглих Крал на чашите, Паж на пентаклите, 3 пентакли.

# 222
Дами, помощ! Попитах ще има ли някакво развитие в отношенията ми с А.? Изтеглих Крал на чашите, Паж на пентаклите, 3 пентакли.

Ех,с тези чаши и пентакли развитие няма.
Чашите са чувства,добре,но само един крал не стига,но да манипулира определено.
Пентаклите са материалните неща,тази тройка показва трето намесено лице.
Ако някой удари и едно рамо за писанията ми ,благодаря!

Изтеглих си за себе си три карти с въпрос:Какво ме очаква през следващия месец?
Глупакът
3 жезли
Кралица мечове.

Нови възможности,дано да са свързани с работата ми,подкрепено от глупакът и 3 жезли-подписване на нов трудов договор,дано.Кралицата мечове може би съм аз-няма чусвтва,емоции,но дела да!

Последна редакция: нд, 11 юли 2021, 11:25 от Sause baus!

# 223

Ех,с тези чаши и пентакли развитие няма.
Чашите са чувства,добре,но само един крал не стига,но да манипулира определено.
Пентаклите са материалните неща,тази тройка показва трето намесено лице.
Ако някой удари и едно рамо за писанията ми ,благодаря!

Изтеглих си за себе си три карти с въпрос:Какво ме очаква през следващия месец?
Глупакът
3 жезли
Кралица мечове.

Нови възможности,дано да са свързани с работата ми,подкрепено от глупакът и 3 жезли-подписване на нов трудов договор,дано.Кралицата мечове може би съм аз-няма чусвтва,емоции,но дела да!

Много приказваш и споделяш,  ако няма смисъл не е необходимо толкова, за да не се разочароваш накрая. Това те съветват картите, според мен.

# 224
Здравейте, момичета:yum: От доста време следя темата и научих много интересни и полезни неща от вас, за което ви благодаря!
В момента имам нужда от вашата компетентна помощ и ще се радвам,ако някой се отзове.
Правих личен рийдинг и тароложката ми изпрати получения разклад във видео. Става въпрос за развитието на партньорски отношения. Гледа ми на пет основни карти и няколко подчертаващи. До голяма степен съм съгласна с нейните обяснения, но тъй като гледам доста разклади онлайн, от които получавам различно тълкувание за едни и същи карти, бих искала да се допитам и до вас.
Подредбата на основните пет карти за развитията на отношенията е следната:
1. Обесеният. 2. Шест чаши. 3. Светът. 4. Десет чаши. 5. Крал пентакли.
Дотук тя ми каза, че енергията е много добра. След това подчерта няколко карти.
1.Обесеният със Колелото на съдбата и Империатрицата
2. Светът се подчерта с Магът
3.Върху десятка чаши и Кралят на пентаклите, които бяха една след друга сложи карта Кралица на купите.
И накрая, като развитие на отношенията до шест месеца излязоха 1. петица жезли. 2. четири чаши. 3. десятка чаши.
Извинявам се, че толкова дълго и сложно и сложно го написах, не искам да ви отнемам много време и да се задълбочавате в моите неща,ако може да кажете на първо четене как ви изглеждат нещата. Благодаря предварително!:heartsc:

Общи условия

Активация на акаунт