КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 598
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
На въпрос какво ме очаква през следващите шест месеца, изтеглих десетка чаши, двойка чаши, звездата. Уф, много чаши, много нещо - емоции, илюзии, надежди...не ми харесват. И без това съм твърде емоционална и с тази звезда накрая....

Шест месеца е доста дълъг срок, нямало е смисъл, всичко се променя за ден, а за половин година .................Картите те предупреждават да се пазиш от чуждо влияние, Звездата тук на мен ми е позитивна, просто ти напомня, че когато нещо е далеко от нас, защото звездите са мноооого далеко, значи наистина е недостижимо и не можем да го " пипнем" или да го " докоснем".

Благодаря, a.nik.
Това за дългия срок не се бях замислила, въпреки че е логично. Наистина нещата се променят постоянно.
Изтеглих си карти но същия въпрос какво ме очаква в личен аспект, но този път със срок 1 месец. Паднаха се Влюбените, седмица пентакли, шестица жезли. Трябва да взема решение, да направя избор, и с много търпение всичко ще се подреди. Или пък картите ме съветват да не взимам прибързани решения, а да бъда по търпелива. Интересна ми е комбинацията седмица пентакли, която е много бавна карта и шестица жезли.

# 226
Дами, помощ! Попитах ще има ли някакво развитие в отношенията ми с А.? Изтеглих Крал на чашите, Паж на пентаклите, 3 пентакли.

Ех,с тези чаши и пентакли развитие няма.
Чашите са чувства,добре,но само един крал не стига,но да манипулира определено.
Пентаклите са материалните неща,тази тройка показва трето намесено лице.
Ако някой удари и едно рамо за писанията ми ,благодаря!

Изтеглих си за себе си три карти с въпрос:Какво ме очаква през следващия месец?
Глупакът
3 жезли
Кралица мечове.

Нови възможности,дано да са свързани с работата ми,подкрепено от глупакът и 3 жезли-подписване на нов трудов договор,дано.Кралицата мечове може би съм аз-няма чусвтва,емоции,но дела да!

Много приказваш и споделяш,  ако няма смисъл не е необходимо толкова, за да не се разочароваш накрая. Това те съветват картите, според мен.

Да побутна поста-моля за мнение и благодаря!

# 227
Дами, помощ! Попитах ще има ли някакво развитие в отношенията ми с А.? Изтеглих Крал на чашите, Паж на пентаклите, 3 пентакли.

Ех,с тези чаши и пентакли развитие няма.
Чашите са чувства,добре,но само един крал не стига,но да манипулира определено.
Пентаклите са материалните неща,тази тройка показва трето намесено лице.
Ако някой удари и едно рамо за писанията ми ,благодаря!

Изтеглих си за себе си три карти с въпрос:Какво ме очаква през следващия месец?
Глупакът
3 жезли
Кралица мечове.

Нови възможности,дано да са свързани с работата ми,подкрепено от глупакът и 3 жезли-подписване на нов трудов договор,дано.Кралицата мечове може би съм аз-няма чусвтва,емоции,но дела да!

Много приказваш и споделяш,  ако няма смисъл не е необходимо толкова, за да не се разочароваш накрая. Това те съветват картите, според мен.

Да побутна поста-моля за мнение и благодаря!

Направо напиши какво искаш да се случи и ние ще го препишем  като мнение.

# 228
Така е, a.nik... Таро понякога е доста ехидно Simple Smile

# 229
Просто исках да си сверя часовника и да се проверя как напредвам с разчитането.

# 230
  • София
Здравейте момичета,
Ето ме и мен, отново ми е актуална темата с изпитите за въпросната работа. Пак има отворени нови места и пак кандидатствах… 😂
Питах Таро: Ще успея ли този път да спечеля?

Как бихте ги тълкували? Всяко мнение ще ми е от полза, като задължително ще дам обратна връзка. То ще има яснота в рамките на месец най-много.
Благодаря ви предварително! 😊

# 231
Имаш ли настояща работа? Много са ти на кантар нещата... Може и да стане, но помисли дали си подготвена и дали реално преценяваш ситуацията, дали не се хвърляш, без да осъзнаваш реалните предизвикателства.

# 232
  • София
Имаш ли настояща работа? Много са ти на кантар нещата... Може и да стане, но помисли дали си подготвена и дали реално преценяваш ситуацията, дали не се хвърляш, без да осъзнаваш реалните предизвикателства.
Имам работа в момента, но искам да се махна, не ме удовлетворява по никакъв начин и доста ми е писнало от работата и от ръководството.
В новото малко съм се “хвърлила”, изключително сериозно е като професия, но подготовката се случва в процеса на работа. Доста голямо предизвикателство е, но много искам да пробвам. Иначе няма как да знам, а мисля, че имам потенциал да стана добра в това. Другото, което е това ми е и едната професия по образование, която бях загърбила като реализация.
Абе вълнуващо ми е и доста сериозно 😊

# 233
Здравейте Simple Smile
Тъй като следването не ми се получи на времето, реших да се пробвам тази година отново. Приеха ме на първо класиране, но се записах за второ и реших да изтегля няколко карти дали ще успея да вляза в специалността, която искам.
Звездата
Страшният съд - обърната
Смърт

Не съм съвсем как да ги тълкувам. Три от Голямата аркана ми говорят за нещо голямо и съдбоносно, но тази комбинация ме затруднява.

# 234
Здравейте, намерих тази тема търсейки начин да помогна на мой приятел и колега, който през последните почти два месеца преживява тежко преобръщането на отношенията във връзката му ? Към момента не са заедно, но по пътя до решението виждаше смесени чувства и сигнали от нейна страна и сега макар разделени очаква, че отново ще се съберат. Видях, че повечето хора казват какво са изтеглили, но нямаме карти, затова ако е възможно, можели някой да изтегли за въпроса:
Ще бъдат ли отново заедно И. и Б. ?
Благодаря предварително и се извинявам ако нещо не съм по правилата, може да изтриете включването ми ако е така. Хубав ден ви желая!

# 235
Здравейте Simple Smile
Тъй като следването не ми се получи на времето, реших да се пробвам тази година отново. Приеха ме на първо класиране, но се записах за второ и реших да изтегля няколко карти дали ще успея да вляза в специалността, която искам.
Звездата
Страшният съд - обърната
Смърт

Не съм съвсем как да ги тълкувам. Три от Голямата аркана ми говорят за нещо голямо и съдбоносно, но тази комбинация ме затруднява.

В тези карти има отлагане и зацикляне на каквото и да било развитие при теб, дори по тези карти си мисля, че не искаш да учиш, а дали ще те приемат или не, няма никакво значение щом сама не си готова за промяна и се страхуваш от поредният провал. Мисля, че въпросът не е " Дали ще успея да вляза" а по - скоро : " Дали ще успея да се справя?"
Въпроси с Да и Не не са за Таро, картите дават информация кое не е наред с нас за да стигнем до зададен въпрос, разказват истории, бележат събития, имат много по - сериозна информация от едно " Да" или " Не"  Малко като неглижиране на Таро са тези въпроси с търсене готов отговор

# 236
Едно теглене от мен ,което ме обърква.Ще започна ли връзка с О?
От доста време само си пишем и господинът настоява за среща,но аз съм малко раздвоена.Картите са
6 МЕЧ-2 ЧАШИ -КРАЛИЦА МЕЧ
Може би среща ще има(според картите-2 чаши ) и ще се наложи да взема решение,но не разбирам какво ще е решението ми.............или може би картите показват ,че аз трябва да взема решението........
2 ЧАШИ малко слаба карта ми се вижда за да донесе големи промени.........
Ще ми помогнете ли с мнения..............

Последна редакция: вт, 13 юли 2021, 10:23 от galinari2000

# 237
Здравейте Simple Smile
Звездата
Страшният съд - обърната
Смърт

В тези карти има отлагане и зацикляне на каквото и да било развитие при теб, дори по тези карти си мисля, че не искаш да учиш, а дали ще те приемат или не, няма никакво значение щом сама не си готова за промяна и се страхуваш от поредният провал. Мисля, че въпросът не е " Дали ще успея да вляза" а по - скоро : " Дали ще успея да се справя?"
Въпроси с Да и Не не са за Таро, картите дават информация кое не е наред с нас за да стигнем до зададен въпрос, разказват истории, бележат събития, имат много по - сериозна информация от едно " Да" или " Не"  Малко като неглижиране на Таро са тези въпроси с търсене готов отговор

На мен по тези карти ми се струва,че това не е твое желание.Сякаш някой друг го иска от теб,а ти отлагаш до последно . Някакви външни събития те принуждават да го направиш.Но с тези 3 ГА и то два от които доста тежки,едни от най-тежките ,не мисля,че това ще доведе до някаква промяна в един по-общ план. Дори мисля,че картите въобще не отговарят на въпроса дали ще влезеш мечтаната специалност,а обхващат един по-дълъг период от време и въобще дават отговор на много по-сериозен въпрос.
Времето за промяна е отдавна отминало .

Каква връзка с тази Кралица меч на 3-та ? Решението е изцяло твое ,картите показват теб ,тук никакъв мъж няма.Въобще не фигурура.

# 238
Здравейте, момичета:yum: От доста време следя темата и научих много интересни и полезни неща от вас, за което ви благодаря!
В момента имам нужда от вашата компетентна помощ и ще се радвам,ако някой се отзове.
Правих личен рийдинг и тароложката ми изпрати получения разклад във видео. Става въпрос за развитието на партньорски отношения. Гледа ми на пет основни карти и няколко подчертаващи. До голяма степен съм съгласна с нейните обяснения, но тъй като гледам доста разклади онлайн, от които получавам различно тълкувание за едни и същи карти, бих искала да се допитам и до вас.
Подредбата на основните пет карти за развитията на отношенията е следната:
1. Обесеният. 2. Шест чаши. 3. Светът. 4. Десет чаши. 5. Крал пентакли.
Дотук тя ми каза, че енергията е много добра. След това подчерта няколко карти.
1.Обесеният със Колелото на съдбата и Империатрицата
2. Светът се подчерта с Магът
3.Върху десятка чаши и Кралят на пентаклите, които бяха една след друга сложи карта Кралица на купите.
И накрая, като развитие на отношенията до шест месеца излязоха 1. петица жезли. 2. четири чаши. 3. десятка чаши.
Извинявам се, че толкова дълго и сложно и сложно го написах, не искам да ви отнемам много време и да се задълбочавате в моите неща,ако може да кажете на първо четене как ви изглеждат нещата. Благодаря предварително!:heartsc:

И аз малко нахалничко да си побутна поста, ако може някой да каже нещо, моля...Simple Smile

# 239

Каква връзка с тази Кралица меч на 3-та ? Решението е изцяло твое ,картите показват теб ,тук никакъв мъж няма.Въобще не фигурура.
[/quote]
Ами това ,че за момента нещата зависят от мен го зная....искаше ми се да разбера какво решение да взема.
Явно картите описват моментната ситуация.
6 Меча  и 2 Чаши е общуването от разстояние,а Кралицата е решението ,което трябва да се вземе.
Благодаря за мнението!

Общи условия

Активация на акаунт