КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 439
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Това е Goddes Tarot и дворцовите карти са жени
Асото тук е доста силна, задвижваща карта...
И интуитивно видях тази Кралица(в случая Крал Simple Smile))) как пише и записва, действие, комуникация , Асото засилва нейните намерения
Казах си да, тук ще има писане
И човекът ми писа
Въпреки, че 5 чаши показва предистория,
Но слесващите карти са енергични и дават *зелена светлина*

# 421
М, да и аз "видях" Крал жезли като пишеш!Ето написал ,значи!
И аз попитах картите:"Ще ми пише ли?"
Изтеглих:
Асо мечове
Рицар купи
Паж мечове

Да,ще пише.Ще пиша като имам резултат.

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 12:07 от Sause baus!

# 422
https://youtu.be/u5MuDcOM95M Момичета попаднах на това клипче в YouTube, ползвали ли сте го за тълкуване? 😊

# 423
Момичета, моля ви за помощ. Изтеглих карти с първи въпрос Предстой ли ми смяна на работното място? 7 пентакли, Рицар на чашите, Дяволът.
Втори въпрос: В същия бранш ли ще работя? 4 чаши, 8 пентакли, 2 пентакли.
Много ще съм благодарна, ако на някоя от вас и се занимава да разгледа моите драми .

# 424
Здравейте!
Бих помолила, ако някой има желание да погледне и моят въпрос.
До края на Септември ще започна ли работата, която желая?

# 425
Не мисля, че скоро ще стане
Мн ти е дотегнало но това място, има токсична среда или хора, колеги
Вече ти е дотегнало
Ще се появи др възможност, но няма да е кой знае какво и ще се колебаеш
Търси
Съвет на карти : Търси, не унивай

# 426
Не мисля, че скоро ще стане
Мн ти е дотегнало но това място, има токсична среда или хора, колеги
Вече ти е дотегнало
Ще се появи др възможност, но няма да е кой знае какво и ще се колебаеш
Търси
Съвет на карти : Търси, не унивай
Благодаря много!

# 427
Здравейте, много моля някой с карти да ми изтегли. Добре ли ще е за всички да споделя на дъщеря си относно проблема с баща и?

# 428
Таро  дават прогноза спрямо моментната енергия и никога не дават грешни отговори. Въпроса е дали таролога може да ги разчете правилно.

# 429
Може ли да помоля и аз някой да отдели малко време да изтегли карти и за мен по въпроса-ще има ли положително развитие на ситуацията, в която съм в момента. В личен план е и съм доста объркана. Тегля си сама карти, но мисля, че емоциите ми влияят на картите.

# 430
Здравейте!
Започнах да си тегля по 3 дневни карти с въпроса "Какво ме очаква днес?". Картите не са наречени, просто в най-общ смисъл. Днешното теглене малко ме озадачава.
Изтеглих:
10 Чаши
Крал Жезли
Кулата

и като пояснение към Кулата - Асо Пентакли

10 Чаши го разчитам като хубав ден, Крал Жезли - увереност и енергия. Тази Кула въобще не ми се вписва с предходните две, но ако ще помогне на някого - предните дни в семейството ни имахме здравословна криза, от която все още се възстановяваме. Опасявам се дали това Асо Пентакли като пояснение не говори пак за същото?
Или пък "хубавият ден" и увереността ми ще бъдат разтърсени по някакъв начин?
Срещала съм специално тази комбинация от двете да бъде четена и като "неочаквано забогатяване", но не знам
Не го схващам.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 05:28 от Raeliana

# 431
Наскоро ми се падна кулата за дневна карта. Излезе ми като неочаквани планове, които объркаха част от деня ми, имаше напрежение.

# 432
Здравейте,може ли някой тук да ми направи гледане с таро ,или ми препопъчайте човек който гледа онлайн,ще съм благодарна!❤☘☘☘☘

# 433
Здравейте!🙂
На въпроса как ще се развият отношенията ни се паднаха.
8 жезли
Звездата
10 жезли
Рицар жезли
Ще се радвам някой да ми помогне.

# 434
Другият месец ще ходим на почивка с децата обаче това ще ми е първата почивка без мъжко рамо и с три деца на главата страшно се притеснявам.И дали изобщо ще тръгна....
Изтеглих три карти с въпрос "Как ще протече почивката ни с децата другият месец?Ще ми помогнете ли да ги разтълкувам?
Дали ще кажете по две думи за картите?
Аз се опитвам,но нищо не мога да разбера има карти,когато ги тегля успявам без да се задълбочавам да усетя положителни или отрицателни са картите.За тези идея си нямам....Паж чаши....ще ходим на море за първи път без съпругът ми без подкрепата му и в голямо приключение.Дали няма все пак бащата на малката да реши да ни придружи?...Висшата жрица....може би,че трябва да следвам интуицията си и да не отказвам от начинанието.Кралица пентакли.....никаква идея.Помогнете моля!

Според мен ще се справиш сама.
Здравейте,днес ни е 4 ден от почивката,която за малко да пропадне тъй като децата се поразболяха преди да тръгнем.Не отказах пътуването и в същият ден в ,който тръгнахме бяха добре и в задоволителна форма!На втория ден вече бяха в топ форма и се наслаждаваме на почивката!Имаме още един пълен ден утре и в събота си тръгваме,като цяло всичко преминава за момента спокойно!Да добавя само,че сме аз и децата само страховете ми за момента са необосновани!

Общи условия

Активация на акаунт