КАРТИ ТАРО - ТЕМА 26

• 36 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Момичета ще ви помоля да ми изтеглите три карти с въпрос
"Ще има ли подобрение в отношенията на Ангелина и Николай до края на годината?"
Аз тегля,но имам чувството,че нещо не е наред и спрях да си тегля за мен.Аз ще се опитам да си ги разтълкувам а ако иска някой да каже и две думи няма да откажа!Има карти които интуитивно ги усещам а други са ми мрак!И най вече,че имам чувството,че трябва да направя нещо за тези карти за да ми усетят енргията(знам,че звучи лудо).Сега ги усещам като обикновенна колода карти без някаква енергия.Възможно ли е изобщо това?И да моля не ме хвърляйге в графа луди по за сега.😄

Изтеглих ти

Светът,6 мечове,8 мечове

Според мен,има пречки,някой не може да се пребори или със реални пречки или със страхове в главата си,не знам,нека по опитните момичета помогнат,аз имам колодата на Gilded,6 мечове е една жена ,която плава в лодка,може би много ти се иска да се променят нещата,но за сега не може,има пречки по пътя на подобрението,а светът на първа,може би показва твоето силно желание за подобрение на отношенията
Светът е завършен цикъл, по 6М някой иска да си тръгне, но има вътрешни и външни препятствия по 7М.
Не знам мисля,че и двамата искаме да си тръгнем аз със сигурност дори днес това казвах на сестра ми.Искам да се отдръпна поне за месец за да успея да се откъсна от това разкъсващо чувство.Обаче не знам дали ще успея искам да прекъсна каквато и връзка може да имаме на лични отношения,но нещо ме спира!Мисля си и,че той иска да приключим с личните ни отношения,но аз да съм инициаторката а той да остане чист и неопетнен.Дори си мисля,че той ще е безкрайно щастлив ако го направя.
Може би трябва да направя промяна нещо което да завърши цикълът искам да си тръгна и да го направя в смисъл не е грешка да го направя,както си мисля аз.Обаче това ще доведе до доста сътресения,които ще ме засегнат пряко!
Не разбирам аз много от картите,но и аз да кажа как ги усещам.😬
Благодаря и на двете за включването!🤗Страхотни сте!

# 556
Здравейте,не мога да го разчета моля да ми помогнете 😔🙏 начинаеща съм.

Първо-какъв е въпросът и второ -каква е тази подредба?  Защо не теглите само 3 карти?

# 557
Здравейте,не мога да го разчета моля да ми помогнете 😔🙏 начинаеща съм.

Първо-какъв е въпросът и второ -каква е тази подредба?  Защо не теглите само 3 карти?
Ами въпросът беше за отношенията ни ,видях я в интернет подредбата и дотам. 😞

# 558
Би трябвало да има описание на позициите там, където сте чели. Изтеглете си 3 карти и ги пуснете.

# 559
Би трябвало да има описание на позициите там, където сте чели. Изтеглете си 3 карти и ги пуснете.
Изтеглих,но този път попитах  "той ще ме търси ли обичали ме?🤔и излязоха тези

# 560
Ох, съжалявам, но не мисля, че ще те потърси. Това са два въпроса, не един. Има ли някой друг в тези отношения? С тези карти не виждам развитие при вас.

# 561
Ох, съжалявам, но не мисля, че ще те потърси. Това са два въпроса, не един. Има ли някой друг в тези отношения? С тези карти не виждам развитие при вас.

Може ли да обясниш защо, аз не разбирам. По гайдовете, които съм чела аз, тези карти, обикновено са хубави за въпроси, свързани с романтични отношения.

# 562
кое им е хубавото, има да си почака с тая умереност
ама аз не ги разбирам картите

# 563
А дали правилно съм ги изеглиха ,защото ге бърках,бърках и след това просто взех карта след карта отдолу.Не се ли вземат произволни .

# 564

Може ли да обясниш защо, аз не разбирам. По гайдовете, които съм чела аз, тези карти, обикновено са хубави за въпроси, свързани с романтични отношения.
2 чаши няма как да е добра за романтични отношения, особено на първа позиция, кое й е хубавото -да очакваш от някого нещо, което никога няма да получиш? За мен тук има намесен още някой, не са само двама във въпроса.

# 565
  • Пловдив
Изтеглих,но този път попитах  "той ще ме търси ли обичали ме?🤔и излязоха тези

Според мен,човекът изпитва чуства към теб,за мен комбинацията две чаши и любовниците е силна ,може би наистина трябва малко търпение от твоя страна,но ако има замесен и друг човек,показва и трудния избор,пред който е изправен,дали да послуша разума или сърцето си,но и по първата ти комбинация с тройка мечове,май наистина има замесени и други,а и с отшелника,той ще се дистанцира ,нужно му е време ,за да помисли

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 08:00 от Lindy1

# 566

Според мен,човекът изпитва чуства към теб,за мен комбинацията две чаши и любовниците е силна ,може би наистина трябва малко търпение от твоя страна,но ако има замесен и друг човек,показва и трудния избор,пред който е изправен,дали да послуша разума или сърцето си,но и по първата ти комбинация с тройка мечове,май наистина има замесени и други,а и с отшелника,той ще се дистанцира ,нужно му е време ,за да помисли
Ето това е вярното да ,благодаря ти 💯❤🌹🌹

# 567
Съгласна съм с Lindy
И аз така мисля,
Първите 2 карти са хубава комбинация, но действия засега едва ли...
Не си само ти тук..
И се задава 1 въпрос, защото объркваш картите и може да те заблудят 🌷

# 568

Ето това е вярното да ,благодаря ти 💯❤🌹🌹

Изумителено е наистина как хората имаме една обща черта- драпаме и дерем ,докато не чуем това,което искаме да чуем.Чудим се дали правилно сме месили и цепили ,с надеждата,че ще надхидтрим Таро,молим други да ни теглят...Вярно,че понякога картите не казват нищо особено или не дават отговор,но както и да си цепила ,теглила редила - никой от вас не забеляза ,че Умереността се повтаря,както и 3 меча е развносилна на Влюбените .
Ако гледаме първите карти хоризонтално по 3 ,нещата са се обърнали и другият се е отдалечил,намалил е контактите или въобще ги е прекратил,не желае промяна на този етап .Никакво развитие не може да се очаква с Император на 3-та позиция.
Така и не отговори има ли намесен още един човек,но няма и нужда,това се вижда. 3 меча в първите карти ,Любовниците във второто теглене и Умереност на трета - просто човекът е наясно какво иска и как го иска,няма колебания ,поема си компромисите,които трябва да поеме и няма съмнения ,че това е правилното решение.

Надявам се ,бях достатъчно аргументирана.

# 569
Незнам но таман исках да оставя картите таро,изобщо да не се занимавам,и си викам ще взема да изтегря карта на деня и ми се пада висша жрица,откакго ги взех снощи имях и супер странен сън видях някакво момиче ,беше като призрак до някакво дърво беше доста страшна и се събудих.Не съм сънувала такива неща от 100 години.Нали не откачам,да взема да ги оставя...тези таро карти.Ката искам гледане някой друг ще мш мята.Честно казано изплаших се,първата карта като изтеглих като ги купих беше смъртта.

Общи условия

Активация на акаунт