"Ще има ли подобрение в отношенията на Ангелина и Николай до края на годината?"
Аз тегля,но имам чувството,че нещо не е наред и спрях да си тегля за мен.Аз ще се опитам да си ги разтълкувам а ако иска някой да каже и две думи няма да откажа!Има карти които интуитивно ги усещам а други са ми мрак!И най вече,че имам чувството,че трябва да направя нещо за тези карти за да ми усетят енргията(знам,че звучи лудо).Сега ги усещам като обикновенна колода карти без някаква енергия.Възможно ли е изобщо това?И да моля не ме хвърляйге в графа луди по за сега.😄
Изтеглих ти
Светът,6 мечове,8 мечове
Според мен,има пречки,някой не може да се пребори или със реални пречки или със страхове в главата си,не знам,нека по опитните момичета помогнат,аз имам колодата на Gilded,6 мечове е една жена ,която плава в лодка,може би много ти се иска да се променят нещата,но за сега не може,има пречки по пътя на подобрението,а светът на първа,може би показва твоето силно желание за подобрение на отношенията
Може би трябва да направя промяна нещо което да завърши цикълът искам да си тръгна и да го направя в смисъл не е грешка да го направя,както си мисля аз.Обаче това ще доведе до доста сътресения,които ще ме засегнат пряко!
Не разбирам аз много от картите,но и аз да кажа как ги усещам.😬
Благодаря и на двете за включването!🤗Страхотни сте!