Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

• 14 952
  • 415
  •   1
Отговори
# 120
Поднесено върху доматки и краставички и полято с хубав зехтин.

# 121
Най-често го поднасям на кубчета върху салата от домати, краставици, чушка, лук и магданоз.

# 122
На салата най-вече, но понякога и на сандвичи.

# 123
Обичам сиренето в гръцка салата, гриловано, а също така само полято със зехтин и поръсено с риган.

# 124
Сирене у дома ядем в най-различни комбинации. Обичам салата от розови домати, песто, зехтин и свежото саламурено сирене Salakis Président.

# 125
  • Ямбол
Добавям го към салата с пресни домати, краставици, лук, маслини, зехтин и риган.
Много обичам и диня със свежо сирене в летните дни.

# 126
Обичам сиренето с босилек и резени домат

# 127
Слагам доста сирене в салатите, но най ми е вкусно с хляб и домат. За мезе го поднасям поръсено със зехтин и червен пипер.

# 128
  • София
Най-често го консумираме в салати, но също така лятото обичаме да си правим сирене по шопски.

# 129
Обичам го по всякакъв начин, но най - си ми харесва да си го хапвам ей така. Само сирене, или най - много с доматче.

# 130
Сиренето Салакис ми е идеално за любимите ми пълнени чушки. Понеже е кремообразно, просто го намачквам и пълня сезонните чушки сиврия. Ядем ги директно или нарязани на кръгчета заедно с домати, поръсени със зехтин и подправки по избор.

# 131
  • плевен
Сирене обичам полято със  зехтин, поръсено с босилек и гръцка салата.

# 132
  • София
Печено сирене с мед и орехи

# 133
  • Mediterraneo
Сирене със зехтин и маслини

# 134
Салата от краставици и домати поръсена с кубчета сирене. Също и в малки гювечета с яйце и подправки.

Общи условия

Активация на акаунт