Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

• 14 933
  • 415
  •   1
Отговори
# 360
Като добавка към салата, както и нарязано на кубчета, полято със зехтин и подправки

# 361
Обичам да поднасям свежото саламурено сирене Salakis Président в салата с домати, краставици, пипер и маслини, както и нарязано и овкусено с червен пипер и зехтин 😋

# 362
Любимо ми е с домати. Добавям зехтин и босилек.

# 363
Обичаме сирене Salakis със сушени домати, печени червени чушки, розов лук, маслини, зехтин и босилек.

# 364
Вкъщи не можем без сирене. На месец 4-членното ни семейство изяжда по 5 килограма. Ядем сирене с всичко и задължително присъства на трапезата ни.
През лятото често правя разядка със сирене, масло и месестата част от домат, разбивам всичко с блендер и може да се яде на филия, или като разядка.

# 365
Много го обичам в салата - гръцка, щедро полята със зехтин и много риган. Blush

# 366
Да е хубаво полято със зехтин и поръсено с подправки. И във всички видове салати.

# 367
Обичаме го на салата, полято със зехтин, и чаша бяло вино.

# 368
  • Elhovo
С него правя любимата ни салата -  розови домати на колелца, върху тях тънки резенчета от сиренцето и поливам с песто ,разбъркато със зехтин....

# 369
Вкъщи обожаваме сирена! Salakis ги слагаме на гръцка/шопска салата, ядем го с филия с масло или с картофи. Веднъж ги панирах и сервирах с домашно сладко. Отне ми много време, но пък си заслужаваше.

# 370
  • София
Любимо ми е върху препечена филийка с масло или с розов домат.

# 371
Вкъщи обичаме Салакис с домати, песто и зехтин.

# 372
Любимата ми рецепта със сирене Салакис е някакво подобие на сирене по шопски.
В няколко гювечета нареждам малко масло, лук, гъби, краставички, топено сирене, някакъв колбас, сирене Салакис, малко чубрица и червен пипер, домати и отгоре чуквам едно яйце. Запичам за 40-50 минути в незагрята фурна на 190 градуса.

# 373
Върху филии хляб се нареждат кръгчета домати, отгоре сирене и наръсени подправки, запичат се във фурна.

# 374
Със салата от домати и маслини полято със зехтин или само сирене без нищо.

Общи условия

Активация на акаунт