Да поканим лятото на масата – с изисканата свежест на Salakis Président

• 14 939
  • 415
  •   1
Отговори
# 345
С любима салатка - домати, крастаеици, лук и чушка!

# 346
  • София
Здрвейте!
Обичаме тази любима рецепта - Картофена салата със сирене Salakis Président и кисели краставички.
Необходими продукти - картофи - 1 кг; кисели краставички - 4 - 5 бр.; сирене Salakis Président - 150 грама; лук - 1 глава; магданоз - за поръсване; сол; олио; черен пипер на вкус. Начин на приготвяне - Измиваме картофите, обелваме ги и ги нарязваме на едри кубчета. Слагаме ги да се варят в подсолена вода до готовност. Желателно е да са твърдо сварени.
През това време си нарязваме лука и краставичките на ситно. Когато картофите са готови, ги отцеждаме и ги слагаме в подходящ съд.
Овкусяваме със сол, черен пипер и олио. Добавяме лука, краставиците, сиренето и объркваме хубаво.
Сервираме в подходящ съд и поръсваме с пресен магданоз.

# 347
Любимо ми е на кубчета, полято със зехтин, поръсено с малко риган или добавено към салата от домати и краставици!

# 348
Любимо ми е с пресни краставици и зехтин!

# 349
Любимият ми начин е набързо поднесено за гладни-"мечка"- пипер пълнен със сирене.🙂

# 350
Харесваме го на мини шишчета - кубче сирене, намазано с малко песто, отгоре чери доматче. Принципно се прави с моцарела, но със сиренето стои по-стабилно. Друго любимо вкъщи е сирене, леко омаслено и запечено на грил тиган. Подправктата е майорана. Или увито във фолио с малко зехтин и шайба домат, малко чесън и пак през грил тигана, още по-добре на скара, става и във фурна. Варианти да искаш Wink

# 351
И от мен домати, сирене, босилек и пушен пипер:)

# 352
Обичам сиренето поръсено със зехтин, маслини и препечен хляб. Постоянно го слагам и във всякакви летни салати. Обожавам вкуса му Revolving Hearts

# 353
  • Стара Загора
С домати и лук. Прекрасна салатка.

# 354
Както всички и ние хапване сиренето в салатката. Децата много обичат и сандвичи с яйца и сирене. 😊

# 355
Обичам го в свежа салата, с балсамико и зехтин

# 356
  • София
Обичам сиренето мариновано със зехтин и свежи подправки, така е идеално за мезе и салати.

# 357
Обичаме го със домати, червени чушки, лук и зехтин.

# 358
Обичаме го всички в къщи полято с олио и поръсено с червен пипер,но най- много ни върви със салата от домати и краставици.

# 359
Обожавам сирене!
Всякак. Добавено към салатата, натрошено или настъргано. Или на плочка. Почти винаги на масата ни присъства сирене.

Общи условия

Активация на акаунт