Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 660
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,

Може ли да ми дадете идеи за плочки в коридори. Единият с размер 3.6м2, а другият 5.5 м2. Засега цветът на стените го обмисляме да е син Simple Smile
, какъв цвят синьо ?

# 556
Natt,
Комбинацията е прекрасна!

# 557
Здравейте! Някой слагал ли е стиропорна розетка на тавана? Някакви минуси? Как ви се струва и ако имате снимка, за да си представя с какъв тип полилей би стояло най-добре?
Много благодаря 🌞
“Минуса” е че трябва да се боядиса и ако е с по-едри шупли ще се виждат, въпреки боята. Реална снимка нямам.

# 558
jennifer_6631
Дай синьото иначе много ...не сме полезни Wink

тези за коридори?

# 559
  • DE
Малко да ви развеселя, че аз още се смея. Видяно в група за ремонт във фейса Grin
Скрит текст:
С въпрос - Какви пердета да избера?

# 560
Хайде, аматьорки, давайте предложения! Joy

# 561
jennifer_6631
Дай синьото иначе много ...не сме полезни Wink

тези за коридори?

Пинко, синьото е от тази гама (прикачвам линк по-долу), като може и да го изсветлим малко, че ми идва наситено. Чудя се за плочки тип пачуърк, за да е малко по раздвижено, иначе и снимката с кафявото ми харесва, но ще се слива с паркета в другите стаи:

https://cdn.bg-mamma.com/6YUo/Hvc2r.png

# 562
Jennifer
Мисля нещо такова , че ще седи добре Wink а и много носи на мръсотия ..нали е коридори и няма да личи
ето им сайта https://tile.expert/en-bg/tile/fioranese/cementine-20/a/ind20c1-cementina-1

и този пачуърк

https://tile.expert/en-bg/tile/fioranese/cementine-cocci/a/cmc20bl-cocci-blu

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 08:40 от pinko

# 563
Благодаря, Пинко! Доста интересни са. Ще погледна къде биха могли да се предлагат такива Simple Smile

# 564
Мултимо дизайн на Раковски предлагат от тази марка. Но предполагам, че обърна внимание на цената - над 100 лв. на квадрат ще бъде. Иначе плочките са супер като качество.

# 565
Мултимо дизайн на Раковски предлагат от тази марка. Но предполагам, че обърна внимание на цената - над 100 лв. на квадрат ще бъде. Иначе плочките са супер като качество.

Да, видях за съжаление Sad Ще го мисля Grinning

# 566
Здравейте! Някой слагал ли е стиропорна розетка на тавана? Някакви минуси? Как ви се струва и ако имате снимка, за да си представя с какъв тип полилей би стояло най-добре?
Много благодаря 🌞
“Минуса” е че трябва да се боядиса и ако е с по-едри шупли ще се виждат, въпреки боята. Реална снимка нямам.
Стиропорените корнизи и розетки са с плътен "финиш", нямат видими, осезаеми ръбчета между топчетата Simple Smile
Само се боядисват с латекс, покрива ги прекрасно. Трябва да се внимава с лепилата - повечето монтажни лепила са на практика разтворител за стиропора (експандиран полистирен), та си имат специални за стиропор.
Минус е, че са крехки и трябва да се внимава за нараняване при монтаж на полилей.

Аз първо тръгвам от стила и съответния полилей, че да реша искам ли розетка, та не мога да отговоря на "за да си представя с какъв тип полилей би стояло най-добре" Hands V

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 11:27 от peneva_a

# 567
Здравейте. Обзавеждаме стая за тийнейджърка. Иска мебели много светли на цвят, нещо като дъб сонома или още по-светло, но не бяло. Стените ще са сиви. Къде да търся бюджетни мебели? Гледах във Виденов, но там има само легло в желания цвят, а на нас ни трябва легло , гардероб, бюро и скрин или етажерка.
Ако желаният цвят е дъб сонома, във Виденов има всичко изброено като мебели. Бюджетно е, съответно не е и топ качество.

# 568
Някой да е слагал подобни плочки:

Дали биха били подходящи за коридор и кухненска част?

# 569
Стига да не са гланцирани (от гледна точка на безопасност, все пак капе вода в кухнята, влиза се с мокри обувки в коридора понякога  и много се хлъзга гланца) и да ти подхождат на интериора не виждам защо да не са подходящи. Доста дълго бяха някакъв хит и доста се използваха до преди 2-3 години.

Общи условия

Активация на акаунт