Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 617
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Първото го виждам зелено, пък второто - тюркоазено.
Мардаринка, откъде ги измъкваш ... това второто с Елвиса съм го гледала някъде, беше май на някой известен.

# 601
Боже, заболяха ме очите от тия интериори👀 а от цените простооооо...

# 602
Мандаринката
за толкоз пари поне добре са се заиграли с обработката на снимките ,  ми то срещу трамвайното депо/ централата на картите Wink там изглежда потресаващо подтискащо сиво !Снимките са като сайта ЗС страхотни, обаче ми навява на баня целия апртамент.

НефертитиЯ
на компютрите изглежда различно на мен ми е тюркоаз ама на 2 рата изглежда друг по ментов ето ти линк дано ти е полезен
https://bg.avktarget.com/articles/raznoe/raznica-mezhdu-biryuzov … atnim-cvetom.html

jennifer_6631
Въпрос на светлина в коридорите , но на мен по ми харесва в коридор направо наредени не на 45* Wink

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 17:56 от pinko

# 603
  • Г. О.
Благодаря ви:)

# 604
За реденето на пачуърк плочките - само право редене. Ако се наредят по диагонал, ще им се загуби ефектът. А и ще е световъртежно за мен. Също като 3Д плочките по под, не си представям да ходя по него, все ще ми се струва, че има стъпало/издатина и ще се спъна.

# 605
Благодаря Виии, момичета!

# 606
А дали dulux имат мерки по рак за техните смеси или е така да се каже тяхна тайна, на марките?

# 607
Кое мислите, че е удачно за осветителни тяло в коридор? Трябват ни 3 броя общо за Г-образен коридор, като се чудим между спотове и лед плафони🙄

# 608
Моника, ние сме с два такива спота , но нашият коридор е малък 5-6 квадрата. Крушките светят като 100 вата, доста добре е осветен. Като изгори крушка и сама мога да я сменя, навсякъде в другите стаи сме с плафони и там чакам ММ да се включи при смяната, че не мога сама .

# 609
Те тези лед плафони, които гледах доколкото знам са на принципа катп изгори сменяш направо цялата лампа😄 Аз ако взема спотове ще са от тези с по няколко крушки, че коридора е общо 15кв..

# 610
О, не нашите са със сменяеми крушки, не бих купила такива,при които трябва да сменям цялото осв. тяло, когато изгори крушката.

Последна редакция: ср, 16 юни 2021, 22:38 от Natt***

# 611
Тези спотове, които аз съм видяла до тук в няколко магазина са от този тип насочващи на различна посока и овални форми, което на мен не ми харесва особено. Ако успея да намеря прави, директно надолу ще е по-добре Simple Smile

# 612
# 613
О да, да, точно това имах в предвид, но в бяло. Сега ще разгледам в сайта на икеа, не се бях сетила за тях. Благодаря ти😊

# 614
  • Бургас
Има ги същите и в бяло https://www.ikea.bg/products/lighting/ceiling-lights/ceiling-spo … -krushki/70337701
Те могат са се насочват или да стоят само надолу.

Общи условия

Активация на акаунт