Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 73

• 37 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
На мен диванът изобщо не ми е грозен. Със сигурност не бих го взела двуцветен, защото много затруднява съчетаването.

И друг път е писано във форума - ъгловите дувани имат неудобството, че само един човек може да се изтегне "на спокойствие". Feydom (bonbon m) ги харесвам, защото има вариант за две "лежанки". Четох мнение във форума, че бил твърд матракът и били много удобни.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 16:32 от Zizini

# 166
Мога да поспоря. Нашият диван е от Виденов и дватама с ММ лежим на него. Има място и за децата. Незаменим ни е.

# 167
Мога да поспоря. Нашият диван е от Виденов и дватама с ММ лежим на него. Има място и за децата. Незаменим ни е.

Извинявам се, наистина Simple Smile Не се изразих правилно. Някои хора, които имат нужда от повече пространство, намират ъгловите дивани за недостатъчно удобни, защото....

# 168
Е, то си зависи и от дивана. Някои ъглови също биха били неудобни, ако са малки или по ред други причини.

# 169
Ъглов с прилепена табуретка (с подходящ размер  и форма) към дългата страна става П-образен и се изтягат двама. Но после табуретката се маха и се освобождава мястото.

# 170
А може и така - с електрически релакс, много е удобен, имам този тип с 1 релакс - крайната седалка, но има и с 2 като на тази снимка

# 171
О, да. Така е най-добре, ама се отива в друг ценови клас.

# 172
Ъглов с прилепена табуретка (с подходящ размер  и форма) към дългата страна става П-образен и се изтягат двама. Но после табуретката се маха и се освобождава мястото.
Имаме даже две табуретки с ширината на лежанката. Ползваме ги за удължаване на лежанката, за разширяване на лежанката, за да го правим П-образен или просто като табуретки от другите две страни на масата, където няма диван, когато сме повече хора.

# 173
1100-1200 лв. ми излезе моят. Не е кожа, алкантара е, сивкав един, изключително удобен.
Но е от онзи магазин-аутлет.

Ето, 1590 лв., естествена кожа с 1 електрически релакс. Да, не можеш да избираш дамаска, едно-друго, това е, единична бройка. Ъглов диван с ел.релакс мех.-ест.кожа ”Sacramento”

# 174
  • Варна
1100-1200 лв. ми излезе моят. Не е кожа, алкантара е, сивкав един, изключително удобен.
Но е от онзи магазин-аутлет.
Скрит текст:
Ето, 1590 лв., естествена кожа с 1 електрически релакс. Да, не можеш да избираш дамаска, едно-друго, това е, единична бройка. Ъглов диван с ел.релакс мех.-ест.кожа ”Sacramento”

man_darin_ka я кажи за алкантарата, че ми е мечта. Освен, че изглежда добре, наистина ли ги има всичките спрягани качетва за издържливост, устойчивост на петна, здравина

# 175
man_darin_ka я кажи за алкантарата, че ми е мечта. Освен, че изглежда добре, наистина ли ги има всичките спрягани качетва за издържливост, устойчивост на петна, здравина

Има, ама ако е алкантара, а не менте.  Ако е плат се познава като се среже  алкантарата не е тъкана. Но на готов мебел не знам.

# 176
Това в ст.загора ли?

# 177
Последният показах кожен диван, въпреки добрата му цена няма шанс да си го купя, защото е непрактичен със своите размери. Това за мен е малък диван.

# 178
  • София
Непрактичното за един е изключително практично за друг. На мен  например ми отне почти година да си намеря подходящ малък диван.  Но пък сега го експлоатирам зверски, добре, че излезе здрав... Laughing

# 179
  • тук и там
Момичета,имам питане за спалнята.Повечето познавате домът ми,поне от снимки.Знаете и че си падам по дърво и сиво..Blush Да не повтарям поста и питането си,който се интересува и иска да помогне със съвет,може да види питането ми  в професионалната тема за интериорен дизайн.Ще се радвам и на  вашите съвети.

Последна редакция: чт, 20 май 2021, 21:17 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт