Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 537
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
Петровче, ще се радвам да се пуснеш бронзанта на Шанел.

# 106
Ако избутаме тази нощ без температура ще го пробвам утре. И на мен ми е много интересен. Четох , че старата формула е по- добра, но магарето в мен държеше да го има

# 107
Момичета, моля за помощ!

Поръчах си брокати за очи два вида от ralena.bg заедно с лепило за брокат.
Обаче не разбирам как да ги комбинирам със цветни сенки за очи?!
Например ако нанеса на клепача база за сенки, после сенки, отгоре лепило и накрая брокат... То в такъв случай няма ли лепилото да размие сенките?
А като пробвах първо лепилото, после броката и накрая сенките, то с четката разнесох броката и се загуби ефекта.
Извинявам се, ако не обяснявам както трябва.. Ама то и мойта една - купувам нещо, което незнам как да използвам...

# 108
Привет, дами! 🌸
Според вас имам ли нужда от Nabla dreamy palette? 😀
Имам следните палитри:
- Too Faced Chocolate bar
- Too Faced Peachy matte
- Urban decay Naked 3
- Urban decay heat
- Lanome amethyst
- Sephora в кафявата, топла, гама

Благодаря Ви!
Че нужда нямам, нямам, ама има ли смисъл с оглед на цветовете в нея и в моите. 🌸😀
-

# 109
  • в 1001-та нощ
Момичета, моля за помощ!

Поръчах си брокати за очи два вида от ralena.bg заедно с лепило за брокат.
Обаче не разбирам как да ги комбинирам със цветни сенки за очи?!
Например ако нанеса на клепача база за сенки, после сенки, отгоре лепило и накрая брокат... То в такъв случай няма ли лепилото да размие сенките?
А като пробвах първо лепилото, после броката и накрая сенките, то с четката разнесох броката и се загуби ефекта.
Извинявам се, ако не обяснявам както трябва.. Ама то и мойта една - купувам нещо, което незнам как да използвам...

База, набързо сенки - не много плътно - веднага след тях брокат. Без търкане по клепача - само потупване. Можеш да пробваш да добавиш броката и с влажна четка или след като направииш грима леко да пръснеш вода с пулверизатор към затворените клепач - пак без повече търкане и докосване.

Аз действам по първия начин - база, набързо малко сянка и веднага броката.

# 110
Привет, дами! 🌸
Според вас имам ли нужда от Nabla dreamy palette? 😀
Ама как може такъв въпрос? Grinning Имаш нужда, разбира се. Joy Майтапът настрана, тази палитра е много много добра! И като цветове мисля, че не се застъпва много с твоите.

# 111
Брокатите понякога нямат нужда от лепило, а само от мокра четка. За лепило са едрите брокати.

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 19:52 от ARIA*

# 112
Аз действам така: база за сенки, малко пудра, където ще блендвам (над подвижния клепач), сенки, лепило за брокат само където ще го лепя и брокат с пръст/силиконова четка отгоре с потупване. Как ще се размият сенките, нали и без това покриваш това място с брокат?

# 113
  • в 1001-та нощ
... никак не за супера...

Как да не е за супера - там хората да не би да са по-долна категория Innocent Innocent Innocent че да не заслучават красота  Stuck Out Tongue
И освен това е супер Simple Smile Stuck Out Tongue

# 114
Абе красота, ама как ме зяпат Joy Забелязала съм, че като съм по-странен (разбирайте не дневен грим, защото за мен няма странен грим) слагам диоптричните очила Joy На ясно съм, че не скриват грима , но имам чувството, че поне не ме зяпат толкова.

# 115
Да и аз това четох преди да го купя, Петровче, и знаеш ли как като не съм ползвала старата и като нямам база за сравнение колко много си харесах новата формула? Идва ми чудна - и на бледата кожа, и на пролетното време.... Бързо оздравяване желая!

Ариа, а да не би просто като си със силен грим да обръщаш повече внимание на погледите от другите пъти? Хич да не ти пука, как иначе ще пробваш нещо, което ти е хрумнало, и няма да го разходиш.... без да се обиждаш, но вчера беше права, зеленото определено е твоят цвят!

# 116
Хах Hug знам, знам Green Heart Сигурна съм, че не си въобразявам за зяпането Joy Просто със силен грим и без това странните ми черти се изострят. Питат ме постоянно българка ли съм и ей такива подобни въпроси Joy

# 117
Здравейте.
Не съм писала отдавна,не се гримирам особено последните месеци. Не съм и купувала нищо ново в последната половин година като че ли / кога мина това време?! /.
Радвам се да видя нови лица в темата и още повече се радвам да чета отново всичко,което Аленапише и да виждам снимките и гримовете,които показва. Heart Eyes
Петрова,кой е този бронзър на Шанел? Ако е Soleil tan de Chanel,аз имам старата формула и едва сега в последно време започнах да го използвам по-активно. Прекрасен е . Simple Smile
Ния,гримът на Барби е жесток! Heart

# 118
Прекрасна, покажи какво направи за РД? Да си ни все така дива и вдъхновяваща!

# 119
Благодаря ти мила!
Героите са уморени рано рано, обаче не съм спала от 3 дни, 50тина рагаци ме изненадаха с барбекю следобед и не съм се снимала по-рано.
Беше вариация на барбенското розово, но с черно. И от ФДТ нищо не остана, влагата в Италия вече е риъл! Да си вземеш подходящи продукти, аз днес не уцелих.
Но пък имах наистина весело парти.

Общи условия

Активация на акаунт