Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 536
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
От мен днес - лимоново жълто и синьо. Сянката ми изглеждаше прекалено отровна и злобна, за да я сложа, но сега, заради едни сандали в такъв цвят - реших, че ще добавя такъв акцент някъде и се чудих с какво да го комбинирам - в крайна сметка избрах мастилено синьо. На снимките в близък план носа и устните изглеждат огромни, но пък отдалеч нищо не се вижда Sad

Скрит текст:

# 91
Много яко! На мен ми се експериментира с оранжево и жълто и съм се загледала в една от малките Норвини, мира не ми дава и сигурно ще ходя още утре да я взема Joy

Последна редакция: нд, 16 май 2021, 22:23 от ARIA*

# 92
  • в 1001-та нощ
Да, да, да!

Сега що ми вкара и на мен тая муха Grin Laughing

# 93
Не искам да съм подстрекател, ама виж я само
Плаче да издевателствам върху очите си цяло лято с тия цветове Joy

# 94
  • в 1001-та нощ
Нямам търпение да се принесеш в жертва в името на каузата Simple Smile  Аз някакви оранжеви може и да намеря - ще погледна какво има в трезора Stuck Out Tongue

# 95
  • Варна
От мен днес - лимоново жълто и синьо. Сянката ми изглеждаше прекалено отровна и злобна, за да я сложа, но сега, заради едни сандали в такъв цвят - реших, че ще добавя такъв акцент някъде и се чудих с какво да го комбинирам - в крайна сметка избрах мастилено синьо. На снимките в близък план носа и устните изглеждат огромни, но пък отдалеч нищо не се вижда Sad

Скрит текст:

Алена червилото ми хареса ще споделиш ли кое е?

# 96
Alena, отровно жълтото е много як цвят. Сянка ли е? Коя е?

# 97
# 98
Мерси, Агентче, следя я, но това съм го изпуснала. Идеално за мен, че аз се отпускам с ружа и за моята бяла кожа и малко лице е пагубно понякога.  Satisfied Heart

# 99
Аз днес сътворих уникално извращение с един зелен пигмет, който не бях пипала никога Joy Даже така търчах да взимам детето от училище. Открих също, че ми трябва ринг лампа, тъй като нямам светлина.

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 23:24 от ARIA*

# 100
  • в 1001-та нощ
desuri, червилото е на MAC - Spoil Yourself - леко прозрачно е и придава много сочен ефект. Не е "много лепкаво", и е трайно. След часове не е толкова лустросано, но е много приятно - дава много жив вид, и може да не се подновява.

NiaV, една неонова палитра на Худа. Приятелка насила ме заведе в Сефора и ... и така придобих няолко палитри.

Цветовете от първия ред ползвах, като първият ме изненада много - при докосване  с пръст не беше пигментиран, но на клепача беше уникален цвят прътен и наситен цвят. Толкова ми хареса, че днес нях само с него и боровинкова очна линия - светло ментово и боровинково.

ARIA*, тъкмо да публикувам и ми излзе "нов отговор" Simple Smile Много нежно е станало. Аз взех такава лампа - но според мен никаква работа не върши. За грим не съм я пробвала, но като цяло - само стойката й ползвам Simple Smile

Най-добре ми се струва да се снима на ест. светлина.

Днес пробвах да снимам ментовото с боровинки - само аз си знам какво е Grin И съм намръщена Grin

# 101
ARIA, чудесно ти стои това зелено!

И като заговорихме за лампи, някой да има впечатления от Simplehuman Sensor Mirror?

# 102
Благодаря! През годините открих, че има два цвята, с които няма да сбъркам никога зелено и лилаво. За съжаление години търся хубаво лилаво и все нещо не ми харесва...

# 103
Aria, разкош си Heart Eyes
Алена, много свежо. Тази палитра на Худа е страхотна. Обикновено за акцент я ползвам.
Илзи, много нежна беше последната визия.
Последно време много се запалих по кремообразни и течни продукти. Онзи ден въртях-суках и взех бронзанта на Шанел и новия течен руж да Сефора. Дано утре малкия звяр ме остави да ги тествам, въпреки че не съм спала от има-няма 5 дена.
За светлина си взех ринг от Лолипоп и съм страшно доволна

# 104
  • в 1001-та нощ
Благодаря! През годините открих, че има два цвята, с които няма да сбъркам никога зелено и лилаво. За съжаление години търся хубаво лилаво и все нещо не ми харесва...

Аз имам хубави лилави Simple Smile Ще се постарая да предложа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт