Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 574
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Ния, розовото, което беше направила изглеждаше много хубаво! Комбинацията беше добра и според мен трябва да я носиш по-често.

Представям си го в цялост и новия, независимо от лошата снимка!

# 166
Здравейте, аз бях преустановила гримирането последните 4-5 години, та това лято ми се носи грим, какъвто и да е, цвят да има 😁

Един въпрос, надявам се да е в правилната тема. Покрай преместване си загубих мини кабуки четката, която върви със свободната пудра на Шанел. Идеална ми беше за нанасяне, с късия косъм много добре “втриваше” и разнасяше равномерно пудрата. Уви отделно не се предлага, а кутията знаете се ползва доста дълго и нямам нужда от друга в момента. Каква четка мога да си взема? За перлите на Герлен ползвам тяхната си четка, за руж, фдт и т.н. имах няколко на Real Techniques, но никоя сякаш не беше с толкова плътно наредени косъмчета и сега се чудя.

# 167
  • в 1001-та нощ
Наистина много готина четка. Моята я изхвърлих наскоро. Бях я мила с нещо и след това уви не ставаше за ползване.

За пудра ползвам само метеорити и ги нанасям с тяхната четка от старите, но аз и не втривам, по-скоро - галя с четката, колкото да матирам и озаря.

Едно гримче от мен:

Скрит текст:

# 168
Алена,прекрасна си!

# 169
Да, много хубава!❤

# 170
Днес съм на синя вълна. Рядко се гримирам с този цвят, но този вариант много ми хареса. Качеството на сенките е страхотно. Познайте коя е палитрата!

П.С. както винаги Бг мама прецаква интензитета на цветовете.

# 171
  • в 1001-та нощ
Разкошен грим - идеално се виждат цветовете Simple Smile Сигурно на живо е по-хубаво, но и така е много хубаво Simple Smile

# 172
Момичета,препоръчайте течни или сухи сенки с брокат или метален ефект.Носи ми се  нещо много лъскаво😁

# 173
  • в 1001-та нощ
Аз имам, но са купувани във времето, и не зная в момента какво се продава. Последно металическо слагах преди няколко дни - една сянка от палитрата Рерограден Меркурий на Худа - то е сиво-синьо, студено. Нейните сенки не са най-лесните за работа, обаче. Най-добре мини през Сефора и разгледай какво има в момента. Повечето палитри, които се коментират в темата - нито съм ги чувла, нито съм ги виждала - пазя се да не купувам още - не влизам в магазини и не гледам по сайтове.

Прилагам една снимка със сянката - отдалеч е и не се вижда много добре - стои, като течен метал. Очната линия е тъмно боровинково - добре се комбинират - прави метала още по-ярък.

Скрит текст:

С брокат ще е по-ефектно, или с метализирана прахообрзна сянка. Аз имам такива на Gosh, а Sephora имаха едни много красиви глитъри с база, но предполагам отдавна не се продават. Но отидеш ли на място в Сефора - няма да си тръгнеш празна Simple Smile И цветове и варианти има Simple Smile Око да види - ръка да пипне и на касата Wink

# 174
Алена, прекрасна както винаги. Кое е червилото на снимката?

Течните металически сенки на Стила са много добри, но май в нашата Сефора не се предлагат. Никс също имаха течни металически сенки, Катрис също, ако търсиш нещо бюджетно, qeq. Но не съм ги пробвала и не мога да дам отзив за качеството.

# 175
  • в 1001-та нощ
Благодаря, esmeralda23 Flowers Hibiscus Използвах MAC Burnt Violet и понеже е доста тъмно в центра го размесих с Divine Divine - често го използвам за тъмни червила. На снимката съм и часове след нанасянето. Не е като току що приложено Simple Smile Кафе съм пила, вода и т.н. Simple Smile

Скрит текст:

# 176
  • софия
Здравейте, прекрасни дами Blush Чета ви редовно,но, досега, не ми се е налагало да пиша. Много бих се радвала, ако ми дадете съвет за цвят сенки, подходящи за тази рокля/на сватба сме, скоро,ако има значение/.  

# 177
  • в 1001-та нощ
Ще има ли друг цветен акцент - колан, чанта, обувки? Какъв цветотип си - коса, очи, кожа?

Можеш да вържеш червилото с по-яркия цвят, ако има, а сенките да са в по-неутрален цвят - може и телесен тип мокър ефект.

# 178
  • софия
Бели сандали и друго не мисля да слагам. Но, с цветотипа...... нямам никаква идея Pensive.Ето така изглеждам

# 179
Благодаря,поръчах тези.Ще погледна и по-големите магазини като имам път,че съм от провинцията.

Общи условия

Активация на акаунт