Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 577
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Asian princess, аз те виждам с нещо розовичко или неутрално, но леко и ненатрапчиво.

# 181
И аз съм за нещо розово Hands V

Помните ли как мрънках, че ми се носи нещо жълто, а нямам Joy Оказа се, че имам жълто в една палитричка, така му се израдвах вчера

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 12:19 от ARIA*

# 182
ARIA много красиво !!! Аз се чудя, защо не получавам известия ,то сме с нова тема !!!! Красота ❤❤

https://www.instagram.com/p/CPQk8B0M7nG/?utm_medium=copy_link
Нещо мноооого синьо от мен Simple Smile
Сега ще се връщам да наваксвам с четенето ❤❤❤

# 183
MamaNaMiro, онзи ден видях един грим в ИГ и веднага си го представих върху теб.

# 184
На Мамето всичко и отива! Heart

# 185
  • В полите на Пирин планина
ARIA, Мамче, страхотни сте и двете! Обаче форумът така изкривява снимките, като се гледат от комп, че не е истина! Smiling Imp

# 186
  • София
МamaNaMiro, синият грим и синята сянка къртят, просто! Heart EyesИскам такива обеци, веднага! Laughing

Алена, виждам само устни и букли аз! Не виждам грим! Шегувам се! Но устните изпълват снимката! Hug

Момичета, влизам да похваля новият ми руж, закупен от Лили на Катрис! Simple Smile

Страхотен летен хит открих за себе си! Имах нужда от малко разнообразие и желание за нещо ново, купено от реален магазин, знаете за какво говоря... Влязох в Лили с идеята да разгледам, какво ново има и преди да вляза в Сефора, по същество да си купя ружа на Наташа Денона. Открих ето тази находка:
CATRICE CHEEK LOVER OIL-INFUSED BLUSH
Вижте повече за него в това ревю:
https://www.verdraaidmooi.com/catrice-cheek-lover-oil-infused-blush-review/
Само да кажа, че Наташата даже не съм стигнала още да я тествам, защото си умирам от кеф да ползвам този на Катрис в момента! Heart Eyes

# 187
  • софия
Много благодаря за мненията и идеите Flowers Hibiscus Може ли да ми дадете пример какви сенки да търся за да се получи този "мокър ефект"?

# 188
Момичета, много сте красиви. Чак сега успях да пиша.
Ех, щом kopche препоръча нещо и веднага го искам. Голяма инфлуенсърка е 😁

# 189
Аз данапомня на МамаnaMiro, че чакам отзив за палитрата Friends на Revolution. ☺
Ох,за съжаление още не съм я пробвала 😀😀😀😀 обещавам тези дни да се "облека" с нея !!!

# 190
Момичета,все още съм в търсене на кремообразен продукт за контуриране, моля помагайте. Искам да е със студен под тон, да се блендва лесно и да не стои на петна.

# 191
  • София

Ех, щом kopche препоръча нещо и веднага го искам. Голяма инфлуенсърка е 😁
Ех, благодаря ти! Hug Но, така е. Да. Като се надъхам нещо, цяло село мога да вдигна на главата си! Хаха-ха!
Тази вечер съм с приятелка на редовна бирена среща, та и по повод нейният абитюрент, та ще се понаабитюрентча  хубаво с Катрисчето и с новото ми парфюмче, похвалих се  с него вече в другата тема!

# 192
Момичета,все още съм в търсене на кремообразен продукт за контуриране, моля помагайте. Искам да е със студен под тон, да се блендва лесно и да не стои на петна.

Стиковете на Фенти Hands V

# 193
Момичета, можете ли да ми предложите добра фиксираща пудра и красиво много, много светло матово червило с молив, както и хубава помада за вежди? Благодаря!

# 194
Ариа, взе ли Зендо на Наташа? Преди малко видях в инстаграма на Сефора България, че е заредена. Ще очаквам да дадеш мнение.

Общи условия

Активация на акаунт