Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 581
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета,все още съм в търсене на кремообразен продукт за контуриране, моля помагайте. Искам да е със студен под тон, да се блендва лесно и да не стои на петна.
Ако не се притеснявате да използвате нисък клас козметика, погледнете стика на Флормар:

03 е студен цвят, нанасям го с потупване и после доразнасям с четка за контур. Много го обичам!

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 21:36 от Льоня

# 196
Подкрепям, стикът на Флормар е супер.

# 197
Аз си взех преди време стик на Мейбълин от двуцветния и мисля че е студен подтон Light като вид беше. Не е лош, но сега искам и Флормар. Подстрекавате ме. Добре че нямам пари 😂😅

# 198
Аз си взех преди време стик на Мейбълин от двуцветния и мисля че е студен подтон Light като вид беше. Не е лош, но сега искам и Флормар. Подстрекавате ме. Добре че нямам пари 😂😅

Стикът на Мейбълин е ужасен. Сори за откровеното мнение. Светлият цвят пък въобще не е ясно за какво служи.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 10:54 от Анонимен

# 199
На мен ми върши работа.
Нямам снимка обаче да го докажа 😁
Светлата част не я ползвам, въпреки че първоначално имах това намерение.
В крайна сметка май трябваше да взема палитрата на Makeup Revolution, но за момента и така съм добре.
Много искам на Наташа Денона Tan bronze & Glow, но силно подозирам че не са мойте цветове. Макар толкова да ми харесва.

# 200
esmeralda, да Heart Зендо е у дома вече. Ако имам време още днес ще си поиграя с нея.

# 201
И от мен едно не за стика на Мейбълин. Имам номер 2. Просто е ужасен. Според мен такъв тип стикове трябва да правят хубава и плътна следа като от червило, а този е нещо като нищо, консистенцията му е толкова странна, че дори не мога да я опиша. Хем сякаш прозира, хем е като нещо пресечено.

# 202

https://www.instagram.com/p/CPXWpMVsl_G/?utm_medium=copy_link
Малко нюд от мен Simple Smile И понеже ,не обичам да съм абсолютен нюд!!!!Циклама на долния клепач и розов брокат в основата на окото Simple Smile

# 203
MamaNaMiro толкова си сладка ❤️❤️❤️
Много красив грим!

# 204
  • София
MamaNaMiro, разкошна! Много нежен и красив грим Heart Eyes
Прекрасни сте всички, момичета! Sparkling Heart Много полезна и хубава тема, чета я редовно.

# 205
Мама на Миро, страхотно ти се е получил и този грим. Аз, че не съм разбирач на сенки, не съм. Но съм най-доволна от палитрите на Революшън. Може да звучи скандално. Предпочитам ги пред тези на Ланком, Сефора, Ести, Дъглас, които имам. Скоро си поръчах и палитра на Мак, ами не ми хареса. Ползвам си Революшън и толкова. Само ме е яд, че сега трябва да ги варя на чорба тези палитри Simple Smile

# 206
  • В полите на Пирин планина
И аз харесвам най-много палитрите на Революшън и ползвам най-много тях. Последната, която си купих на Nabla - Dreamy, също е много красива, но ми е по-трудна за работа - твърде пигментирана ми е. Аз съм много светла, даже бледа, косата ми е тъмно руса и тази палитра самостоятелно ми е твърде драматична. А аз обичам с една палитра да направя цялостен грим...

# 207
Момичета,като споменавате палитрите на революшън,препоръчайте ми някоя за проба, че са доста техните, а отдавна се каня да им дам шанс.

# 208
  • В полите на Пирин планина
Момичета,като споменавате палитрите на революшън,препоръчайте ми някоя за проба, че са доста техните, а отдавна се каня да им дам шанс.

Аз имам три от серията I Heart Revolution и трите са супер, просто различни тоналности са.
Сега гледам, че от тази серия са се навъдили още много колаборации, но просто не ми са нужни толкова палитри, иначе с удоволствие пак бих си взела, но те са големи и нямат изразходване. Simple Smile

# 209
Мисля че имам 90 % от палитрите Simple Smile Попитай за коя точно те интересува ??? И ще ти наснинам 😚

Общи условия

Активация на акаунт