Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 016
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Хубавици са и малкото, и голямото момиче Heart Eyes

# 526
Прекрасници са и двете! Хубави деца!
Аз в момента се качвам в самолета за София заедно с цялото ромско родно общество в Италия- идеме! Утре пращам пратки, поради липса на интерес за среща- пращам и на Софиянки.

# 527
Soft Click, много ти е красива щерката Heart Eyes Pink Dres, следващите три седмици ще съм в Бургас, може да измислим нещо!
Ниа, срещата с теб ще е на брега с вино Heart

# 528
Ния, задръж събратята в италианско.
Петрова, супер! Умуваме уикенд или в гръцко или надолу към Созопол след средата на месеца.

# 529
  • София
Аз съм 3 месеца (и тази година) на Слънчев бряг Yum. Срещи само на плажа приемам. След работа, де! Laughing
София да ме чака септември да се върна, живот и здраве само!
Имаше магазин с Лилипоп неща до хотел Бургас тука. Ако някой си е забравил нещо, може да си го набави от там.

# 530
Момичета,помагайте! Поръчах си спрея на Urban decay от нотино, нямаше никъде лепенки по него,та нещо ме накара да развия пулверизатора да видя течността - леко млечно бяла е. Имам стара бутилка,с малко останала течност и е прозрачна,до сега не съм се сещала да я проверя. Сега започнах леко да се съмнявам,ако някоя го има би ли споделила каква е?

# 531
Няколко опаковки на сетинг спрея на УД съм изразходвала, леко млечно бяла е течността. Знам, защото съм отсипвала в по-малка опаковка за пътуване.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 22:15 от Анонимен

# 532
Прекрасни деца!!! Истински красавици!!! ❤❤❤
Не мога да напиша нов пост,ще редактирам този:

https://www.instagram.com/p/CQu8kk-seWN/?utm_medium=copy_link
Една двойна очна линия ! Това е първият ми опит Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:05 от МamaNaMiro

# 533
Аз съм доволна от олиото на Dior, не ми люти на очите и не замъглява погледа. С водоустойчива спирала обаче май не се справя добре.
Да се поправя, олиото на Диор може да чисти слънцезащита, фдт, но не разтваря добре никаква спирала! От вчера ползвам L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara, която не е водоустойчива, но не и не! Не се справя, като панда ставам. Последващият ми измивен гел на Neutrogena също с нищо не доприняся за премахването й. Добре че имах остатъци от някакъв дегримьор на Балеа, че да си изчистя очите. Няма да повторя с Диор!

# 534
На мен ми чисти всичко. Водоустойчива спирала не ползвам никога.

# 535
Аз не мисля, че предназначението на почистващото олио е да сваля грим от очи, независимо какво пише производителят. Има си продукти за очи, които и свалят, и не дразнят. Олиото е за грим на лице и то само за да го разтвори. След премахването му си трябва измиващ продукт. Но всеки си решава какво и как да ползва.

# 536
Факт, но е прекрасно когато олиото/балсамът разтопят грима и съответно след това го отмия с гел. 1726151 стъпки в грижата са ми са достатъчни, повече от 2 стъпки за почистване аз лично намирам за ненужно, когато има продукти, с които успешно да се огранича до 2 стъпки.

# 537
  • София
Аз затова и не се сприятелих  с това олио на Диор. Обичам продукт, който чисти всичко! Като чисти грим на бузите, как няма да чисти грим от очите? Как може да различи олиото, очи от буза? Ами, не - няма да повторя покупката на това олио.
В това отношение съм много доволна от олиото за почистване на лице на Боби Браун. Като изключим най-любимото ми евър японско олио на DHC, това на ББ се нарежда веднага след него. Чисти всичко от раз! Няма спирала- мирала, фдт- мондютен! Иделано чисто лице. Правила съм тест след него да мина с тампон с мицеларна вода. Няма никакви следи след него!

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 18:05 от kopche

# 538
  • в 1001-та нощ
От моя опит - ползва ли се олио - винаги остава от него. Не може да се отмие напълно, колкото и продукта да се ползват след това. А това, че остава - за моята кожа никак не е добре.

# 539
И за моята.

Общи условия

Активация на акаунт