Гримиране - идеи и техники. Тема № 83

• 55 011
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Почитателките на олиото на Боби Браун могат да хвърлят по един поглед в Нотино, тъй като много често има подарък грим продукт при покупка, която включва и мини серията. Последно взех две малки олиа и получих спирала Smokey eye и червило Luxe lip color в цвят Neutral rose.

# 541
  • София
Точно така. От Нотино бях го купила и то заради червилото най-вече, което вървеше с него като подарък:

Впоследствие се оказа, че олиото е безценно! Супер икономично и за размера си очаквах да свърши на второто третото ползване най-много. Още не съм го преполовила. Но и не се гримирам повече от 2-3х в месеца вече. Особено тук, на морето.

# 542
Това от 30 мл мостра ли е? По принцип е 200 мл.

# 543
  • София
Олиото на Dior за моята кожа (нормална към суха) е супер. Чисти ми перфектно целия грим. И ухае приятно. Толкова ми харесва, че постоянно си го подновявам.

Пробвах преди време олиото на DHC, но не ми хареса никак. Особено ме дразнеше медицинската му миризма.

# 544
Аз продукти с миризма не купувам. Като искам миризма, ползвам парфюм. Не мога да повярвам, че има фирми, които още произвеждат парфюмирани продукти за кожа, но Диор и без това е от марките, които дълбоко не уважавам.

# 545
Петя, и моята кожа е такава. Явно има проблем само със спиралите.

# 546
  • София
Това от 30 мл мостра ли е? По принцип е 200 мл.
Може и мостра да се води. Никъде не го пише. С кутийка си беше, всичко точно!
Намерих стара снимка, когато съм показвала тук във форума:

# 547
Bobbi Brown предлагат много травъл сетoве с минита на най-продаваните си продукти.

# 548
Да, всъщност травъл сет трябва да е.

# 549
Момичета, моля за съвет Sad

Днес изпробвам грима за бала. Получи се доста приятен и смея да кажа бърз, но половин час по-късно започва да ми се събира заради падналия клепач. Надявах се, че дълготрайните сенки на МAC, които използвах като база, ще попречат, но не стана. Някакви съвети? Имам лепило за брокат и се чудя дали да не го намажа под тях утре.

# 550
Здравейте, да попитам и за някаква хубава бронзираща пудра и фиксиращ спрей. Благодаря на всички, доста неща научавам от вас. 🙂

# 551

Днес изпробвам грима за бала. Получи се доста приятен и смея да кажа бърз, но половин час по-късно започва да ми се събира заради падналия клепач. Надявах се, че дълготрайните сенки на МAC, които използвах като база, ще попречат, но не стана. Някакви съвети? Имам лепило за брокат и се чудя дали да не го намажа под тях утре.
Запечата ли базата с пудра?

# 552
Здравейте, да попитам и за някаква хубава бронзираща пудра и фиксиращ спрей. Благодаря на всички, доста неща научавам от вас. 🙂
Бюджет?
Аз сега много харесвам новият бронзър и спрей на Диор, но са скъпи. Fix+ Mac подържам винаги от години.

# 553

Запечата ли базата с пудра?

Не! Значи мислих си го това, ама намазах сенките директно.

# 554
Бронзираща пудра ползвам Хула на Бенефит и на Physicians formula Butter bronzer, фиксиращ спрей ме е срам да кажа, но от сто години след множество проби оставам на фиксиращия спрей на Ейвън🤭

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 20:13 от Jo Malone

Общи условия

Активация на акаунт